More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA

Newsletter

More Trends More Trends
More Trends More Trends More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA
Newsletter

Valentine's Day | Γιορτάστε την αγάπη με στυλ στο Four Seasons Astir Palace της Αθηναϊκής Ριβιέρας
  • ATHENS RIVIERA

Valentine’s Day | Γιορτάστε την αγάπη με στυλ στο Four Seasons Astir Palace της Αθηναϊκής Ριβιέρας

  • 31.01.2025
  • Μαρία Τσουκαλά
Total
0
Shares
0
0
0

Απολαύστε ρομαντικές στιγμές την ημέρα της αγάπης στο Four Seasons Astir Palace.

Από το 1961, το θρυλικό Four Seasons Astir Palace Hotel Athens αποτελεί σύμβολο αγάπης και λάμψης, φιλοξενώντας εμβληματικές προσωπικότητες όπως η Jackie Onassis και ο Frank Sinatra. Φέτος, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το ξενοδοχείο προσκαλεί τα ζευγάρια να ζήσουν μια ρομαντική εμπειρία γεμάτη κομψότητα, απολαμβάνοντας γαστρονομικές δημιουργίες και απολαυστικές spa τελετουργίες στη μαγευτική Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Mercato – La Dolce Vita Insieme

Ανακαλύψτε τη γοητεία του ιταλικού ρομαντισμού στο Mercato, όπου η chef Μάγκυ Ταμπακάκη έχει επιμεληθεί ένα εκλεπτυσμένο μενού πέντε πιάτων στην τιμή των 95 ευρώ ανά άτομο. Το δείπνο ξεκινά με ένα ποτήρι Montenisa Antinori Brut Rosé Franciacorta, συνοδευόμενο από εξαιρετικά πιάτα όπως Raviolone alla Carbonara με καβούρι και ζουμερό φιλέτο μοσχαριού με μαύρη τρούφα. Η ζεστή ατμόσφαιρα και η υψηλή γαστρονομία κάνουν το Mercato τον ιδανικό προορισμό για να γιορτάσετε τη La Dolce Vita.

Pelagos – Ένα γαστρονομικό ταξίδι επτά πιάτων

Αφεθείτε στη βραβευμένη με αστέρι Michelin εμπειρία του Pelagos, όπου ο chef Luca Piscazzi έχει δημιουργήσει ένα εκλεπτυσμένο μενού επτά πιάτων στην τιμή των 145 ευρώ ανά άτομο. Απολαύστε μοναδικές γεύσεις όπως Yellowtail Ceviche με σελινόριζα και Tagliolini Cacio e Pepe, καθώς και ειδικές δημιουργίες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όπως Μοσχαρίσια Brioche με ραδίκι tardivo, μαύρη τρούφα και bagna càuda. Ολοκληρώστε τη βραδιά με το Chocolate Soufflé με ρόδι και τριαντάφυλλο, συνοδευόμενο από πολυτελές παγωτό Metaxa.

Couples Ritual στο The Spa

Ζήστε απόλυτες στιγμές χαλάρωσης με το αποκλειστικό τελετουργικό για ζευγάρια στο The Spa. Αυτή η γαλήνια εμπειρία περιλαμβάνει το χαλαρωτικό μασάζ Armonia, που συνδυάζει τεχνικές ανακούφισης του στρες με μια θρεπτική θεραπεία τριχωτού κεφαλής. Μετά την περιποίηση, απολαύστε σαμπάνια και εκλεκτές σοκολάτες στη VIP Suite. Για ακόμα περισσότερη χαλάρωση, επεκτείνετε την εμπειρία σας με μια επιπλέον 30λεπτη συνεδρία υδρομασάζ.

Η πολυτελής αυτή προσφορά είναι διαθέσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας του Αγίου Βαλεντίνου, προσφέροντας στα ζευγάρια την ευκαιρία να αναζωπυρώσουν τη σύνδεσή τους σε ένα μοναδικά ρομαντικό περιβάλλον.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • ATHENS RIVIERA
  • Four Seasons Astir Palace
  • Αγίου Βαλεντίνου
  • ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

You May Also Like

Μπορεί το κοσμοπολίτικο να είναι ανεπιτήδευτο; Αυτή την εξίσωση λύνει το Abra Ovata. Φωλιασμένο στην αγκαλιά της μαγικής λίμνης, αποτελεί μια όαση ηρεμίας που μετατρέπει μια επίσκεψη –είτε για ένα γρήγορο γεύμα μετά από μια βουτιά, είτε για ποτό και finger food στους αναπαυτικούς καναπέδες είτε για ένα early δείπνο που γράφεται στα ημερολόγια με χρυσά γράμματα– σε απόδραση που αγκαλιάζει και τις πέντε αισθήσεις. Εκλεπτυσμένο αλλά ανεπιτήδευτο, είναι ένα μέρος όπου το φαγητό, το περιβάλλον και οι άνθρωποι συνυπάρχουν σε ισορροπία και αρμονία. Εδώ, κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία, αλλά τίποτα δεν είναι υπερβολικό. Ο excutive σεφ John Skotidas, μεγαλωμένος στον Παναμά και την Αθήνα, με θητεία στα καλύτερα εστιατόρια του Λονδίνου, έχει δημιουργήσει με αφετηρία την απλότητα και αυθεντικότητα της ελληνικής κουζίνας και τα φρέσκα, εποχιακά υλικά της ελληνικής γης, ένα fusion μενού που επηρεάζεται από τη Νότια Αμερική και την Ασία, αντικατοπτρίζοντας το προσωπικό και μαγειρικό του υπόβαθρο. Έξυπνα χωρισμένο σε Land, Sea και Farm, το μενού του Abra Ovata, σε άψογη εκτέλεση από τον Βαγγέλη Δαγδελένη, προσφέρει εμπνευσμένα πιάτα όπως Καπνιστή μελιτζάνα με ελληνικό γιαούρτι και sofrito miso, Καλαμάρι με αγιολί εστραγκόν και togarashi, Porterhouse με πιπεριές Padrón και μεδούλι, όλα με πρώτη ύλη φρέσκα, εποχιακά υλικά. Σταθερές αξίες ο ζουμερός τόνος με ελαιόλαδο, yuzu και χαλαπένιο, μια έκρηξη στον ουρανίσκο, και η «Αθηναϊκή», την οποία ο Skotidas οραματίστηκε με καβούρι σερβιρισμένο πάνω σε μπρουσκέτα από τραγανό τηγανισμένο ρύζι και πασπαλισμένο με σκόνη αυγοτάραχου. Kαι φυσικά η διάσημη πια παέγια με κόκκινες γαρίδες, μύδια μπρεζέ και μαστιχωτό χταπόδι και το bomba ρύζι μαγειρεμένο σε ζωμό ψαριού και λάδι XO. Η Καλλιόπη Μάρου επιμελείται τα γλυκά, όπου ο σταρ είναι το Paris Brest, εμπνευσμένο από τον ποδηλατικό αγώνα μεταξύ Παρισιού και Βρέστης, όμως εδώ αντί για κρέμα, ανάμεσα στη χρυσή ζύμη choux βρίσκεται μια γενναιόδωρη στρώση από πάστα φιστικιού – και το αποτέλεσμα είναι magnifique. Η καλύτερη ώρα για ένα δείπνο είναι φυσικά το σούρουπο, όταν blue light δημιουργεί ένα κινηματογραφικό σκηνικό, όμως το Abra Ovata (παίρνει το όνομά του από ένα σπάνιο κοχύλι που απαντάται μόνο εδώ) αναβαθμίζει από το πρωί τη βουτιά στη λίμνη με ένα εμπνευσμένο snack menu και υψηλού επιπέδου cocktails με φρέσκα βότανα. Σερβίρονται στους μεγάλους καναπέδες κάτω από τις ομπρέλες, που φέτος ντύθηκαν από τη Zeus+Dione σε μια ιδανική συνύπαρξη των δύο ταυτοτήτων που μεταφράζουν την ελληνική απλότητα στο σύγχρονο zeitgeist. Για lunch υπάρχει και το όμορφο Deck, που ενώνει τα δύο επίπεδα, εστιατορίου και λίμνης, μια ανάσα από τα νερά. Πέρα από τη γαστρονομική εμπειρία, το Abra Ovata είναι προορισμός για εκδηλώσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Από exclusive δεξιώσεις με φόντο την αντανάκλαση του φεγγαριού στα νερά μέχρι υψηλού επιπέδου brand events και εκλεπτυσμένα private dinners, ο χώρος προσαρμόζεται σε κάθε περίσταση με διακριτική πολυτέλεια και έναν λιτό και κομψό σχεδιασμό που ενσωματώνεται απόλυτα στο φυσικό τοπίο. Το Abra Ovata λειτουργεί καθημερινά, προσφέροντας Snack Menu στις lounge περιοχές και την περιοχή των κολυμβητών από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ., ενώ στο εστιατόριο σερβίρει Lunch Menu από τις 12.30 μ.μ. και Dinner Menu από τις 7.30 μ.μ.
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Abra Ovata | Ένα ταξίδι γεύσεων στη Λίμνη Βουλιαγμένης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 05.06.2025
Cova Aperitivo Moments | Η πιο κομψή καλοκαιρινή συνήθεια ξεκινά στην Astir Marina Βουλιαγμένης
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Cova Aperitivo Moments | Η πιο κομψή καλοκαιρινή συνήθεια ξεκινά στην Astir Marina Βουλιαγμένης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 03.06.2025
Το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο Sumosan καταφθάνει στο One&Only Aesthesis
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο Sumosan καταφθάνει στο One&Only Aesthesis

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 23.05.2025
 Τα ASTERIA Γλυφάδας ξαναγράφουν το καλοκαιρινό κεφάλαιο της Ριβιέρας  
View Post
  • ATHENS RIVIERA

 Τα ASTERIA Γλυφάδας ξαναγράφουν το καλοκαιρινό κεφάλαιο της Ριβιέρας

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 20.05.2025
Η Zeus+Δione άνοιξε τη νέα της boutique στην Astir Marina
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Η Zeus+Δione άνοιξε τη νέα της boutique στην Astir Marina

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 12.05.2025
Λίμνη Βουλιαγμένης x Zeus + Dione | Όταν η φύση γίνεται καμβάς υψηλής τέχνης
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Λίμνη Βουλιαγμένης x Zeus + Dione | Όταν η φύση γίνεται καμβάς υψηλής τέχνης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 30.04.2025
Beefbar State of Mind | Το απόλυτο γευστικό rendez-vous της άνοιξης στη Βουλιαγμένη
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Beefbar State of Mind | Το απόλυτο γευστικό rendez-vous της άνοιξης στη Βουλιαγμένη

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 26.04.2025
The C – Beach Restaurant | Η καλοκαιρινή σεζόν ξεκινά στην παραλία της Βούλας
View Post
  • ATHENS RIVIERA

The C – Beach Restaurant | Η καλοκαιρινή σεζόν ξεκινά στην παραλία της Βούλας

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 09.04.2025

Sign Up for Our Newsletters

Join The “More Trends” Lifestyle World

More Trends
  • ABOUT
  • Terms of use
  • Contact
Your Premium Lifestyle Magazine

Input your search keywords and press Enter.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok