Η Swarovski γιορτάζει την 125η επέτειό της και κάνει ένα βήμα μπροστά με ένα νέο τολμηρό όραμα για το μέλλον

 

Η Swarovski, που είναι διάσημη για τις πρωτοποριακές ιδέες της με τις οποίες δίνει λάμψη στον κόσμο της μόδας, της ψυχαγωγίας, της επιστήμης και του design, αλλά και ως σταθερή κινητήρια δύναμη όσον αφορά την κουλτούρα και το στυλ, μπαίνει πλέον από σήμερα σε μια νέα εποχή με ένα νέο σημαντικό όραμα. Αυτή η νέα εποχή ξεκινά με την ενοποίηση όλων των τμημάτων της επιχείρησης μέσα από μια συγκλονιστική ιδέα που φέρνει άμεσα στο προσκήνιο μια νέα πρόκληση αναδεικνύοντας απόλυτα τη δυναμική πτυχή της.

«Επί 125 έτη, η Swarovski είχε τη δύναμη να μεταμορφώνεται και να ανανεώνεται διαρκώς, παραμένοντας πάντα πιστή στην ταυτότητά της. Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε ένα νέο κεφάλαιο σε αυτήν τη μεγαλειώδη ιστορία επιτυχίας μετατοπίζοντας το κέντρο βάρους της Swarovski στην προσιτή πολυτέλεια, προκειμένου να αναδειχτεί ως επωνυμία συνώνυμη του κρυστάλλινου τρόπου ζωής». — Robert Buchbauer.

 

COLLECTION-I_ADWOA_MILLENIA_HYPERBOLA_01COLLECTION-I_ADWOA_MILLENIA_HYPERBOLA_02COLLECTION-I_FADHI_HARMONIACOLLECTION-I_LEXI_GEMA

 

WONDERLAB

Η φράση «Ignite your dream” είναι το νέο σύνθημα του κόσμου της Swarovski που ζωντανεύει στο φανταστικό Wonderlab. Έτσι οραματίζεται η Giovanna Engelbert, η πρώτη γενική Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski, τον μοντέρνο κρυστάλλινο τρόπο ζωής: «ως ένα ανατρεπτικό εργαστήριο ανοικτό σε κάθε μορφή δημιουργικότητας, που μας καλεί όλους να αναδείξουμε τη μοναδικότητά μας και να συμμετέχουμε σε αυτό το φανταστικό ταξίδι. Το Wonderlab είναι μια ιδέα, ένα φανταστικό μέρος που εμπεριέχει όλα όσα αντιπροσωπεύει η Swarovski και θα συνεχίσει να αποτελεί πηγή έμπνευσής μας για πολλά χρόνια στο μέλλον», όπως αναφέρει η Giovanna. Συνεχίζοντας, συμπληρώνει «Το Wonderlab είναι το σημείο συνάντησης της επιστήμης με τη μαγεία, όπου η υπερβολή έρχεται σε αντίθεση με την κομψότητα, είναι ένα αίσθημα έκπληξης που όλοι θα πρέπει να βιώσουν καθώς τους προσκαλούμε στον νέο κόσμο της Swarovski». Μέσα από μια εκρηκτική προσέγγιση στα χρώματα, στα μεγέθη και στο styling, το νέο όραμα εκφράζεται πέρα από τα προϊόντα σε νέες εμπειρίες, εκδηλώσεις και νέα concept καταστημάτων σε όλο τον κόσμο, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τη Swarovski χάρη σε ένα νέο ριζοσπαστικό όραμα για τις επόμενες γενιές.

 

COLLECTION-I_ADWOA_LUCENT

COLLECTION I_CHROMA_03COLLECTION I_CURIOSA_01COLLECTION I_DULCIS_01COLLECTION I_GEMA_01COLLECTION I_LUCENT_01COLLECTION I_MILLENIA_HYPERBOLA_01COLLECTION I_ORBITA

FacebookTwitterTumblrPinterest