Η Genesis φέρνει μια επαναστατική λύση ενάντια στην τριχόπτωση, χωρίς να θυσιάζει την υπέροχη εμπειρία ενός απολαυστικού τελετουργικού μαλλιών

Δουλειά, διασκέδαση, σπίτι, και ξανά από την αρχή. Εθίζεστε στον ρυθμό, παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό. Κι όλο αυτό σας γεμίζει ενέργεια, μέχρι το στρες να αρχίσει να επηρεάζει τα μαλλιά σας. Κι αν στον γρήγορο ρυθμό ζωής προσθέσετε τους περιβαλλοντικούς παράγοντες και τις ορμονικές μεταβολές, τότε τα σημάδια γίνονται εμφανή. Το αποτέλεσμα; Ένα μονοπάτι από τρίχες στα ρούχα σας, στο ντους, στη βούρτσα, όπου κι αν πάτε.

.

Μια λύση κατά της τριχόπτωσης, για μια νέα γενιά γυναικών

Σήμερα, η νούμερο 1 ανησυχία των millennials σε ό,τι αφορά τα μαλλιά δεν είναι κάποιος από τους συνήθεις υπόπτους όπως η ξηρότητα ή η καταπόνηση. Είναι η τριχόπτωση. Και παρ’ όλα αυτά, αυτή τη στιγμή, τα παραδοσιακά προϊόντα κατά της τριχόπτωσης αντιπροσωπεύουν μόλις το 8% της αγοράς! Όταν οι νεαρές γυναίκες αναζητούν λύσεις, συναντούν ιατρικά προϊόντα, σχεδιασμένα κυρίως για άνδρες. Δεν υπάρχει θεραπεία για την τριχόπτωση που να λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες των γυναικών, συνδυάζοντας την αποτελεσματικότητα με την ομορφιά. Μέχρι τώρα. Η Kérastase έρχεται να αντιμετωπίσει το ζήτημα χωρίς περιστροφές.

.

genesis κατά της τριχόπτωσης

.

Αυτό που θέλουν οι νεαρές γυναίκες είναι μια θεραπεία ομορφιάς, κάτι με ωραία υφή και ευχάριστο άρωμα—με άλλα λόγια, όλα όσα περιμένουν από τα προϊόντα περιποίησής τους, σε συνδυασμό με αποτελεσματική δράση ενάντια στην τριχόπτωση. Θέλουν να καταπολεμήσουν την τριχόπτωση με μια πολυτελή, εκλεπτυσμένη, ολιστική λύση που να βασίζεται στην επιστήμη. Η Kérastase αφουγκράζεται τις ανάγκες των γυναικών απαντώντας με μια σύγχρονη λύση σε ένα σύγχρονο πρόβλημα.

.

Γιατί πέφτουν τα μαλλιά;

Η KÉRASTASE εντόπισε τους δυο λογούς για τους οποίους οι γυναίκες παρουσιάζουν τριχόπτωση

Είτε η εσωτερική δομή της ρίζας αποδυναμώνεται οδηγώντας σε πτώση της τρίχας, είτε η τρίχα σπάει στα μήκη λόγω των εξωτερικών παραγόντων καταπόνησης και του styling. Και οι δύο αυτές διαδικασίες έχουν ως αποτέλεσμα τη μείωση του αριθμού των τριχών και την απώλεια της συνολικής ζωντάνιας των μαλλιών.

.

Ο κομμωτής DAVID LUCAS εξηγεί

Ο κορυφαίος Γάλλος κομμωτής David Lucas έχει δημιουργήσει κάποια από τα πιο όμορφα και μοντέρνα χτενίσματα & trends του Παρισιού. Γνωστός για τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο ταιριάζει τα μαλλιά στην προσωπικότητα κάθε ανθρώπου, συνέβαλε με τις γνώσεις του στη δημιουργία της σειράς Genesis. Εδώ, μας δίνει πληροφορίες για την τριχόπτωση από τη θέση του stylist.

Που οφείλεται η τριχόπτωση;

Δύο είναι τα αίτια της τριχόπτωσης: πρόκειται είτε για συνέπεια του στρες είτε για μια σταδιακή διαδικασία που σχετίζεται με την αποδυνάμωση του βολβού στη ρίζα.

Είναι φυσιολογικό να πέφτουν τρίχες όταν βουρτσίζω τα μαλλιά μου;

Κάθε μέρα, χάνουμε 40-100 τρίχες, άρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Τα μαλλιά σας ανανεώνονται συνεχώς. Από την άλλη, αν τα μαλλιά σας είναι εύθραυστα, πράγματα όπως το συχνό βούρτσισμα ή η τριβή από την πετσέτα μπορεί να τα ευαισθητοποιήσουν ακόμα περισσότερο. Φθορά μπορεί να προκαλέσουν και τα λαστιχάκια. Προσπαθήστε να μην ταλαιπωρείτε πολύ τα μαλλιά σας.

Πως μπορώ να αποφύγω την τριχόπτωση;

Πέρα από τη χρήση των σωστών προϊόντων περιποίησης μαλλιών, είναι σημαντικό να κάνετε τακτικά μασάζ στο τριχωτό σας. Αυτό θα ενισχύσει τη μικροκυκλοφορία, επιτρέποντας στο αίμα να μεταφέρει στα τριχοθυλάκια τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

 

.GENESIS: Η 1η περιποίηση μαλλιών με διπλή δράση κατά της τριχόπτωσης

.

genesis κατά της τριχόπτωσης

.

Η Genesis φέρνει μια επαναστατική λύση ενάντια στην τριχόπτωση, χωρίς να θυσιάζει την υπέροχη εμπειρία ενός απολαυστικού τελετουργικού μαλλιών. Η νέα σειρά της Kérastase αποτελείται από πολυτελείς συνθέσεις, εμπλουτισμένες με πανίσχυρα συστατικά που μειώνουν την τριχόπτωση στοχεύοντας και τα δύο αίτιά της—τις αδύναμες ρίζες και το σπάσιμο. Με τη συμβολή κομμωτών, διατροφολόγων και δερματολόγων, η μάρκα κατάφερε να αναπτύξει ένα προηγμένο πρωτόκολλο για το κομμωτήριο & για το σπίτι που μειώνει την τριχόπτωση αμέσως αλλά και σε βάθος χρόνου με τη συνεχή χρήση. Μια λύση αποτελεσματική και ευχάριστη, που σπάει τα αρνητικά πρότυπα. Όπως ισχύει για όλα τα τελετουργικά της Kérastase, τα προγράμματα Genesis είναι άκρως ευχάριστα και αισθησιακά—μια εμπειρία περιποίησης που βελτιώνει την υγεία των μαλλιών και προσφέρει υπέροχη αίσθηση ευεξίας. Τα μαλλιά αποκαλύπτονται πιο όμορφα και πιο λαμπερά από ποτέ, η διάθεση απογειώνεται.

 .

Μια νέα γενιά προϊόντων κατά της τριχόπτωσης

Η σειρά Genesis δίνει στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης μια πτυχή ομορφιάς, εμπνευσμένη από το τελετουργικό στο κομμωτήριο, για τις μοντέρνες γυναίκες που απαιτούν ένα αισθησιακό πρόγραμμα περιποίησης μαλλιών. Η Genesis είναι ό,τι ακριβώς θα περίμενε κανείς από μια εμπειρία περιποίησης Kérastase πολυτελείς υφές, πλούσιος αφρός, αναζωογονητικά αρώματα—, αλλά με το επιπλέον πλεονέκτημα των συστατικών κατά της τριχόπτωσης που οφείλεται στον τρόπο ζωής.

.genesis κατά της τριχόπτωσης

.

.

Η σειρά Genesis της Kérastase περιλαμβάνει τα εξής προϊόντα:

.

genesis κατά της τριχόπτωσης
.
Bain Hydra-Fortifiant

Ενδυναμωτικό σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης, για αδύναμα μαλλιά με τάση τριχόπτωσης που προκαλείται από το σπάσιμο. Προσφέρει ήπιο καθαρισμό και ενδυναμώνει την τρίχα μειώνοντας τον κίνδυνο τριχόπτωσης από σπάσιμο.

Bain Nutri-Fortifiant

Ενδυναμωτικό σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης, για αδύναμα μαλλιά με τάση τριχόπτωσης που προκαλείται από το σπάσιμο. Προσφέρει ήπιο καθαρισμό, θρέφει, και ενδυναμώνει την τρίχα μειώνοντας τον κίνδυνο τριχόπτωσης από σπάσιμο.

Masque Reconstituant

Ενδυναμωτική μάσκα κατά της τριχόπτωσης, για αδύναμα μαλλιά με τάση τριχόπτωσης που προκαλείται από το σπάσιμο. Προσφέρει εντατική θρέψη, ξεμπερδεύει τα μαλλιά, και ενδυναμώνει την τρίχα μειώνοντας τον κίνδυνο τριχόπτωσης από το σπάσιμο.

.

genesis κατά της τριχόπτωσης
.
Fondant Renforçateur

Ενδυναμωτικό μαλακτικό κατά της τριχόπτωσης, για αδύναμα μαλλιά με τάση τριχόπτωσης που προκαλείται από το σπάσιμο. Χάρη στη δυναμωτική του δράση, επανορθώνει την τρίχα και ενισχύει τη φυσική της αντοχή μειώνοντας τον κίνδυνο τριχόπτωσης που οφείλεται στο σπάσιμο.

Serum Anti-Chute Fortifiant

Καθημερινός ενδυναμωτικός ορός κατά της τριχόπτωσης, για τα αδύναμα μαλλιά με τάση τριχόπτωσης. Ενισχύει την αντοχή της τρίχας ελαχιστοποιώντας την τριχόπτωση και αφήνοντας τα μαλλιά πιο όμορφα.

Αμπούλες Cure Anti-Chute Fortifiantes

Ενδυναμωτική τελετουργία κατά της τριχόπτωσης, για τα αδύναμα μαλλιά με τάση τριχόπτωσης. Κατά της περιόδους έντονης τριχόπτωσης, χάρη στον μοναδικό συνδυασμό των συστατικών της, προσφέρει εντατική δράση ελαχιστοποιώντας την τριχόπτωση και αφήνοντας τα μαλλιά πιο όμορφα.

.

genesis κατά της τριχόπτωσης
.
Défense Thermique

Θερμοπροστατευτική ενδυναμωτική λοσιόν κατά της τριχόπτωσης, για αδύναμα μαλλιά με τάση τριχόπτωσης που προκαλείται από το σπάσιμο. Προσφέρει δράση ενάντια στην τριχόπτωση, καθώς και προστασία από θερμότητα μέχρι και τους 220°C. Εξασφαλίζει βέλτιστη ενυδάτωση με μηδέν φριζάρισμα.

Bain Prévention

Σαμπουάν εξισορρόπησης για συχνή χρήση, που προστατεύει το τριχωτό από τον κίνδυνο της αραίωσης.

Cure Anti-Chute

Εντατική θεραπεία κατά της αραίωσης που διατηρεί την πυκνότητα των μαλλιών και χαρίζει πιο πυκνά και πιο δυνατά μαλλιά. Καθημερινή εφαρμογή για 6 εβδομάδες.

.

Genesis: Η δύναμη της θηλυκότητας

Η Kérastase στηρίζει τις γυναίκες σε κάθε γωνιά του κόσμου· γυναίκες που αντιμετωπίζουν με θάρρος τις πολλές προκλήσεις της σύγχρονης ζωής. Η καμπάνια αυτή, δημιουργία του ταλαντούχου σκηνοθέτη Louis de Caunes, ακολουθεί έξι γυναίκες που, μέσα από προσωπικές δοκιμασίες και θριάμβους, καταφέρνουν τελικά να αναδείξουν τη δύναμη και την ομορφιά που κρύβουν μέσα τους. Υπό τον ήχο του ανεβαστικού κομματιού “Confidence” της ανερχόμενης τραγουδίστριας Dita, το φιλμ Genesis σάς δείχνει το Παρίσι όπως δεν το έχετε ξαναδεί ποτέ μέχρι σήμερα.

.

.

FacebookTwitterTumblrPinterest