More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA

Newsletter

More Trends More Trends
More Trends More Trends More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA
Newsletter

Four Seasons Astir Palace Hotel Athens
  • ATHENS RIVIERA

Γιορτάστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens

  • 07.02.2024
  • Μαρία Τσουκαλά
Total
0
Shares
0
0
0

Η Αγάπη σε τρεις πράξεις!

Γνωστό ως το θρυλικό στέκι της Brigitte Bardot, της Jackie Onassis και του Frank Sinatra, το διάσημο ξενοδοχείο Four Seasons Astir Palace στην Αθήνα υπήρξε από την ίδρυσή του το 1961 σιωπηλός μάρτυρας της αγάπης, παραμένοντας μέχρι σήμερα ένα διαχρονικό σύμβολο της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Φέτος, στο πνεύμα του Αγίου Βαλεντίνου, τρία μοναδικά events θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο που θα υποδεχτεί ζευγάρια, singles, φίλους και οικογένειες για να τιμήσουν με τον δικό τους τρόπο τον έρωτα και την αγάπη για ζωή.

Four Seasons Astir Palace Hotel Athens

Αχαρτογράφητα νερά στο Pelagos

Το βραβευμένο με αστέρι Michelin Pelagos θα υμνήσει τον έρωτα με ένα μενού γευσιγνωσίας έξι πιάτων –με προαιρετικό συνδυασμό κρασιών– ξεκινώντας με καναπεδάκια Pelagos συνοδευόμενα από Taittinger Rosé Brut Champagne. Στα κορυφαία σημεία του μενού περιλαμβάνονται ένα ταρτάρ κόκκινης γαρίδας, σε συνδυασμό με ένα Sauvignon Blanc Expresión Reserve από την Χιλή, ένα turbot farci με μαύρη τρούφα, μύδια και λάδι chorizo, καθώς και ένα σύννεφο mascarpone με raspberry, τριαντάφυλλο και batak berries, συνοδευόμενο από ένα Niepoort Tawny Port 10Y από την κοιλάδα Douro της Πορτογαλίας.

«Το Pelagos είναι μια γιορτή του έρωτα και της περιπέτειας στη θάλασσα», σχολιάζει ο Head Chef Luca Piscazzi, προσθέτοντας: «Το ειδικό μενού του Αγίου Βαλεντίνου είναι οικείο και μυστηριώδες, αντικατοπτρίζοντας το βάθος και την πολυπλοκότητα της αγάπης και την εξερεύνηση των αχαρτογράφητων νερών στις σχέσεις».

Γενναιόδωρη ιταλική καρδιά στο Mercato

Στην εκλεπτυσμένη παραθαλάσσια τρατορία του ξενοδοχείου, το Mercato, οι επισκέπτες θα απολαύσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ένα σκηνικό που παραπέμπει σε μια χαρούμενη γιορτή της Ιταλίας με ενθουσιώδεις και γενναιώδωρους ανθρώπους, ζωηρά χρώματα και πλούσιες γεύσεις. Το τολμηρό μενού έξι πιάτων του Αγίου Βαλεντίνου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τόνο και χαβιάρι, carpaccio παντζαριού με κατσικίσιο τυρί και αντίδια, Wagyu beef με foie gras και μιλφέιγ πατάτας και για το φινάλε το Frutti di Bosco – μία κρέμα σοκολάτας με κομποτέ μούρων. Υπάρχει επίσης και η επιλογή για χορτοφαγικό μενού.

Four Seasons Astir Palace Hotel Athens

«Αυτό το μενού είναι ο φόρος τιμής μου στο διαρκές πάθος και τον ρομαντισμό της Ιταλίας, μια αληθινή απόδειξη για τις βαθιές ρίζες του Mercato στις ιταλικές αγορές, αναζωογονημένη και εμπλουτισμένη με μοντέρνες ανατροπές για σύγχρονες ιστορίες αγάπης», αναφέρει ο μαέστρος του Mercato και Σικελός σεφ Sergio.

Modern Love Mixology στο Avra

Το Avra είναι ένα bar hotspot με θέα στη θάλασσα, φημισμένο για τα εποχιακά κοκτέιλ, τους υπέροχους DJ, τις συνεργασίες του στο Sunday Club με καλεσμένους cocktail masters από τα 50 Καλύτερα Μπαρ του Κόσμου και τη χαλαρή ατμόσφαιρα. Πού είναι καλύτερο να γιορτάσουμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από το μέρος που κατανοεί καλύτερα την τέχνη του mixology και την ανέμελη ουσία του joie de vivre;

Από τις 19:00 έως αργά, η εκδήλωση «Avra For All» της 14ης Φεβρουαρίου καλωσορίζει θερμά singles, ζευγάρια, παρέες φίλων και οικογένειες για να γιορτάσουν τη χαρά, την αγάπη και τη ζωή με όλους τους ειλικρινείς υπέροχους τρόπους της. Με επικεφαλής τη σύγχρονη αλχημίστρια Manon Kapfer, το Valentine’s Drinks Menu του Avra καινοτομεί για ακόμη μια φορά με νέες και κλασικές γεύσεις κοκτέιλ που ξεπερνούν τα όρια.

Για να γίνετε μέρος της διαρκούς ιστορίας αγάπης του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens αυτή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, επικοινωνήστε για κρατήσεις και πληροφορίες με το email [email protected]

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • ATHENS RIVIERA
  • FOUR SEASONS Astir Palace Hotel Athens
  • Four Seasons Athens
  • Αγίου Βαλεντίνου
  • ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

You May Also Like

Μπορεί το κοσμοπολίτικο να είναι ανεπιτήδευτο; Αυτή την εξίσωση λύνει το Abra Ovata. Φωλιασμένο στην αγκαλιά της μαγικής λίμνης, αποτελεί μια όαση ηρεμίας που μετατρέπει μια επίσκεψη –είτε για ένα γρήγορο γεύμα μετά από μια βουτιά, είτε για ποτό και finger food στους αναπαυτικούς καναπέδες είτε για ένα early δείπνο που γράφεται στα ημερολόγια με χρυσά γράμματα– σε απόδραση που αγκαλιάζει και τις πέντε αισθήσεις. Εκλεπτυσμένο αλλά ανεπιτήδευτο, είναι ένα μέρος όπου το φαγητό, το περιβάλλον και οι άνθρωποι συνυπάρχουν σε ισορροπία και αρμονία. Εδώ, κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία, αλλά τίποτα δεν είναι υπερβολικό. Ο excutive σεφ John Skotidas, μεγαλωμένος στον Παναμά και την Αθήνα, με θητεία στα καλύτερα εστιατόρια του Λονδίνου, έχει δημιουργήσει με αφετηρία την απλότητα και αυθεντικότητα της ελληνικής κουζίνας και τα φρέσκα, εποχιακά υλικά της ελληνικής γης, ένα fusion μενού που επηρεάζεται από τη Νότια Αμερική και την Ασία, αντικατοπτρίζοντας το προσωπικό και μαγειρικό του υπόβαθρο. Έξυπνα χωρισμένο σε Land, Sea και Farm, το μενού του Abra Ovata, σε άψογη εκτέλεση από τον Βαγγέλη Δαγδελένη, προσφέρει εμπνευσμένα πιάτα όπως Καπνιστή μελιτζάνα με ελληνικό γιαούρτι και sofrito miso, Καλαμάρι με αγιολί εστραγκόν και togarashi, Porterhouse με πιπεριές Padrón και μεδούλι, όλα με πρώτη ύλη φρέσκα, εποχιακά υλικά. Σταθερές αξίες ο ζουμερός τόνος με ελαιόλαδο, yuzu και χαλαπένιο, μια έκρηξη στον ουρανίσκο, και η «Αθηναϊκή», την οποία ο Skotidas οραματίστηκε με καβούρι σερβιρισμένο πάνω σε μπρουσκέτα από τραγανό τηγανισμένο ρύζι και πασπαλισμένο με σκόνη αυγοτάραχου. Kαι φυσικά η διάσημη πια παέγια με κόκκινες γαρίδες, μύδια μπρεζέ και μαστιχωτό χταπόδι και το bomba ρύζι μαγειρεμένο σε ζωμό ψαριού και λάδι XO. Η Καλλιόπη Μάρου επιμελείται τα γλυκά, όπου ο σταρ είναι το Paris Brest, εμπνευσμένο από τον ποδηλατικό αγώνα μεταξύ Παρισιού και Βρέστης, όμως εδώ αντί για κρέμα, ανάμεσα στη χρυσή ζύμη choux βρίσκεται μια γενναιόδωρη στρώση από πάστα φιστικιού – και το αποτέλεσμα είναι magnifique. Η καλύτερη ώρα για ένα δείπνο είναι φυσικά το σούρουπο, όταν blue light δημιουργεί ένα κινηματογραφικό σκηνικό, όμως το Abra Ovata (παίρνει το όνομά του από ένα σπάνιο κοχύλι που απαντάται μόνο εδώ) αναβαθμίζει από το πρωί τη βουτιά στη λίμνη με ένα εμπνευσμένο snack menu και υψηλού επιπέδου cocktails με φρέσκα βότανα. Σερβίρονται στους μεγάλους καναπέδες κάτω από τις ομπρέλες, που φέτος ντύθηκαν από τη Zeus+Dione σε μια ιδανική συνύπαρξη των δύο ταυτοτήτων που μεταφράζουν την ελληνική απλότητα στο σύγχρονο zeitgeist. Για lunch υπάρχει και το όμορφο Deck, που ενώνει τα δύο επίπεδα, εστιατορίου και λίμνης, μια ανάσα από τα νερά. Πέρα από τη γαστρονομική εμπειρία, το Abra Ovata είναι προορισμός για εκδηλώσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Από exclusive δεξιώσεις με φόντο την αντανάκλαση του φεγγαριού στα νερά μέχρι υψηλού επιπέδου brand events και εκλεπτυσμένα private dinners, ο χώρος προσαρμόζεται σε κάθε περίσταση με διακριτική πολυτέλεια και έναν λιτό και κομψό σχεδιασμό που ενσωματώνεται απόλυτα στο φυσικό τοπίο. Το Abra Ovata λειτουργεί καθημερινά, προσφέροντας Snack Menu στις lounge περιοχές και την περιοχή των κολυμβητών από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ., ενώ στο εστιατόριο σερβίρει Lunch Menu από τις 12.30 μ.μ. και Dinner Menu από τις 7.30 μ.μ.
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Abra Ovata | Ένα ταξίδι γεύσεων στη Λίμνη Βουλιαγμένης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 05.06.2025
Cova Aperitivo Moments | Η πιο κομψή καλοκαιρινή συνήθεια ξεκινά στην Astir Marina Βουλιαγμένης
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Cova Aperitivo Moments | Η πιο κομψή καλοκαιρινή συνήθεια ξεκινά στην Astir Marina Βουλιαγμένης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 03.06.2025
Το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο Sumosan καταφθάνει στο One&Only Aesthesis
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο Sumosan καταφθάνει στο One&Only Aesthesis

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 23.05.2025
 Τα ASTERIA Γλυφάδας ξαναγράφουν το καλοκαιρινό κεφάλαιο της Ριβιέρας  
View Post
  • ATHENS RIVIERA

 Τα ASTERIA Γλυφάδας ξαναγράφουν το καλοκαιρινό κεφάλαιο της Ριβιέρας

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 20.05.2025
Η Zeus+Δione άνοιξε τη νέα της boutique στην Astir Marina
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Η Zeus+Δione άνοιξε τη νέα της boutique στην Astir Marina

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 12.05.2025
Λίμνη Βουλιαγμένης x Zeus + Dione | Όταν η φύση γίνεται καμβάς υψηλής τέχνης
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Λίμνη Βουλιαγμένης x Zeus + Dione | Όταν η φύση γίνεται καμβάς υψηλής τέχνης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 30.04.2025
Beefbar State of Mind | Το απόλυτο γευστικό rendez-vous της άνοιξης στη Βουλιαγμένη
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Beefbar State of Mind | Το απόλυτο γευστικό rendez-vous της άνοιξης στη Βουλιαγμένη

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 26.04.2025
The C – Beach Restaurant | Η καλοκαιρινή σεζόν ξεκινά στην παραλία της Βούλας
View Post
  • ATHENS RIVIERA

The C – Beach Restaurant | Η καλοκαιρινή σεζόν ξεκινά στην παραλία της Βούλας

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 09.04.2025

Sign Up for Our Newsletters

Join The “More Trends” Lifestyle World

More Trends
  • ABOUT
  • Terms of use
  • Contact
Your Premium Lifestyle Magazine

Input your search keywords and press Enter.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok