Το fashion brand που κατάφερε μέσα σε 4 χρόνια να λατρέψουμε τα prints λίγο παραπάνω!

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων, Κωνσταντίνα Καμπισοπούλου, είναι το πρόσωπο πίσω από το fashion brand, «The Artians by Konstantina». Το όλο project είναι εμπνευσμένο από την τέχνη, όπως υποδηλώνει άλλωστε και το όνομά του. Αν και μόλις 4 χρόνια στον χώρο έχει καταφέρει, να δημιουργεί συλλογές μοναδικές και ξεχωριστές, που αγαπήθηκαν από την πρώτη στιγμή  τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Ρούχα με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια, με ποιοτικά υφάσματα και με το χαρακτηριστικό εκείνο που την διακρίνει, τα πλούσια prints, που είναι σχεδιασμένα αποκλειστικά για το κάθε κομμάτι της εκάστοτε συλλογής. Επίσης οι collections ξεχωρίζουν για τα έντονα χρώματα, για τα στοιχεία που δανείζεται από την τέχνη, καθώς και για τα ελληνικά σύμβολα ή κεντήματα που επιλέγει να χρησιμοποιήσει στις συλλογές της, τιμώντας το παρελθόν μέσω μιας σύγχρονης αισθητικής.

Η νέα της συλλογή SS19  “DYAS ATHENA” εξερευνά τα μονοπάτια και τα σύμβολα της Αρχαίας Ελλάδας μέσα από το ταξίδι τους στον ελληνικό αρχιτεκτονικό κλασικισμό.  Γεννημένος στη δεκαετία του 1900, ο ρυθμός αυτός χαρακτηρίζεται από την αποκάλυψη των αρχαίων ελληνικών στοιχείων που έφεραν στην επιφάνεια μια βαθιά γνώση του αρχαίου κόσμου. Αποτιμώντας φόρο τιμής στην ένδοξη αρχιτεκτονική εποχή της Αθήνας, χαρακτηριζόμενη από την αριστοκρατική τάξη και την αξεπέραστη αισθητική του σχεδιασμού, η συλλογή  Dyas ήρθε για να ανοίξει έναν έντονο διάλογο μεταξύ του χθες και του σήμερα.

Οι γεωμετρικές φόρμες, η συμμετρία και η έμφαση στην ανθρώπινη σιλουέτα, αποτέλεσαν την έμπνευση και μετατράπηκαν σε πολύχρωμες εκτυπώσεις, που δένουν αρμονικά με τα χρώματα της ελληνικής γης και του ουρανού. Η συλλογή περιλαμβάνει εντυπωσιακά φορέματα, κιμονό, φούστες και crop top σε χαλαρές και ανάλαφρες γραμμές, που ακολουθούν το σχήμα του σώματος και προσδίδουν αέρινο χαρακτήρα!

 

dyasss19_1dyasss19_2dyasss19_4dyasss19_8dyasss19_7dyasss19_9dyasss19_10dyasss19_11dyasss19_12dyasss19_13dyasss19_14dyasss19_15dyasss19_19dyasss19_20dyasss19_22dyasss19_232

 


 

Περισσότερες πληροφορίες για το brand, «The Artians by Konstantina» και για τα σημεία διάθεσης  θα βρείτε στο Fever Showroom

FacebookTwitterTumblrPinterest