More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA

Newsletter

More Trends More Trends
More Trends More Trends More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA
Newsletter

Η λάμψη της Αθηναϊκής Ριβιέρας | 3 Michelin Keys για το Four Seasons Astir Palace
  • ATHENS RIVIERA

Η λάμψη της Αθηναϊκής Ριβιέρας | 3 Michelin Keys για το Four Seasons Astir Palace

  • 19.03.2025
  • Μαρία Τσουκαλά
Total
0
Shares
0
0
0

Το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens βραβεύτηκε με 3 Michelin Keys 
στη νέα διάκριση του Οδηγού Michelin για ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

Το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens έλαβε την υψηλότερη διάκριση των 3 Michelin Keys στη νέα βράβευση του Οδηγού Michelin για ξενοδοχεία στην Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας τη θέση του ως ένας από τους πιο ξεχωριστούς προορισμούς φιλοξενίας στον κόσμο.

Η λίστα Michelin Keys, η οποία ξεκίνησε το 2023 σε παγκόσμιο επίπεδο και εγκαινιάστηκε φέτος στην Ελλάδα, αποτελεί μια νέα διάκριση που απονέμεται από την ομάδα επιλογής του Οδηγού Michelin. Η αναγνώριση αυτή αποδίδεται σε ξενοδοχεία που προσφέρουν τις πιο αξέχαστες εμπειρίες διαμονής, βάσει πέντε κριτηρίων αριστείας: αρχιτεκτονική και εσωτερικός σχεδιασμός, ποιότητα υπηρεσιών, προσωπικότητα και χαρακτήρας, αξία σε σχέση με το κόστος, καθώς και συμβολή στην τοπική εμπειρία.  

Στη συνολική επιλογή του Οδηγού Michelin Ελλάδας 2025 περιλαμβάνονται ένα ξενοδοχείο με 3 Keys, επτά ξενοδοχεία με 2 Keys και εξήντα ξενοδοχεία με 1 Key. Το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στην Ελλάδα που απέσπασε τη διάκριση των 3 Keys, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική εμπειρία διαμονής που προσφέρει, όπως περιγράφεται από τον Οδηγό Michelin.

«Είμαστε περήφανοι που λαμβάνουμε αυτή τη σπουδαία διάκριση», δήλωσε ο Jann Kaiser, Γενικός Διευθυντής του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens. «Αυτή η επιτυχία αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης και του πάθους της ομάδας μας, η οποία εργάζεται αδιάκοπα για να δημιουργεί αξέχαστες εμπειρίες για τους επισκέπτες μας κατά μήκος της μαγευτικής Αθηναϊκής Ριβιέρας».

Ανάμεσα στη ζωντανή Αθήνα και τα μαγευτικά νερά του Σαρωνικού κόλπου, το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens συνδυάζει τη διαχρονική κομψότητα με τη μοντέρνα πολυτέλεια. Εκεί οι επισκέπτες απολαμβάνουν μια εμπειρία φιλοξενίας που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά και τη βαθιά πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας. Με κορυφαία γαστρονομία, εξαιρετικές εγκαταστάσεις σπα και ευεξίας, καθώς και μια μοναδική σύνδεση με την ελληνική παράδοση, το ξενοδοχείο έχει καθιερωθεί ως κορυφαίος προορισμός για ταξιδιώτες υψηλών απαιτήσεων από όλο τον κόσμο.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • ATHENS RIVIERA
  • Four Seasons Astir Palace
  • FOUR SEASONS Astir Palace Hotel Athens
  • ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

You May Also Like

Μπορεί το κοσμοπολίτικο να είναι ανεπιτήδευτο; Αυτή την εξίσωση λύνει το Abra Ovata. Φωλιασμένο στην αγκαλιά της μαγικής λίμνης, αποτελεί μια όαση ηρεμίας που μετατρέπει μια επίσκεψη –είτε για ένα γρήγορο γεύμα μετά από μια βουτιά, είτε για ποτό και finger food στους αναπαυτικούς καναπέδες είτε για ένα early δείπνο που γράφεται στα ημερολόγια με χρυσά γράμματα– σε απόδραση που αγκαλιάζει και τις πέντε αισθήσεις. Εκλεπτυσμένο αλλά ανεπιτήδευτο, είναι ένα μέρος όπου το φαγητό, το περιβάλλον και οι άνθρωποι συνυπάρχουν σε ισορροπία και αρμονία. Εδώ, κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία, αλλά τίποτα δεν είναι υπερβολικό. Ο excutive σεφ John Skotidas, μεγαλωμένος στον Παναμά και την Αθήνα, με θητεία στα καλύτερα εστιατόρια του Λονδίνου, έχει δημιουργήσει με αφετηρία την απλότητα και αυθεντικότητα της ελληνικής κουζίνας και τα φρέσκα, εποχιακά υλικά της ελληνικής γης, ένα fusion μενού που επηρεάζεται από τη Νότια Αμερική και την Ασία, αντικατοπτρίζοντας το προσωπικό και μαγειρικό του υπόβαθρο. Έξυπνα χωρισμένο σε Land, Sea και Farm, το μενού του Abra Ovata, σε άψογη εκτέλεση από τον Βαγγέλη Δαγδελένη, προσφέρει εμπνευσμένα πιάτα όπως Καπνιστή μελιτζάνα με ελληνικό γιαούρτι και sofrito miso, Καλαμάρι με αγιολί εστραγκόν και togarashi, Porterhouse με πιπεριές Padrón και μεδούλι, όλα με πρώτη ύλη φρέσκα, εποχιακά υλικά. Σταθερές αξίες ο ζουμερός τόνος με ελαιόλαδο, yuzu και χαλαπένιο, μια έκρηξη στον ουρανίσκο, και η «Αθηναϊκή», την οποία ο Skotidas οραματίστηκε με καβούρι σερβιρισμένο πάνω σε μπρουσκέτα από τραγανό τηγανισμένο ρύζι και πασπαλισμένο με σκόνη αυγοτάραχου. Kαι φυσικά η διάσημη πια παέγια με κόκκινες γαρίδες, μύδια μπρεζέ και μαστιχωτό χταπόδι και το bomba ρύζι μαγειρεμένο σε ζωμό ψαριού και λάδι XO. Η Καλλιόπη Μάρου επιμελείται τα γλυκά, όπου ο σταρ είναι το Paris Brest, εμπνευσμένο από τον ποδηλατικό αγώνα μεταξύ Παρισιού και Βρέστης, όμως εδώ αντί για κρέμα, ανάμεσα στη χρυσή ζύμη choux βρίσκεται μια γενναιόδωρη στρώση από πάστα φιστικιού – και το αποτέλεσμα είναι magnifique. Η καλύτερη ώρα για ένα δείπνο είναι φυσικά το σούρουπο, όταν blue light δημιουργεί ένα κινηματογραφικό σκηνικό, όμως το Abra Ovata (παίρνει το όνομά του από ένα σπάνιο κοχύλι που απαντάται μόνο εδώ) αναβαθμίζει από το πρωί τη βουτιά στη λίμνη με ένα εμπνευσμένο snack menu και υψηλού επιπέδου cocktails με φρέσκα βότανα. Σερβίρονται στους μεγάλους καναπέδες κάτω από τις ομπρέλες, που φέτος ντύθηκαν από τη Zeus+Dione σε μια ιδανική συνύπαρξη των δύο ταυτοτήτων που μεταφράζουν την ελληνική απλότητα στο σύγχρονο zeitgeist. Για lunch υπάρχει και το όμορφο Deck, που ενώνει τα δύο επίπεδα, εστιατορίου και λίμνης, μια ανάσα από τα νερά. Πέρα από τη γαστρονομική εμπειρία, το Abra Ovata είναι προορισμός για εκδηλώσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Από exclusive δεξιώσεις με φόντο την αντανάκλαση του φεγγαριού στα νερά μέχρι υψηλού επιπέδου brand events και εκλεπτυσμένα private dinners, ο χώρος προσαρμόζεται σε κάθε περίσταση με διακριτική πολυτέλεια και έναν λιτό και κομψό σχεδιασμό που ενσωματώνεται απόλυτα στο φυσικό τοπίο. Το Abra Ovata λειτουργεί καθημερινά, προσφέροντας Snack Menu στις lounge περιοχές και την περιοχή των κολυμβητών από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ., ενώ στο εστιατόριο σερβίρει Lunch Menu από τις 12.30 μ.μ. και Dinner Menu από τις 7.30 μ.μ.
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Abra Ovata | Ένα ταξίδι γεύσεων στη Λίμνη Βουλιαγμένης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 05.06.2025
Cova Aperitivo Moments | Η πιο κομψή καλοκαιρινή συνήθεια ξεκινά στην Astir Marina Βουλιαγμένης
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Cova Aperitivo Moments | Η πιο κομψή καλοκαιρινή συνήθεια ξεκινά στην Astir Marina Βουλιαγμένης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 03.06.2025
Το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο Sumosan καταφθάνει στο One&Only Aesthesis
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο Sumosan καταφθάνει στο One&Only Aesthesis

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 23.05.2025
 Τα ASTERIA Γλυφάδας ξαναγράφουν το καλοκαιρινό κεφάλαιο της Ριβιέρας  
View Post
  • ATHENS RIVIERA

 Τα ASTERIA Γλυφάδας ξαναγράφουν το καλοκαιρινό κεφάλαιο της Ριβιέρας

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 20.05.2025
Η Zeus+Δione άνοιξε τη νέα της boutique στην Astir Marina
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Η Zeus+Δione άνοιξε τη νέα της boutique στην Astir Marina

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 12.05.2025
Λίμνη Βουλιαγμένης x Zeus + Dione | Όταν η φύση γίνεται καμβάς υψηλής τέχνης
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Λίμνη Βουλιαγμένης x Zeus + Dione | Όταν η φύση γίνεται καμβάς υψηλής τέχνης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 30.04.2025
Beefbar State of Mind | Το απόλυτο γευστικό rendez-vous της άνοιξης στη Βουλιαγμένη
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Beefbar State of Mind | Το απόλυτο γευστικό rendez-vous της άνοιξης στη Βουλιαγμένη

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 26.04.2025
The C – Beach Restaurant | Η καλοκαιρινή σεζόν ξεκινά στην παραλία της Βούλας
View Post
  • ATHENS RIVIERA

The C – Beach Restaurant | Η καλοκαιρινή σεζόν ξεκινά στην παραλία της Βούλας

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 09.04.2025

Sign Up for Our Newsletters

Join The “More Trends” Lifestyle World

More Trends
  • ABOUT
  • Terms of use
  • Contact
Your Premium Lifestyle Magazine

Input your search keywords and press Enter.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok