More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA

Newsletter

More Trends More Trends
More Trends More Trends More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA
Newsletter

The Great Sunday Pool Club | Απολαύστε μια βραδιά με μοναδικά κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα του Arion
  • ATHENS RIVIERA

The Great Sunday Pool Club | Απολαύστε μια βραδιά με μοναδικά κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα του Arion

  • 03.09.2024
  • Μαρία Τσουκαλά
Total
0
Shares
0
0
0

Η θρυλική βραδιά στο Avra επιστρέφει και αναδεικνύει μοναδικά το poolside glamour στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

Γνωστό για το ότι φέρνει σε επαφή τα κορυφαία ονόματα της βιομηχανίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, το The Great Sunday Club στο Avra επιστρέφει με μια εντυπωσιακή καλοκαιρινή ανατροπή: ένα pool club. Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, mixologists από τρία κορυφαία hotspots του κόσμου – το Employees Only από τη Νέα Υόρκη, το Moebius από το Μιλάνο και το Nouvelle Vague από τα Τίρανα– θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους οραματιστές του Avra για να δημιουργήσουν μοναδικά κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πισίνα του Arion από τις 18:00 έως τις 22:30, με τις cabanas της πισίνας να μετατρέπονται σε τέσσερα διαφορετικά μπαρ που θα σερβίρουν 12 αποκλειστικά κοκτέιλ για μία και μοναδική βραδιά.

«Υπάρχει καλύτερος τρόπος να γιορτάσεις ένα καλοκαίρι στην Αθήνα από ένα pool club;», ρωτάει η Διευθύντρια του Avra Bar, Manon Kapfer. «Η εμβληματική τοποθεσία μας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα προσελκύει κόσμο εδώ και δεκαετίες, και θέλαμε να δημιουργήσουμε μια εμπειρία όπου η αίσθηση του να είσαι στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή, συνδέεται με τις πεποιθήσεις του Avra που βασίζονται στην επαφή και τη διασκέδαση.  Συνεργαζόμαστε, λοιπόν, με μερικά από τα κορυφαία μπαρ, δημιουργούμε εκλεπτυσμένα κοκτέιλ και ποτά και απολαμβάνουμε μια νύχτα δίπλα στην πισίνα –τι να μην αγαπήσεις σε αυτό;», καταλήγει.

Γνωρίστε τα μπαρ, τους δημιουργούς και τα brands πίσω από το The Great Sunday Pool Club:

Frank Maldonado

Δημήτρης Βασιλάκης, Frank Maldonado και Jonathan Yutzy – Employees Only | Νέα Υόρκη

Ο Δημήτρης Βασιλάκης, με βάση τη Νέα Υόρκη, επιστρέφει στην πόλη του για αυτή τη συνεργασία. Ξεκινώντας την καριέρα του ως bartender στην Αθήνα, ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο τελειοποιώντας την τέχνη του και κερδίζοντας διαγωνισμούς, μέχρι που βρήκε ένα μέρος που μοιράζεται τις αξίες του και τις  ιδέες του, το Employees Only. Ο Frank Maldonado, με ρίζες από τη Γουατεμάλα και εκπαίδευση στη Βόρεια Καρολίνα, βρήκε το σπίτι του στη Νέα Υόρκη, όπου δούλεψε στα καλύτερα cocktail bars της πόλης. Από το 2015, φέρνει την αμίμητη ενέργεια και το πάθος του στο Employees Only, αρχικά ως bartender και πλέον ως Διευθυντής Μπαρ. Ο Jonathan Yutzy, βετεράνος της βιομηχανίας με 20 χρόνια εμπειρίας, έχει εργαστεί σχεδόν σε κάθε ρόλο από το ξεκίνημά του ως βοηθός μπαρ το 2002. Σήμερα, ως Γενικός Διευθυντής του Employees Only, πιστεύει βαθιά στην τέχνη της αυθεντικής φιλοξενίας.

Το Employees Only, το οποίο είναι πάντα γεμάτο από λάτρεις των κοκτέιλ που ξέρουν που να βρουν τα καλύτερα μέρη, εντυπωσιάζει τη Νέα Υόρκη για σχεδόν είκοσι χρόνια. Καταλαμβάνει την 47η θέση στη λίστα με τα 50 Καλύτερα Μπαρ του Κόσμου και έχει διατηρηθεί σε αυτή τη λίστα για δέκα χρόνια, ενώ πλέον διαθέτει παραρτήματα και σε άλλες πόλεις ανά τον κόσμο.

Το Fever Pitch είναι το πρώτο από τα τρία κοκτέιλ τους –ένα τροπικό μείγμα από Michter’s Rye, Jamaican rum, λάιμ, passion fruit, βανίλια και καρύδα. Το Gaia συνδυάζει το Stray Dog Gin με Axia Spirit, λεμόνι, μέλι και ελληνικό γιαούρτι για δροσερές γουλιές εμπνευσμένες από την Αθήνα. Το Los Siete Misterios Mezcal, ο χυμός από ανανά με μέλι, το λάιμ και το habanero bitters συνδυάζονται έντονα για το Ready Fire Aim.

Giovanni Allario (Bar Manager) & Lorenzo Querci (Owner)

Lorenzo Querci και Giovanni Allario – Moebius | Μιλάνο

Ο Διευθυντής Μπαρ Giovanni Allario τελειοποίησε τις δεξιότητές του σε μερικά από τα καλύτερα μπαρ του Παρισιού και πρόσφατα κέρδισε το Βραβείο Δημιουργικότητας για το 2024 από τον Οδηγό Identità Golose. Ο Lorenzo Querci, εμπνευσμένος από τις αναμνήσεις του οικογενειακού του εστιατορίου στην Τοσκάνη και την εντυπωσιακή του καριέρα, άνοιξε το Moebius στο Μιλάνο το 2019.

Από τότε που άνοιξε, το Moebius έχει συμπεριληφθεί στη λίστα 50 Best Discovery, κατατάχθηκε στη λίστα Top 500 Bars το 2022, βρέθηκε στη δεύτερη θέση στο Ιταλικό Βραβείο Cocktail Bar της Χρονιάς το 2021 και κατατάχθηκε ξανά στα Top 500 Bars το 2022. Συνδυάζοντας ζωντανή μουσική τζαζ με ποτά υψηλής ποιότητας, τέχνη και κουλτούρα, σε έναν μοναδικό χώρο που περιλαμβάνει κατάστημα βινυλίων και μπαρ με πάνω από 300 φιάλες, το Moebius δημιουργεί μια ζωντανή και φιλόξενη ατμόσφαιρα τόσο για τους Μιλανέζους όσο και για τους διεθνείς επισκέπτες του.

Τα ποτά τους για το The Great Sunday Pool Club είναι: η Bitter Paloma με Herradura Plata, Campari, Ayuuk, γκρέιπφρουτ και Three Cents Dry Tonic, η Sicilian Lemonade με Brugal 1888, Gin Mare, περγαμόντο, αμύγδαλο, καρύδα, γάλα και ελαιόλαδο και το Scotch & Soda με πλούσιες γεύσεις από το The Macallan Double Cask 12 yo, Marsala Dry, ροδάκινο και φυσαλίδες.

Sofoklis Cali

Sofoklis Cali και Ines Beqiri – Nouvelle Vague | Τίρανα

Το funky μπαρ Nouvelle Vague ιδρύθηκε το 2012 από τα αδέρφια Evis και Sofoklis Cali. Πρωτοπόρος στον κλάδο της αλβανικής φιλοξενίας, κατατάχθηκε στην 86η θέση στην εκτεταμένη λίστα με τα 50 Καλύτερα Μπαρ του Κόσμου για το 2023. Ζωντανό, ζεστό και φιλόξενο, το μπαρ απηχεί τη φιλικότητα του ιδιοκτήτη που εργάζεται στη φιλοξενία από τότε που ήταν φοιτητής. Πολύχρωμοι δημιουργικοί τοίχοι, ένας δροσερός υπαίθριος χώρος και εμπνευσμένα κοκτέιλ, συνδυάζονται για να δημιουργήσουν αναζωογονητικά vibes.

Τα κοκτέιλ που δημιουργήθηκαν για το The Great Sunday Pool Club περιλαμβάνουν το Poppy με τον παιχνιδιάρικο συνδυασμό Arette Blanco, Blackberry Raki, αρωματισμένο κρασί, κόκκινο μήλο, μπέικον και μπαχαρικά, το English Climber με τζιν Martin Miller, τσάι του βουνού, μέλι, λεμόνι, κριθάρι και Perrier, και το Nou Fashion, ένα μείγμα από Michter’s Rye, Vermouth Blend, τζίντζερ, λάιμ και bitters.

Manon Kapfer

Manon Kapfer και ομάδα – Avra | Αθήνα

Το bar-προορισμός Avra αποτελεί μια πρωτοποριακή συνεργασία από τότε που άνοιξε το 2023. Η οραματιστής Bar Manager Manon Kapfer δεν αγαπά τίποτα περισσότερο από το να συγκεντρώνει δημιουργικούς ανθρώπους για να κάνουν όλοι μαζι μαγικά! Μαζί με την παθιασμένη ομάδα της, θα φτιάξει τρία κοκτέιλ για το The Great Sunday Pool Club: Το Frozen Strawberry Daiquiri με ρούμι, φράουλα και λάιμ El Dorado 3 ετών, την Frozen Pina Colada με ρούμι El Dorado 3 ετών, El Dorado ρούμι 8 ετών, ανανά, καρύδα και λάιμ και το αναζωογονητικά φρουτώδες Miami Vice που συνδυάζει Strawberry Daiquiri και Pina Colada για ένα τροπικό όνειρο δύο σε ένα.

Για να απολαύσετε κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα στο στυλ του Avra, 
καλέστε στο 210 890 1197 ή επισκεφτείτε τον ιστότοπο.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • ATHENS RIVIERA
  • FOUR SEASONS Astir Palace Hotel Athens
  • ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

You May Also Like

Μπορεί το κοσμοπολίτικο να είναι ανεπιτήδευτο; Αυτή την εξίσωση λύνει το Abra Ovata. Φωλιασμένο στην αγκαλιά της μαγικής λίμνης, αποτελεί μια όαση ηρεμίας που μετατρέπει μια επίσκεψη –είτε για ένα γρήγορο γεύμα μετά από μια βουτιά, είτε για ποτό και finger food στους αναπαυτικούς καναπέδες είτε για ένα early δείπνο που γράφεται στα ημερολόγια με χρυσά γράμματα– σε απόδραση που αγκαλιάζει και τις πέντε αισθήσεις. Εκλεπτυσμένο αλλά ανεπιτήδευτο, είναι ένα μέρος όπου το φαγητό, το περιβάλλον και οι άνθρωποι συνυπάρχουν σε ισορροπία και αρμονία. Εδώ, κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία, αλλά τίποτα δεν είναι υπερβολικό. Ο excutive σεφ John Skotidas, μεγαλωμένος στον Παναμά και την Αθήνα, με θητεία στα καλύτερα εστιατόρια του Λονδίνου, έχει δημιουργήσει με αφετηρία την απλότητα και αυθεντικότητα της ελληνικής κουζίνας και τα φρέσκα, εποχιακά υλικά της ελληνικής γης, ένα fusion μενού που επηρεάζεται από τη Νότια Αμερική και την Ασία, αντικατοπτρίζοντας το προσωπικό και μαγειρικό του υπόβαθρο. Έξυπνα χωρισμένο σε Land, Sea και Farm, το μενού του Abra Ovata, σε άψογη εκτέλεση από τον Βαγγέλη Δαγδελένη, προσφέρει εμπνευσμένα πιάτα όπως Καπνιστή μελιτζάνα με ελληνικό γιαούρτι και sofrito miso, Καλαμάρι με αγιολί εστραγκόν και togarashi, Porterhouse με πιπεριές Padrón και μεδούλι, όλα με πρώτη ύλη φρέσκα, εποχιακά υλικά. Σταθερές αξίες ο ζουμερός τόνος με ελαιόλαδο, yuzu και χαλαπένιο, μια έκρηξη στον ουρανίσκο, και η «Αθηναϊκή», την οποία ο Skotidas οραματίστηκε με καβούρι σερβιρισμένο πάνω σε μπρουσκέτα από τραγανό τηγανισμένο ρύζι και πασπαλισμένο με σκόνη αυγοτάραχου. Kαι φυσικά η διάσημη πια παέγια με κόκκινες γαρίδες, μύδια μπρεζέ και μαστιχωτό χταπόδι και το bomba ρύζι μαγειρεμένο σε ζωμό ψαριού και λάδι XO. Η Καλλιόπη Μάρου επιμελείται τα γλυκά, όπου ο σταρ είναι το Paris Brest, εμπνευσμένο από τον ποδηλατικό αγώνα μεταξύ Παρισιού και Βρέστης, όμως εδώ αντί για κρέμα, ανάμεσα στη χρυσή ζύμη choux βρίσκεται μια γενναιόδωρη στρώση από πάστα φιστικιού – και το αποτέλεσμα είναι magnifique. Η καλύτερη ώρα για ένα δείπνο είναι φυσικά το σούρουπο, όταν blue light δημιουργεί ένα κινηματογραφικό σκηνικό, όμως το Abra Ovata (παίρνει το όνομά του από ένα σπάνιο κοχύλι που απαντάται μόνο εδώ) αναβαθμίζει από το πρωί τη βουτιά στη λίμνη με ένα εμπνευσμένο snack menu και υψηλού επιπέδου cocktails με φρέσκα βότανα. Σερβίρονται στους μεγάλους καναπέδες κάτω από τις ομπρέλες, που φέτος ντύθηκαν από τη Zeus+Dione σε μια ιδανική συνύπαρξη των δύο ταυτοτήτων που μεταφράζουν την ελληνική απλότητα στο σύγχρονο zeitgeist. Για lunch υπάρχει και το όμορφο Deck, που ενώνει τα δύο επίπεδα, εστιατορίου και λίμνης, μια ανάσα από τα νερά. Πέρα από τη γαστρονομική εμπειρία, το Abra Ovata είναι προορισμός για εκδηλώσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Από exclusive δεξιώσεις με φόντο την αντανάκλαση του φεγγαριού στα νερά μέχρι υψηλού επιπέδου brand events και εκλεπτυσμένα private dinners, ο χώρος προσαρμόζεται σε κάθε περίσταση με διακριτική πολυτέλεια και έναν λιτό και κομψό σχεδιασμό που ενσωματώνεται απόλυτα στο φυσικό τοπίο. Το Abra Ovata λειτουργεί καθημερινά, προσφέροντας Snack Menu στις lounge περιοχές και την περιοχή των κολυμβητών από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ., ενώ στο εστιατόριο σερβίρει Lunch Menu από τις 12.30 μ.μ. και Dinner Menu από τις 7.30 μ.μ.
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Abra Ovata | Ένα ταξίδι γεύσεων στη Λίμνη Βουλιαγμένης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 05.06.2025
Cova Aperitivo Moments | Η πιο κομψή καλοκαιρινή συνήθεια ξεκινά στην Astir Marina Βουλιαγμένης
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Cova Aperitivo Moments | Η πιο κομψή καλοκαιρινή συνήθεια ξεκινά στην Astir Marina Βουλιαγμένης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 03.06.2025
Το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο Sumosan καταφθάνει στο One&Only Aesthesis
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο Sumosan καταφθάνει στο One&Only Aesthesis

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 23.05.2025
 Τα ASTERIA Γλυφάδας ξαναγράφουν το καλοκαιρινό κεφάλαιο της Ριβιέρας  
View Post
  • ATHENS RIVIERA

 Τα ASTERIA Γλυφάδας ξαναγράφουν το καλοκαιρινό κεφάλαιο της Ριβιέρας

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 20.05.2025
Η Zeus+Δione άνοιξε τη νέα της boutique στην Astir Marina
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Η Zeus+Δione άνοιξε τη νέα της boutique στην Astir Marina

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 12.05.2025
Λίμνη Βουλιαγμένης x Zeus + Dione | Όταν η φύση γίνεται καμβάς υψηλής τέχνης
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Λίμνη Βουλιαγμένης x Zeus + Dione | Όταν η φύση γίνεται καμβάς υψηλής τέχνης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 30.04.2025
Beefbar State of Mind | Το απόλυτο γευστικό rendez-vous της άνοιξης στη Βουλιαγμένη
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Beefbar State of Mind | Το απόλυτο γευστικό rendez-vous της άνοιξης στη Βουλιαγμένη

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 26.04.2025
The C – Beach Restaurant | Η καλοκαιρινή σεζόν ξεκινά στην παραλία της Βούλας
View Post
  • ATHENS RIVIERA

The C – Beach Restaurant | Η καλοκαιρινή σεζόν ξεκινά στην παραλία της Βούλας

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 09.04.2025

Sign Up for Our Newsletters

Join The “More Trends” Lifestyle World

More Trends
  • ABOUT
  • Terms of use
  • Contact
Your Premium Lifestyle Magazine

Input your search keywords and press Enter.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok