More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA

Newsletter

More Trends More Trends
More Trends More Trends More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA
Newsletter

Pasticceria Cova Ελλάδα
  • ATHENS RIVIERA

Η Pasticceria Cova φτάνει στην Ελλάδα

  • 21.09.2023
  • Μαρία Τσουκαλά
Total
0
Shares
0
0
0

Με περισσότερα από 200 χρόνια ιστορίας και παράδοσης, η Pasticceria Cova, ένα ιστορικό κατάστημα του Μιλάνου, ανοίγει το πρώτο της καφέ στη Μαρίνα του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Τo Cova Astir Marina αναμένεται να ανοίξει τον Οκτώβριο, και αποτελεί μέρος της συνολικής επένδυσης για την ανακαίνιση της εντυπωσιακής Astir Marina στη Βουλιαγμένη, έχοντας τον φιλόδοξο στόχο να συνδυάσει τα εμβληματικά χαρακτηριστικά του ιστορικού μιλανέζικου χώρου με τα καινοτόμα στοιχεία και τον σύγχρονο σχεδιασμό της Astir Marina.

«Είμαι ενθουσιασμένη για το πρώτο μας άνοιγμα στην Ελλάδα.

IMG_8014

Προσγειωνόμαστε σε μια χώρα γεμάτη ιστορία και πολιτισμό, και στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια υψηλής ποιότητας εμπειρία φαγητού και ποτού σε ένα ανακαινισμένο και εντυπωσιακό χώρο όπως η Astir Marina στη Βουλιαγμένη. Το άνοιγμα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα αποτελεί μέρος της πορείας μας για επεκτάσεις σε τοποθεσίες με μεγαλύτερο κοσμοπολίτικο χαρακτήρα: ξεκινήσαμε διεθνώς από την Ασία, στη συνέχεια το Μονακό και τη Μέση Ανατολή, με κορύφωση τον πολύτιμο προορισμό μας, το Παρίσι. Είμαστε βέβαιοι ότι οι αξίες που έχουν διακρίνει το brand μας για πάνω από 200 χρόνια, όπως η έννοια της φιλοξενίας και η εκλεπτυσμένη ιταλική παράδοση, μπορούν να εκτιμηθούν τόσο από τους ντόπιους όσο και από τους διεθνείς τουρίστες που συνηθίζουν να επισκέπτονται τους πιο εμβληματικούς πολυτελείς προορισμούς στον κόσμο. Μαζί, η Cova και η Αστήρ επιθυμούν να προσφέρουν τα υψηλότερα πρότυπα εμπειρίας, μεταφέροντας το Montenapoleone αίσθημα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Με αυτό το απίστευτο τοπίο, με το μιλανέζικο στυλ κοντά στη θάλασσα, η κατανάλωση ενός Cova freddo espresso ή ενός παραδοσιακού cappuccino δεν θα είναι ποτέ πια το ίδια.», αναφέρει η Paola Faccioli, CEO της Pasticceria Cova.

IMG_8015

Η επένδυση του ιστορικού brand Pasticceria Cova, μέλους του Ομίλου LVMH, στη Μαρίνα του Αστέρα αποτελεί μια εμφατική ψήφο εμπιστοσύνης όχι μόνο στην Astir Marina αλλά και στη δυναμική κύρους που προσθέτει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα συνολικά. Cova και Αστέρας, δύο εμβληματικά brands, ενώνονται στο σήμερα και ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στη μακρόχρονη ιστορία τους με φόντο την Astir Marina. Ένα κεφάλαιο στο οποίο θα πρωταγωνιστεί η Astir Marina που ξαναγεννήθηκε μετά από 70 χρόνια για να γίνει πόλος και παράδειγμα υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης για τον high end τουρισμό στην χώρα μας. Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω την Pasticceria Cova σαν μια αρμονική προσθήκη που θα προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη αξία και αίγλη στο σύνολο της εμπειρίας που λέγεται Astir Marina.», αναφέρει η Πέννυ Ζαγλαρίδου, CEO της Astir Palace.

IMG_8016

Στο εσωτερικό του Cova στη μαρίνα του Αστέρα Βουλιαγμένης πρωταγωνιστούν οι αποχρώσεις του λευκού και του μπεζ, οι λεπτομέρειες από ξύλο και μάρμαρο και το χαρακτηριστικό μπλε βελούδο, αποδεικνύοντας πως η παράδοση συναντά την ιταλική κομψότητα και στυλ. Το εντυπωσιακό «window comptoir», η βιτρίνα με τα φρεσκοφτιαγμένα γλυκά και pastries για τα οποία το Cova είναι διάσημο παγκοσμίως, είναι το πρώτο πράγμα που θα συναντά ο επισκέπτης και θα τον μυεί στη φιλοσοφία του μοναδικού αυτού καφέ και εστιατορίου.

Το Cova Astir Marina θα αποτελεί μια all-day επιλογή για τους επισκέπτες: από το πρωινό μέχρι το εμβληματικό απεριτίβο, από το διάλειμμα για μεσημεριανό φαγητό μέχρι απογευματινό τσάι.

IMG_8017

Η φιλοξενία, η εκλεκτή ιταλική παράδοση και όλες οι αξίες και η διαχρονικότητα που συνοδεύουν το Cova στα πάνω από 200 χρόνια λειτουργίας του αντικατοπτρίζονται με τον πιο άρτιο τρόπο σε όλη την ομάδα του Cova Astir Marina η οποία υπόσχεται να χαρίσει στους επισκέπτες τη μοναδική εμπειρία της Pasticceria Cova.

IMG_8018

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • Astir Marina
  • ATHENS RIVIERA
  • COVA ASTIR MARINA
  • Pasticceria Cova
  • Pasticceria Cova Βουλιαγμένη
  • Pasticceria Cova Ελλάδα

You May Also Like

Μπορεί το κοσμοπολίτικο να είναι ανεπιτήδευτο; Αυτή την εξίσωση λύνει το Abra Ovata. Φωλιασμένο στην αγκαλιά της μαγικής λίμνης, αποτελεί μια όαση ηρεμίας που μετατρέπει μια επίσκεψη –είτε για ένα γρήγορο γεύμα μετά από μια βουτιά, είτε για ποτό και finger food στους αναπαυτικούς καναπέδες είτε για ένα early δείπνο που γράφεται στα ημερολόγια με χρυσά γράμματα– σε απόδραση που αγκαλιάζει και τις πέντε αισθήσεις. Εκλεπτυσμένο αλλά ανεπιτήδευτο, είναι ένα μέρος όπου το φαγητό, το περιβάλλον και οι άνθρωποι συνυπάρχουν σε ισορροπία και αρμονία. Εδώ, κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία, αλλά τίποτα δεν είναι υπερβολικό. Ο excutive σεφ John Skotidas, μεγαλωμένος στον Παναμά και την Αθήνα, με θητεία στα καλύτερα εστιατόρια του Λονδίνου, έχει δημιουργήσει με αφετηρία την απλότητα και αυθεντικότητα της ελληνικής κουζίνας και τα φρέσκα, εποχιακά υλικά της ελληνικής γης, ένα fusion μενού που επηρεάζεται από τη Νότια Αμερική και την Ασία, αντικατοπτρίζοντας το προσωπικό και μαγειρικό του υπόβαθρο. Έξυπνα χωρισμένο σε Land, Sea και Farm, το μενού του Abra Ovata, σε άψογη εκτέλεση από τον Βαγγέλη Δαγδελένη, προσφέρει εμπνευσμένα πιάτα όπως Καπνιστή μελιτζάνα με ελληνικό γιαούρτι και sofrito miso, Καλαμάρι με αγιολί εστραγκόν και togarashi, Porterhouse με πιπεριές Padrón και μεδούλι, όλα με πρώτη ύλη φρέσκα, εποχιακά υλικά. Σταθερές αξίες ο ζουμερός τόνος με ελαιόλαδο, yuzu και χαλαπένιο, μια έκρηξη στον ουρανίσκο, και η «Αθηναϊκή», την οποία ο Skotidas οραματίστηκε με καβούρι σερβιρισμένο πάνω σε μπρουσκέτα από τραγανό τηγανισμένο ρύζι και πασπαλισμένο με σκόνη αυγοτάραχου. Kαι φυσικά η διάσημη πια παέγια με κόκκινες γαρίδες, μύδια μπρεζέ και μαστιχωτό χταπόδι και το bomba ρύζι μαγειρεμένο σε ζωμό ψαριού και λάδι XO. Η Καλλιόπη Μάρου επιμελείται τα γλυκά, όπου ο σταρ είναι το Paris Brest, εμπνευσμένο από τον ποδηλατικό αγώνα μεταξύ Παρισιού και Βρέστης, όμως εδώ αντί για κρέμα, ανάμεσα στη χρυσή ζύμη choux βρίσκεται μια γενναιόδωρη στρώση από πάστα φιστικιού – και το αποτέλεσμα είναι magnifique. Η καλύτερη ώρα για ένα δείπνο είναι φυσικά το σούρουπο, όταν blue light δημιουργεί ένα κινηματογραφικό σκηνικό, όμως το Abra Ovata (παίρνει το όνομά του από ένα σπάνιο κοχύλι που απαντάται μόνο εδώ) αναβαθμίζει από το πρωί τη βουτιά στη λίμνη με ένα εμπνευσμένο snack menu και υψηλού επιπέδου cocktails με φρέσκα βότανα. Σερβίρονται στους μεγάλους καναπέδες κάτω από τις ομπρέλες, που φέτος ντύθηκαν από τη Zeus+Dione σε μια ιδανική συνύπαρξη των δύο ταυτοτήτων που μεταφράζουν την ελληνική απλότητα στο σύγχρονο zeitgeist. Για lunch υπάρχει και το όμορφο Deck, που ενώνει τα δύο επίπεδα, εστιατορίου και λίμνης, μια ανάσα από τα νερά. Πέρα από τη γαστρονομική εμπειρία, το Abra Ovata είναι προορισμός για εκδηλώσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Από exclusive δεξιώσεις με φόντο την αντανάκλαση του φεγγαριού στα νερά μέχρι υψηλού επιπέδου brand events και εκλεπτυσμένα private dinners, ο χώρος προσαρμόζεται σε κάθε περίσταση με διακριτική πολυτέλεια και έναν λιτό και κομψό σχεδιασμό που ενσωματώνεται απόλυτα στο φυσικό τοπίο. Το Abra Ovata λειτουργεί καθημερινά, προσφέροντας Snack Menu στις lounge περιοχές και την περιοχή των κολυμβητών από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ., ενώ στο εστιατόριο σερβίρει Lunch Menu από τις 12.30 μ.μ. και Dinner Menu από τις 7.30 μ.μ.
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Abra Ovata | Ένα ταξίδι γεύσεων στη Λίμνη Βουλιαγμένης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 05.06.2025
Cova Aperitivo Moments | Η πιο κομψή καλοκαιρινή συνήθεια ξεκινά στην Astir Marina Βουλιαγμένης
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Cova Aperitivo Moments | Η πιο κομψή καλοκαιρινή συνήθεια ξεκινά στην Astir Marina Βουλιαγμένης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 03.06.2025
Το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο Sumosan καταφθάνει στο One&Only Aesthesis
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο Sumosan καταφθάνει στο One&Only Aesthesis

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 23.05.2025
 Τα ASTERIA Γλυφάδας ξαναγράφουν το καλοκαιρινό κεφάλαιο της Ριβιέρας  
View Post
  • ATHENS RIVIERA

 Τα ASTERIA Γλυφάδας ξαναγράφουν το καλοκαιρινό κεφάλαιο της Ριβιέρας

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 20.05.2025
Η Zeus+Δione άνοιξε τη νέα της boutique στην Astir Marina
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Η Zeus+Δione άνοιξε τη νέα της boutique στην Astir Marina

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 12.05.2025
Λίμνη Βουλιαγμένης x Zeus + Dione | Όταν η φύση γίνεται καμβάς υψηλής τέχνης
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Λίμνη Βουλιαγμένης x Zeus + Dione | Όταν η φύση γίνεται καμβάς υψηλής τέχνης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 30.04.2025
Beefbar State of Mind | Το απόλυτο γευστικό rendez-vous της άνοιξης στη Βουλιαγμένη
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Beefbar State of Mind | Το απόλυτο γευστικό rendez-vous της άνοιξης στη Βουλιαγμένη

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 26.04.2025
The C – Beach Restaurant | Η καλοκαιρινή σεζόν ξεκινά στην παραλία της Βούλας
View Post
  • ATHENS RIVIERA

The C – Beach Restaurant | Η καλοκαιρινή σεζόν ξεκινά στην παραλία της Βούλας

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 09.04.2025

Sign Up for Our Newsletters

Join The “More Trends” Lifestyle World

More Trends
  • ABOUT
  • Terms of use
  • Contact
Your Premium Lifestyle Magazine

Input your search keywords and press Enter.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok