More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA

Newsletter

More Trends More Trends
More Trends More Trends More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA
Newsletter

Το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens αποκαλύπτει το εορταστικό του σύμπαν
  • ATHENS RIVIERA

Το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens αποκαλύπτει το εορταστικό του σύμπαν

  • 05.12.2025
  • Μαρία Τσουκαλά
Total
0
Shares
0
0
0

Χειμωνιάτικη θαλπωρή, τολμηρές γεύσεις και στιγμές που φωτίζουν το Αιγαίο: Το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens υποδέχεται την πιο μαγική εποχή του χρόνου με απαράμιλλο στιλ.

Λίγο μετά τη διάκρισή του ως #17 στα The World’s 50 Best Hotels 2025, ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας ανοίγει τις πόρτες του σε ένα εκθαμβωτικό πρόγραμμα γεμάτο δραστηριότητες που αγγίζουν  την έννοια  της γιορτινής περιόδου, από Michelin εμπειρίες μέχρι ζεστές συναντήσεις, κομψές αποδράσεις και τελετουργίες ευεξίας.

Η πιο λαμπερή άφιξη

Στο  εμβληματικό παραθαλάσσιο τοπίο της Αθήνας, εκεί όπου τα πεύκα αγγίζουν το γαλάζιο, το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens αποπνέει διαχρονική αίγλη και σύγχρονη φινέτσα. Βραβευμένο με τρία Michelin Keys το 2025 και Forbes Five-Star, το θέρετρο των 30 εκταρίων, με τρεις ιδιωτικές παραλίες, δύο πισίνες και βραβευμένη γαστρονομία, δημιουργεί μια γιορτινή απόδραση για όλους.

Φέτος, το επιβλητικό χριστουγεννιάτικο δέντρο αποκτά μια ποιητική, βιώσιμη πινελιά: χειροποίητα γυάλινα στολίδια από τους δημιουργούς του Soul Studio, φτιαγμένα από ανακυκλωμένο γυαλί που συλλέγεται εντός του ξενοδοχείου. Λεπτά, φωτεινά, σχεδόν αιθέρια, εμπνέονται από το Αιγαίο  και τη λάμψη της επιφάνειάς του, σύμβολα αναγέννησης, ενότητας και στιγμών που μένουν.

Γεύσεις που συγκινούν

Η ουσία της ελληνικής φιλοξενίας μεταμορφώνεται σε χειμερινά μενού που προκαλούν αίσθηση. Από τις 30 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου, η Taverna 37 τιμά τις ρίζες της με ένα Παραδοσιακό Μενού Θηραμάτων και Πουλερικών, υφαίνοντας τοπικά υλικά με αυθεντικές συνταγές. Τα γιορτινά καλούδια του Astron, κλασικό ή triple chocolate Panettone, βελούδινες κρέμες και το signature Black Forest cake σερβίρονται για takeaway ή υπό τον φυσικό φωτισμό του χώρου.

Το Avra Bar, με τη χαρακτηριστική του πολυτέλεια, υπογράφει εκρηκτική μιξολογία, μικρές γεύσεις για μοίρασμα και DJ sets κάθε Σαββατοκύριακο. Στις 14 Δεκεμβρίου, το Great Sunday Club συνεργάζεται με το multi-awarded LINE μπαρ, #8 στα The World’s 50 Best Bars για μια φιλανθρωπική «σύμπραξη» που παντρεύει καινοτόμα cocktails με τη γιορτινή διάθεση της πόλης.

Ένας μαγικός χριστουγεννιάτικος κόσμος

Η Παραμονή Χριστουγέννων στο Michelin-starred Pelagos γίνεται μια τελετουργία γεύσης: Caviar Pasta, Beef Rossini και η μελωδική συνοδεία ενός ντουέτου εγχόρδων. Το Mercato τιμά την ιταλική ψυχή του με φρέσκα ζυμαρικά, Panettone Gelato, live σαξόφωνο και DJ sets. Το Χριστουγεννιάτικο Brunch του, γεμάτο live stations, DJ και live συγκροτήματα, είναι μια ωδή στην αφθονία. Στην Taverna 37, η ημέρα φωτίζεται από ελληνικές νοστιμιές και ζωντανή μουσική, ένα πρωινό γεμάτο χαρά και παράδοση.

Εκεί όπου η νέα χρονιά βρίσκει τον ιδανικό της ρυθμό

Η Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Pelagos απογειώνεται με ένα επτά πιάτων μενού του Chef Luca Piscazzi, με wine pairings και ζωντανό τσέλο & βιολί για ένα απόλυτο crescendo.

Στο Mercato, μια πολυτελής σύνθεση από θαλασσινά, μαύρη τρούφα και Wagyu κορυφώνεται με το signature Mont Blanc του pastry σεφ Μιχάλη Χατζηκαλιμέρη. Η Taverna 37 σερβίρει δείπνο, ενώ το Avra Bar υπόσχεται τη νύχτα της χρονιάς: DJ μέχρι το πρωί, live band, πυροτεχνήματα και επιλογές απεριόριστων cocktails ή σαμπάνιας.

Το 2026 μπαίνει με ένα υπέροχο  New Year’s Day Brunch στο Mercato γεμάτο χρώμα, ενέργεια και feel-good γεύσεις. Στην Taverna 37, το νέο έτος ξεκινά με ένα πλούσιο μεσημεριανό με live  Ελληνική μουσική.

Η χαρά της ευεξίας

Η ευεξία παίρνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για την γιορτινή λάμψη. Το Yi, το signature μασάζ του Spa, εμπνευσμένο από τη δύναμη της γης, απελευθερώνει το σώμα και επαναφέρει την εσωτερική ισορροπία με τεχνικές που κινούνται από απαλές έως δυναμικές. Κάθε κράτηση στηρίζει την αναδάσωση της We4All στην Αττική, ένα δώρο που αγκαλιάζει τόσο τον άνθρωπο όσο και το περιβάλλον. Για μια πιο ενεργητική επανεκκίνηση, το Fitness Centre προτείνει ένα HIIT session υψηλής έντασης με γιορτινή διάθεση.

Στιγμές που μας φέρνουν κοντά

Επιμελημένα δώρα, σχεδιασμένες εμπειρίες και μικρές στιγμές που δημιουργούν συνδέσεις. Το Festive Boutique στο Nafsika Lobby προσφέρει εκλεκτές λιχουδιές, προϊόντα ομορφιάς και ευρηματικά δώρα, ενώ οι designer boutiques του Astir Marina βρίσκονται μόλις λίγα βήματα μακριά.

Στο Spa, signature κεριά και λευκά είδη Four Seasons, μαζί με εορταστικά pop-ups, φέρνουν την αισθητική της Ριβιέρας στο σπίτι.

Για τους μικρούς εξερευνητές, η μαγεία δεν λείπει: pop-up cinema με κλασικές χριστουγεννιάτικες ταινίες, Kids Club με χειροτεχνίες, storytelling afternoons, treasure hunts και γράμματα στον Άγιο Βασίλη, – μια γιορτινή ωδή στη φαντασία.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις εορταστικές εμπειρίες στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, επισκεφθείτε: https://www.fourseasons.com/athens/seasonal/

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • ATHENS RIVIERA
  • FOUR SEASONS Astir Palace Hotel Athens
  • ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

You May Also Like

Ekiben Kitchen South | Το Ekiben έφτασε στα νότια 
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Ekiben Kitchen South | Το Ekiben έφτασε στα νότια  

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 27.11.2025
Το 91 Athens Riviera Private Members Club υποδέχτηκε τις γιορτές με τον Κωνσταντίνο Αργυρό
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Το 91 Athens Riviera Private Members Club υποδέχτηκε τις γιορτές με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 21.11.2025
Το Mercato υπογράφει τον χειμώνα με νέες εμπειρίες γεύσης
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Το Mercato υπογράφει τον χειμώνα με νέες εμπειρίες γεύσης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 30.10.2025
Beefbar Athens: Ο απόλυτος lifestyle προορισμός για weekend brunching
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Beefbar Athens | Ο απόλυτος lifestyle προορισμός για weekend brunching

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 21.10.2025
Το brunch επιστρέφει στο Bungalow 7
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Το brunch επιστρέφει στο Bungalow 7

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 01.10.2025
Το Sora Athens Sky Bar άνοιξε τις πόρτες του στη Γλυφάδα με ένα λαμπερό opening party!
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Το Sora Athens Sky Bar άνοιξε τις πόρτες του στη Γλυφάδα με ένα λαμπερό opening party!

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 24.09.2025
Το The Great Sunday Pool Club Επιστρεφει Στο Avra Bar
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Το The Great Sunday Pool Club επιστρέφει στο Avra Bar 

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 09.09.2025
Μπορεί το κοσμοπολίτικο να είναι ανεπιτήδευτο; Αυτή την εξίσωση λύνει το Abra Ovata. Φωλιασμένο στην αγκαλιά της μαγικής λίμνης, αποτελεί μια όαση ηρεμίας που μετατρέπει μια επίσκεψη –είτε για ένα γρήγορο γεύμα μετά από μια βουτιά, είτε για ποτό και finger food στους αναπαυτικούς καναπέδες είτε για ένα early δείπνο που γράφεται στα ημερολόγια με χρυσά γράμματα– σε απόδραση που αγκαλιάζει και τις πέντε αισθήσεις. Εκλεπτυσμένο αλλά ανεπιτήδευτο, είναι ένα μέρος όπου το φαγητό, το περιβάλλον και οι άνθρωποι συνυπάρχουν σε ισορροπία και αρμονία. Εδώ, κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία, αλλά τίποτα δεν είναι υπερβολικό. Ο excutive σεφ John Skotidas, μεγαλωμένος στον Παναμά και την Αθήνα, με θητεία στα καλύτερα εστιατόρια του Λονδίνου, έχει δημιουργήσει με αφετηρία την απλότητα και αυθεντικότητα της ελληνικής κουζίνας και τα φρέσκα, εποχιακά υλικά της ελληνικής γης, ένα fusion μενού που επηρεάζεται από τη Νότια Αμερική και την Ασία, αντικατοπτρίζοντας το προσωπικό και μαγειρικό του υπόβαθρο. Έξυπνα χωρισμένο σε Land, Sea και Farm, το μενού του Abra Ovata, σε άψογη εκτέλεση από τον Βαγγέλη Δαγδελένη, προσφέρει εμπνευσμένα πιάτα όπως Καπνιστή μελιτζάνα με ελληνικό γιαούρτι και sofrito miso, Καλαμάρι με αγιολί εστραγκόν και togarashi, Porterhouse με πιπεριές Padrón και μεδούλι, όλα με πρώτη ύλη φρέσκα, εποχιακά υλικά. Σταθερές αξίες ο ζουμερός τόνος με ελαιόλαδο, yuzu και χαλαπένιο, μια έκρηξη στον ουρανίσκο, και η «Αθηναϊκή», την οποία ο Skotidas οραματίστηκε με καβούρι σερβιρισμένο πάνω σε μπρουσκέτα από τραγανό τηγανισμένο ρύζι και πασπαλισμένο με σκόνη αυγοτάραχου. Kαι φυσικά η διάσημη πια παέγια με κόκκινες γαρίδες, μύδια μπρεζέ και μαστιχωτό χταπόδι και το bomba ρύζι μαγειρεμένο σε ζωμό ψαριού και λάδι XO. Η Καλλιόπη Μάρου επιμελείται τα γλυκά, όπου ο σταρ είναι το Paris Brest, εμπνευσμένο από τον ποδηλατικό αγώνα μεταξύ Παρισιού και Βρέστης, όμως εδώ αντί για κρέμα, ανάμεσα στη χρυσή ζύμη choux βρίσκεται μια γενναιόδωρη στρώση από πάστα φιστικιού – και το αποτέλεσμα είναι magnifique. Η καλύτερη ώρα για ένα δείπνο είναι φυσικά το σούρουπο, όταν blue light δημιουργεί ένα κινηματογραφικό σκηνικό, όμως το Abra Ovata (παίρνει το όνομά του από ένα σπάνιο κοχύλι που απαντάται μόνο εδώ) αναβαθμίζει από το πρωί τη βουτιά στη λίμνη με ένα εμπνευσμένο snack menu και υψηλού επιπέδου cocktails με φρέσκα βότανα. Σερβίρονται στους μεγάλους καναπέδες κάτω από τις ομπρέλες, που φέτος ντύθηκαν από τη Zeus+Dione σε μια ιδανική συνύπαρξη των δύο ταυτοτήτων που μεταφράζουν την ελληνική απλότητα στο σύγχρονο zeitgeist. Για lunch υπάρχει και το όμορφο Deck, που ενώνει τα δύο επίπεδα, εστιατορίου και λίμνης, μια ανάσα από τα νερά. Πέρα από τη γαστρονομική εμπειρία, το Abra Ovata είναι προορισμός για εκδηλώσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Από exclusive δεξιώσεις με φόντο την αντανάκλαση του φεγγαριού στα νερά μέχρι υψηλού επιπέδου brand events και εκλεπτυσμένα private dinners, ο χώρος προσαρμόζεται σε κάθε περίσταση με διακριτική πολυτέλεια και έναν λιτό και κομψό σχεδιασμό που ενσωματώνεται απόλυτα στο φυσικό τοπίο. Το Abra Ovata λειτουργεί καθημερινά, προσφέροντας Snack Menu στις lounge περιοχές και την περιοχή των κολυμβητών από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ., ενώ στο εστιατόριο σερβίρει Lunch Menu από τις 12.30 μ.μ. και Dinner Menu από τις 7.30 μ.μ.
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Abra Ovata | Ένα ταξίδι γεύσεων στη Λίμνη Βουλιαγμένης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 05.06.2025

Sign Up for Our Newsletters

Join The “More Trends” Lifestyle World

More Trends
  • ABOUT
  • Terms of use
  • Contact
Your Premium Lifestyle Magazine

Input your search keywords and press Enter.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok