More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA

Newsletter

More Trends More Trends
More Trends More Trends More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA
Newsletter

Γιορτές στα Vibo | Σε έναν Δεκέμβριο γεμάτο φώτα και αρώματα, τα Vibo γράφουν το δικό τους γιορτινό αφήγημα
  • TASTE

Γιορτές στα Vibo | Σε έναν Δεκέμβριο γεμάτο φώτα και αρώματα, τα Vibo γράφουν το δικό τους γιορτινό αφήγημα

  • 03.12.2025
  • Μαρία Τσουκαλά
Total
0
Shares
0
0
0

Ο Δεκέμβριος στα Vibo γεμίζει κρασί, μουσική και γεύση: Wine Stories, live βραδιές, dj sets και γιορτινές δημιουργίες σε Γλυφάδα και Πειραιά.

Ο Δεκέμβριος φέρνει στα Vibo Bistrot όσα κάνουν αυτόν τον μήνα μοναδικό: αρώματα που ζεσταίνουν, γεύσεις που μένουν, στιγμές που θυμόμαστε. Ανάμεσα σε κρυστάλλινα ποτήρια με κρασιά από ελληνικούς αμπελώνες, γλυκές αποδράσεις με τον Δημήτρη Χρονόπουλο και βραδιές με μουσική που γεμίζει τον χώρο, τα δύο bistrot της Γλυφάδας και του Πειραιά μετατρέπονται σε εορταστικά καταφύγια. Εδώ, οι γευστικές απολαύσεις συναντούν τη χαρά των γιορτών, και κάθε βράδυ υπόσχεται κάτι που αξίζει να το ζήσεις.

Vibo Wine Stories: Κτήμα Μουσών και Κτήμα Σκούρα

Τα δημοφιλή Wine Stories συνεχίζονται τον Δεκέμβριο με δύο από τα κορυφαία οινοποιεία της χώρας. Την Τετάρτη 3 και την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου, το Κτήμα Μουσών από την ομώνυμη Κοιλάδα στις πλαγιές του Ελικώνα παρουσιάζει τις ετικέτες του ταυτόχρονα στα δύο καταστήματα. Τρίτη γενιά οινοποιών, με σεβασμό στο terroir και τις ντόπιες ποικιλίες, το κτήμα φέρνει στα Vibo το δροσερό Crispy Assyrtiko, το παιχνιδιάρικο Amuse Rosé, το πλούσιο Muses Estate Syrah και το Sweet Muse. Οι επισκέπτες των βραδιών αυτών συμμετέχουν αυτόματα σε κλήρωση για μία Magnum φιάλη Amuse Rosé, προσφορά του Κτήματος.

Δύο εβδομάδες αργότερα, την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου, σειρά έχει το Κτήμα Σκούρα από τη ζώνη της Νεμέας, τη μεγαλύτερη Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) ερυθρών οίνων στην Ελλάδα. Η ιστορία του ξεκινά το 1986, όταν ο Γιώργος Σκούρας δημιούργησε την εμβληματική ετικέτα Μέγας Οίνος. Τις δύο αυτές βραδιές θα γνωρίσετε τον χαρακτήρα της τοπικής ποικιλίας Αγιωργίτικο και την πορεία ενός οινοποιείου που σήμερα παράγει 900.000 φιάλες ετησίως, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε επιλεγμένες ετικέτες σε προνομιακές τιμές, τόσο σε φιάλη όσο και σε ποτήρι. Η κλήρωση μεταξύ των θαμώνων των δύο βραδιών προσφέρει έναν εξαιρετικό τίτλο: μία Magnum φιάλη «Μέγας Οίνος».

Γλυκές δημιουργίες από τον Δημήτρη Χρονόπουλο

Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, το Vibo Γλυφάδας φιλοξενεί για ακόμη μία φορά τον πολυβραβευμένο pastry chef Δημήτρη Χρονόπουλο. Από τις 12:00 έως τις 18:00, θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε γιορτινές γλυκές δημιουργίες, σε μια ιδανική απογευματινή απόδραση και σε συνδυασμό με τις αγορές των Χριστουγέννων.

Πάρτι παραμονών και ζωντανή μουσική

Όπως κάθε χρόνο, τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, 24 και 31 Δεκεμβρίου αντίστοιχα, από τις 16:00 έως τις 22:00, το Vibo Γλυφάδας γιορτάζει με μουσική από τον DJ John Plav.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, 25 Δεκεμβρίου, ο αγαπημένος Arionas ανεβάζει στη σκηνή ένα εορταστικό live set από τις 20:00 έως τις 23:30. Με το ιδιαίτερο ύφος του που συνδυάζει lounge και groove στοιχεία, ο αγαπημένος performer δημιουργεί την τέλεια ατμόσφαιρα για μια βραδιά γεμάτη χαρά και ζεστασιά. Το πρόγραμμα του Δεκεμβρίου αντανακλά τη φιλοσοφία των Vibo: συνδυασμός ελληνικού κρασιού, ποιοτικής γαστρονομίας και εμπειριών που δημι

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • Vibo Bistrot

You May Also Like

Etien Pizza Bar | Η νέα εποχή της ιταλικής πίτσας “προσγειώνεται” στην Αθήνα
View Post
  • TASTE

Etien Pizza Bar | Η νέα εποχή της ιταλικής πίτσας “προσγειώνεται” στην Αθήνα

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 18.11.2025
George, The Lobby Bar| Η νέα άφιξη στο Ξενοδοχείο King George
View Post
  • TASTE

George, The Lobby Bar| Η νέα άφιξη στο Ξενοδοχείο King George

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 03.11.2025
Elea | Μια νέα οπτική στην ελληνική γεύση
View Post
  • TASTE

Elea | Μια νέα οπτική στην ελληνική γεύση

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 22.10.2025
Brunch Sessions at Geco | Το φθινόπωρο αποκτά τον δικό του ρυθμό στο κέντρο της πόλης
View Post
  • TASTE

Brunch Sessions at Geco | Το φθινόπωρο αποκτά τον δικό του ρυθμό στο κέντρο της πόλης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 17.10.2025
Liystor | Ένα αρχοντικό του 19ου αιώνα μεταμορφώνεται σε γαστρονομικό προορισμό στην καρδιά της Αθήνας
View Post
  • TASTE

Liystor | Ένα αρχοντικό του 19ου αιώνα μεταμορφώνεται σε γαστρονομικό προορισμό στην καρδιά της Αθήνας

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 10.10.2025
Dopios στη Γλυφάδα | Μεζέδες, παρέες και η υπογραφή του Χριστόφορου Πέσκια
View Post
  • TASTE

Dopios στη Γλυφάδα | Μεζέδες και παρέες με την υπογραφή του Χριστόφορου Πέσκια

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 09.10.2025
MooCasa | Ο αστακός σε πρωταγωνιστικό ρόλο
View Post
  • TASTE

MooCasa | Ο αστακός σε πρωταγωνιστικό ρόλο

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 25.09.2025
Η νέα γαστρονομική πρόταση του Odera Tinos, με την υπογραφή του Σταμάτη Μαρμαρινού
View Post
  • TASTE

Η νέα γαστρονομική πρόταση του OderaTinos, με την υπογραφή του Σταμάτη Μαρμαρινού

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 22.08.2025

Sign Up for Our Newsletters

Join The “More Trends” Lifestyle World

More Trends
  • ABOUT
  • Terms of use
  • Contact
Your Premium Lifestyle Magazine

Input your search keywords and press Enter.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok