Το μυστικό για να αποκτήσεις τις πυκνές βλεφαρίδες της Rihanna

.

Η Rihanna λατρεύει να τονίζει το σχήμα των ματιών της αναδεικνύοντας τις βλεφαρίδες της.  Γι’ αυτό το λόγο, δημιούργησε την Full Frontal Volume, Lift & Curl Mascara, μια απόλυτα πολυχρηστική μάσκαρα, που υπόσχεται εντυπωσιακό look στις βλεφαρίδες και ήρθε να προστεθεί στην σειρά καλλυντικών της Fenty beauty by Rihanna. Διαθέτει ένα ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι με μία επίπεδη και μία παχιά άκρη και κάνει τις βλεφαρίδες να δείχνουν πιο έντονες, ανορθωμένες, μακριές και γυριστές.

Επιλέξτε τη Full Frontal Volume, Lift & Curl Mascara για βλεφαρίδες που μαγνητίζουν τα βλέμματα. Εμπνευσμένη από τις εντυπωσιακές βλεφαρίδες της Rihanna, η πολυχρηστική σύνθεση της Full Frontal ανορθώνει τις βλεφαρίδες, χαρίζει όγκο, μήκος και καμπύλη και αναδεικνύει ακόμα και την παραμικρή τρίχα, χαρίζοντας αποτέλεσμα που σαγηνεύει. Η ανάλαφρη, ultra μαύρη σύνθεση της έχει συνδυαστεί με ένα ειδικό βουρτσάκι με μία επίπεδη και μία παχιά πλευρά: Η παχιά πλευρά διατηρεί τη μέγιστη ποσότητα προϊόντος για άμεση ανόρθωση των βλεφαρίδων, ενώ η επίπεδη πλευρά χαρίζει σχήμα και καμπύλη. Και χάρη στη στρογγυλή, μυτερή άκρη που έχει το βουρτσάκι, μπορείτε να αναδείξετε ακόμα και τις πιο μικρές τρίχες των βλεφαρίδων σας. Ιδανική για κάθε look.

.

μάσκαρα Rihanna

.

Η Full Frontal χαρίζει προσαρμόσιμο αποτέλεσμα, δίνοντάς σας αρκετό χρόνο να πειραματιστείτε με τις στρώσεις, την ένταση και τον διαχωρισμό των βλεφαρίδων σας και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε οποιοδήποτε look. Χάρη στην αδιάβροχη σύνθεση μακράς διάρκειας που έχει δοκιμαστεί από την ίδια τη Rihanna, δεν αλλοιώνεται, είναι ανθεκτική στον ιδρώτα και τα δάκρυα, αυτή η μάσκαρα διατηρεί άψογες τις βλεφαρίδες σας μέχρι να αποφασίσετε να την αφαιρέσετε

«Μου αρέσει να αναδεικνύω κάθε τρίχα των βλεφαρίδων. Αυτό ακριβώς ήθελα να κάνει αυτή η μάσκαρα. Αυτό το προϊόν συνδυάζει όγκο, ανόρθωση και καμπύλη. Και όλα αυτά μαζί με ένα καταπληκτικό βουρτσάκι».  Μου αρέσει να δημιουργώ διαφορετικά looks με τη μάσκαρα, και γι’ αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμένα να έχω ένα κατάλληλο βουρτσάκι! Μερικές φορές βάζω μερικές επιπλέον στρώσεις με την παχιά πλευρά από το βουρτσάκι μόνο στις βλεφαρίδες στις εξωτερικές γωνίες των ματιών, για να αναδείξω το βλέμμα και το σχήμα των ματιών μου!»

.

μάσκαρα Rihanna

.

Τρόπος Χρήσης

Χρησιμοποιήστε την παχιά άκρη για να εφαρμόσετε το προϊόν και να ανορθώσετε τις βλεφαρίδες σας, κάνοντας κινήσεις ζιγκ-ζαγκ στη βάση των βλεφαρίδων για να προσδώσετε όγκο. Χρησιμοποιήστε την επίπεδη άκρη για να χτενίσετε τις βλεφαρίδες, και για σχήμα, καμπύλη και διαχωρισμό. Χρησιμοποιήστε τη μυτερή άκρη για να απλώσετε προϊόν στα πιο δύσκολα σημεία στις εσωτερικές γωνίες των ματιών. Επαναλάβετε όσες φορές επιθυμείτε.

.

Για να πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα με της Rihanna, απλώστε επιπλέον στρώσεις προϊόντος μόνο στις εξωτερικές γωνίες των βλεφαρίδων σας, χτενίζοντας τις προς τα έξω.

.

μάσκαρα Rihanna

μάσκαρα Rihanna.

.

Επαγγελματικές συμβουλές δεξιοτεχνίας

Για ακόμα περισσότερο όγκο, βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει τη μέγιστη ποσότητα προϊόντος στην παχιά πλευρά. Επαναλάβετε μέχρι να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για ακόμα μεγαλύτερη καμπύλη, χρησιμοποιήστε την επίπεδη πλευρά από το βουρτσάκι για να ανορθώσετε τις βλεφαρίδες, ενώ παράλληλα απλώνετε το προϊόν από τη ρίζα έως τις άκρες. Για ακόμα περισσότερο μήκος, χρησιμοποιήστε τη μυτερή άκρη από το βουρτσάκι και εφαρμόστε κάθετα, δίνοντας έμφαση στις άκρες των βλεφαρίδων.

.

μάσκαρα Rihanna

FacebookTwitterTumblrPinterest