More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA

Newsletter

More Trends More Trends
More Trends More Trends More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA
Newsletter

Η νέα γαστρονομική πρόταση του Odera Tinos, με την υπογραφή του Σταμάτη Μαρμαρινού
  • TASTE

Η νέα γαστρονομική πρόταση του OderaTinos, με την υπογραφή του Σταμάτη Μαρμαρινού

  • 22.08.2025
  • Μαρία Τσουκαλά
Total
0
Shares
0
0
0

 Η ουσία της πρώτης ύλης στο επίκεντρο του Odera Tinos.

Το Odera Tinos, το πρώτο high-end resort του νησιού, παρουσιάζει μια ξεχωριστή γαστρονομική πρόταση που αποτυπώνει τη φιλοσοφία του γύρω από την ουσία της απλότητας και της πρώτης ύλης. Στο τιμόνι της βρίσκεται ο βραβευμένος σεφ Σταμάτης Μαρμαρινός, ο οποίος μέσα από δύο διαφορετικές εστιατορικές εμπειρίες, το κομψό brasserie-style Eos και τη σύγχρονη γαστροταβέρνα Nosti, επανερμηνεύει την ελληνική και κυκλαδίτικη κουζίνα με αφοσίωση, τεχνική και δημιουργική ματιά.

Ένας σεφ που αφουγκράζεται τον τόπο

Ο Executive Chef Σταμάτης Μαρμαρινός αντλεί έμπνευση από την αυθεντικότητα της Τήνου. Η μαγειρική του αποτύπωση στο Odera Tinos τιμά τις τοπικές πρώτες ύλες και την εποχικότητα, δημιουργώντας μενού που μιλούν στη μνήμη και στις αισθήσεις. Με ειλικρίνεια, απλότητα και τεχνική, ο Σταμάτης Μαρμαρινός αναδεικνύει τη γεύση ως εμπειρία του τόπου.

Stamatis Marmarinos

Eos: Μια σύγχρονη brasserie με κυκλαδίτικη ψυχή

Με όνομα εμπνευσμένο από τη θεά της αυγής, το Eos Bar & Restaurant προσφέρει μια refined εμπειρία καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, από brunch έως δείπνο. Σε έναν λιτό χώρο, με φυσικά υλικά και μινιμαλιστική αισθητική, το μενού ενσωματώνει τηνιακές και μεσογειακές γεύσεις με μοντέρνες τεχνικές: από καρπάτσιο σφυρίδας με γκρέιπφρουτ και πεπόνι έως τα signature Tuna Wellington και “Αρνάκι στη γάστρα” που μεταφράζουν τη γευστική μνήμη σε δημιουργία. Σημείο συνάντησης αποτελεί και το Eos Bar, με ευφάνταστα cocktails και επιλεγμένη λίστα κρασιών.

Nosti: Η απλότητα σε πρώτο πρόσωπο

Ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, το Nosti Beach Bar & Restaurant επαναπροσδιορίζει την έννοια της ταβέρνας. Με το όνομά του να παραπέμπει στη «νοστιμιά» και στον «νόστο», το Nosti προτείνει ένα μενού που επικεντρώνεται στην καθαρότητα των φρέσκων υλικών. Από καλαμάρι σχάρας και φάβα μέχρι χταπόδι καρπάτσιο και γαρίδες σαγανάκι, κάθε πιάτο τιμά την αυθεντικότητα των Κυκλάδων και τις καθαρές γεύσεις της Μεσογείου.

Η γαστρονομία ως αντανάκλαση του τόπου

Στο Odera Tinos, η γαστρονομική εμπειρία είναι βαθιά συνδεδεμένη με το νησί και τους ανθρώπους του. Από την επιλογή των υλικών έως την παρουσίαση στο πιάτο, κάθε γεύμα είναι μια ωδή στην τοπική κουλτούρα και στη φιλοσοφία της απλότητας. Όπως δηλώνει ο ίδιος ο σεφ Μαρμαρινός, «η γαστρονομία δεν είναι μόνο δημιουργία· είναι μνήμη, τόπος και μοίρασμα».

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • ODERA TINOS

You May Also Like

Etien Pizza Bar | Η νέα εποχή της ιταλικής πίτσας “προσγειώνεται” στην Αθήνα
View Post
  • TASTE

Etien Pizza Bar | Η νέα εποχή της ιταλικής πίτσας “προσγειώνεται” στην Αθήνα

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 18.11.2025
George, The Lobby Bar| Η νέα άφιξη στο Ξενοδοχείο King George
View Post
  • TASTE

George, The Lobby Bar| Η νέα άφιξη στο Ξενοδοχείο King George

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 03.11.2025
Elea | Μια νέα οπτική στην ελληνική γεύση
View Post
  • TASTE

Elea | Μια νέα οπτική στην ελληνική γεύση

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 22.10.2025
Brunch Sessions at Geco | Το φθινόπωρο αποκτά τον δικό του ρυθμό στο κέντρο της πόλης
View Post
  • TASTE

Brunch Sessions at Geco | Το φθινόπωρο αποκτά τον δικό του ρυθμό στο κέντρο της πόλης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 17.10.2025
Liystor | Ένα αρχοντικό του 19ου αιώνα μεταμορφώνεται σε γαστρονομικό προορισμό στην καρδιά της Αθήνας
View Post
  • TASTE

Liystor | Ένα αρχοντικό του 19ου αιώνα μεταμορφώνεται σε γαστρονομικό προορισμό στην καρδιά της Αθήνας

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 10.10.2025
Dopios στη Γλυφάδα | Μεζέδες, παρέες και η υπογραφή του Χριστόφορου Πέσκια
View Post
  • TASTE

Dopios στη Γλυφάδα | Μεζέδες και παρέες με την υπογραφή του Χριστόφορου Πέσκια

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 09.10.2025
MooCasa | Ο αστακός σε πρωταγωνιστικό ρόλο
View Post
  • TASTE

MooCasa | Ο αστακός σε πρωταγωνιστικό ρόλο

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 25.09.2025
Nobu Food Festival 2025 | Γαστρονομικές βραδιές με τον σεφ Nobu Matsuhisa σε Αθήνα, Πάρο και Μύκονο
View Post
  • TASTE

Nobu Food Festival 2025 | Γαστρονομικές βραδιές με τον σεφ Nobu Matsuhisa σε Αθήνα, Πάρο και Μύκονο

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 12.06.2025

Sign Up for Our Newsletters

Join The “More Trends” Lifestyle World

More Trends
  • ABOUT
  • Terms of use
  • Contact
Your Premium Lifestyle Magazine

Input your search keywords and press Enter.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok