Το άρωμα Beautiful κλείνει 35 χρόνια και το γιορτάζει με μια limited edition συνεργασία

 

O κορυφαίος Αμερικανός καλλιτέχνης λάτρεψε το άρωμα Beautifu,l όταν το παρουσίασε η Estee Lauder το 1985 σε ένα πλήθος κοσμικών και celebrities. Tόσο πολύ, που το φόρεσε και ο ίδιος, απολαμβάνοντας τη μυρωδιά των λουλουδιών που λάτρευε και την ομορφιά τους αποτύπωσε σε τολμηρούς pop art πίνακες.

“Beautiful; Είναι δυνατόν; Αυτό είναι το όνομα του; Το αγαπώ.” – Andy Warhol.

 

IMG-0599

 

35 χρόνια μετά, στην επέτειο του Beautiful, τα δύο iconic ονόματα συνεργάζονται για να τη γιορτάσουν, παρουσιάζοντας το νέο περιορισμένης έκδοσης άρωμα Beautiful Absolu που αναδεικνύει τη θηλυκότητα χάρη στο ρομαντικό μείγμα από άνθος τουμπερόζας, κρίνο, τριαντάφυλλο, πορτοκάλι, muguet, γιασεμί, ylang-ylang, βετιβέρ και σανδαλόξυλο.

 

IMG-0598

 

Το Beautiful Absolu φιλοξενείται σε νέο μπουκάλι και δίνει έμφαση στη συνύπαρξη της Estée και του Andy. Εμπνευσμένο από το αυθεντικό μπουκάλι Beautiful του 1985 χαρακτηρίζεται από μια σιλουέτα με καθαρές γραμμές και ένα μοντέρνο γλυπτό χρυσό καπάκι σε σχήμα λουλουδιού. Ένα πολύχρωμο μοτίβο των χαρακτηριστικών λουλουδιών του Andy σε ροζ και χρυσές αποχρώσεις μετατρέπει την εξωτερική του συσκευασία σε ένα έργο τέχνης. Ένα ειδικό φυλλάδιο εντός της συσκευασίας αποκαλύπτει την ιστορία του κοινού πάθους και της επιθυμίας της Estée και του Andy να μοιράζονται όμορφες στιγμές.

 

IMG-0575

FacebookTwitterTumblrPinterest