Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την Face Yoga

Πριν μερικές μέρες δέχθηκα μια πρόσκληση για ένα ομαδικό μάθημα, on-line Face Yoga από την Αρετή Καφαντάρη. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι εκείνη την στιγμή δε γνώριζα ούτε την ίδια, αλλά ούτε και κάτι σχετικό με την Face Υoga. Μέχρι που έφτασε η ώρα του διαδικτυακού ραντεβού μας και οφείλω να ομολογήσω, πως και εν μέσω καραντίνας ήταν από τα πιο ενδιαφέροντα και απολαυστικά πράγματα που έχω κάνει. Η Αρετή είναι ένας γλυκύτατος και υπέροχος άνθρωπος που από τα πρώτα λεπτά με είχε κερδίσει. Ξεκινήσαμε το μάθημα με διάφορες ασκήσεις, οι οποίες εκτός από χαλαρωτικές ήταν και πολύ διασκεδαστικές και στην πορεία η Αρετή χαρτογράφησε το πρόσωπό μας, δίνοντας στην καθεμία από εμάς το κατάλληλο πρόγραμμα, ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου μας. Ένα πρόγραμμα 28 ημερών, που όπως η ίδια μας ενημέρωσε, είναι αρκετό για να αλλάξει το πρόσωπό μας!

.

Τι είναι η Face Yoga

H Face Yoga είναι η πλέον φυσική και αποτελεσματική μέθοδος αντιγήρανσης και πρόληψης για πρόσωπο και λαιμό για να αισθάνεστε και να δείχνετε νεότερη και πιο υγιής! Μια ολιστική μέθοδος που περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο συνδυασμό ασκήσεων yoga, massage, πιέσεων και χαλάρωσης όλο αποκλειστικά για την περιοχή του προσώπου και του λαιμού.
Η FACE YOGA είναι για όλους! Η Face Yoga μειώνει τα σημάδια της γήρανσης και της έντασης. Είτε αρχίζετε να βλέπετε τα πρώτα σημάδια γήρανσης, αν έχετε πρώτες γραμμές ή ακόμα και ρυτίδες, οι ασκήσεις και οι τεχνικές Face Yoga θα σας χαρίσουν ένα υγιές και λαμπερό πρόσωπο. Δεν είναι ποτέ πολύ αργά για να ξεκινήσετε!
Η μέθοδος Face Yoga for all είναι επίσης ένα πολύ αποτελεσματικό προληπτικό μέτρο. Όσο νωρίτερα ξεκινήσετε τις ασκήσεις τόσο λιγότερο πιθανό είναι να δούμε τα σημάδια της γήρανσης και έντασης στο πρόσωπο και τον λαιμό μας.
Ειναι η μοναδική φυσική μέθοδος που έχει κατακλύσει Αγγλία και Αμερική, η μέθοδος που μειώνει τα σημάδια της γήρανσης και της έντασης. Αισθάνεστε ότι βλέπετε τα πρώτα σημάδια γήρανσης στο πρόσωπό σας? Οι ρυτίδες γίνονται πιο βαθιές και σκέφτεστε πιο επεμβατκές μεθόδους ή Botox? ή απλά θέλετε έναν πιο φυσικό τρόπο πρόληψης? ότι από τα παραπάνω και αν σας απασχολεί οι τεχνικές και οι ασκήσεις FACE YOGA σε 6-8 εβδομάδες θα σας δώσουν την φυσική λύση!

.

Pretty face of beautiful smiling woman posing at studio isolated on white background

.

Πως λειτουργεί η Face yoga?

.

Ασκήσεις

Όπως και το σώμα μας χρειάζεται γυμναστική για να διατηρηθεί σφριγηλό, έτσι ακριβώς και οι 57 μυς του προσώπου και του
λαιμού μας χρειάζονται συχνές ασκήσεις. Όσο οι μυς γίνονται πιο δυνατοί, το δέρμα πάνω τους γίνεται πιο σφριγηλό αποκτά ελαστικότητα και ατονούν οι ρυτίδες. Και τα καλά νέα είναι ότι επειδή οι μυς είναι πολύ μικρότεροι και λεπτότεροι γυμνάζονται πιο εύκολα.

.

Massage

Με τις τεχνικές του massage για το πρόσωπο και τον λαιμό, αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος, ενεργοποιείται η λέμφος, αυξανεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, και απομακρύνονται οι τοξίνες. Ετσι μειώνονται οι μαύροι κύκλοι, τα πρηξίματα και η θαμπάδα του δέρματος, αφήνοντας μια νεανική και υγιή επιδερμίδα.

.

Πιέσεις (accupressure)

Μια αρχαία μέθοδος που γίνεται με πιέσεις σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου και του λαιμού, αυξάνοντας την ροή ενέργειας στο πρόσωπο, μειώνοντας την ένταση και δίνοντας έντονη λάμψη.

.

Χαλάρωση

Γνωρίζοντας πως να χαλαρώνουμε την ένταση του προσώπου, αποφεύγουμε έντονες γραμμές έκφρασης και ρύτιδες που δημιουργούνται συνήθως απο το στρες και τις έντονες εκφράσεις.

.

Beautiful sensual woman touching her face isolated on white background. Beauty and skincare concept. Spa.

.

Πως παρακολουθώ τα μαθήματα Face Yoga?

Ένα ατομικό μάθημα για την χαρτογράφηση του προσώπου είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις, γιατί κανένα πρόσωπο δεν είναι ίδιο με το άλλο και φυσικά δεν είναι ίδιες οι ανάγκες.

.

Μαθήματα on-line Face Yoga

Ομαδικά και ατομικά μαθήματα 60 ̓με ασκήσεις Face Yoga για όλο το πρόσωπο και μασάζ για την χαλάρωση των μυών μας. Στα ατομικά μαθήματα γίνεται και χαρτογράφηση προσώπου με οδηγίες προσωποποιημένων ασκήσεων.

.

Προγράμματα 28 ημερών Face Yoga

28 ημέρες είναι αρκετές για να αλλάξει το πρόσωπό σας! Πρόγραμμα 28 ημερών για κάθε ανάγκη του προσώπου με καθημερινά video ασκήσεων, μασάζ & δακτυλοπιέσεων που γίνεται download από την πλατφόρμα www.faceyogaforall.gr

.

E-book Face Yoga

Μαθήματα 60 ̓με ασκήσεις Face Yoga για όλο το πρόσωπο και μασάζ για την χαλάρωση των μυών μας.

.

Blue and Cream Coffee Press Media Kit

.

Λίγα λόγια για την Αρετή Καφαντάρη

BSc Marketing, MBA in Human Resource Management, Face Yoga expert, Σύμβουλος Ολιστικής Διατροφής, Raw Food Chef

«Η ιστορία μου ξεκίνησε από τα παιδικά μου χρόνια, λατρεύοντας τον χορό και την ομορφιά. Όταν ήρθε η ώρα να επιλέξω το μέλλον σπουδάσα διοίκηση επιχειρήσεων, marketing, και ανθρώπινο δυναμικό. Εργάστηκα στο marketing για μεγάλες εταιρείες καλλυντικών και μετά από 18 χρόνια γεμάτα εμπειρία στον χώρο των καλλυντικών αποφάσισα να ακουλουθήσω το όνειρό μου. Έτσι σπούδασα ξανά, αλλά διατροφολογία αυτή την φορά και εκπαιδεύτηκα στην Face Yoga, τον βελονισμό και πολλά άλλα σε Αγγλία, Ιαπωνία και Αμερική. Έχοντας επομένως όλη την γνώση των καλλυντικών απο ηγετικές εταιρείες για 18 χρόνια, γνωρίζοντας καλά ότι η ομορφιά δεν είναι μόνο η κρέμα που βάζουμε στο πρόσωπό μας, αλλά το τι τρώμε και το πως γυμνάζουμε το πρόσωπό μας αποφάσισα να μοιραστώ όλη αυτή την γνώση μαζί σας, δημιουργώντας την μέθοδο Face Yoga for all!

Και όλα αυτά γιατί αν ονειρευτείς θα πετύχεις, και αν πετύχεις θα ξαναονειρευτείς!»

,


Που βρίσκω την Face Yoga?

www.faceyogaforall.gr

Instagram: aretikafantari

YouTube: Face Yoga with Areti Kafantari

Facebook:  faceyoga Greece

FacebookTwitterTumblrPinterest