Το ποδηλατικό κολάν είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends που θα μας απασχολήσει το 2019

Οι τάσεις της μόδας αλλάζουν όπως και ο καιρός. Έρχονται και φεύγουν. Κάποιες από αυτές εξαφανίζονται για πάντα και άλλες πάλι μετά από χρόνια κάνουν δυναμικό comeback. Μία από αυτές είναι το ποδηλατικό κολάν, που ξεφεύγει πια από την αθλητική του εκδοχή και παίρνει κυρίαρχη θέση στα καθημερινά μας outfit.

Total recall λοιπόν, για ένα item που είχε την τιμητική του σε άλλες δεκαετίες. Και όταν ο Karl Langerfeld έστησε εκείνη την  απίθανη πασαρέλα και έφερε μια εξωτική παραλία στη μέση της γαλλικής πρωτεύουσας, μεταξύ των trends που ξεχώρισαν ήταν αυτό του ποδηλατικού κολάν. Η μόδα που αντλεί πλέον έμπνευση από τα 80s και τα 90s θέλει τα ποδηλατικά κολάν να συνδυάζονται με τα πάντα!

Ναι… καλά διάβασες! Με τα πάντα! Φαντάζομαι, εάν παρακολουθείς το Instagram θα έχει πάρει κάπου το μάτι σου, αυτά τα fashion κορίτσια που υιοθετούν πρώτα όλες τις νέες τάσεις, να ποζάρουν φορώντας το oversized σακάκι τους με ποδηλατικό κολάν.

Και γιατί όχι να μην το φορέσεις και εσύ εκτός ποδηλασίας; Συνδύασέ το με XXL πουκάμισα, structured σακάκια και statement σανδάλια και δημιούργησε outfit με αθλητική υπόσταση και εναλλακτική διάθεση. Πειραματίσου, δες αν ταιριάζει στο στυλ σου και να θυμάσαι πάντα, ότι η επιλογή των κομματιών που θα το συνδυάσεις είναι αυτή που θα κάνουν τα biker leggings να δώσουν μία ιδιαίτερη πινελιά στο street style σου.

Enjoy it!

ποδηλατικό κολάνποδηλατικό κολάνποδηλατικό κολάνποδηλατικό κολάνποδηλατικό κολάνποδηλατικό κολάνποδηλατικό κολάνποδηλατικό κολάνποδηλατικό κολάνποδηλατικό κολάνποδηλατικό κολάνποδηλατικό κολάνποδηλατικό κολάνποδηλατικό κολάνποδηλατικό κολάνποδηλατικό κολάνποδηλατικό κολάνποδηλατικό κολάνποδηλατικό κολάνποδηλατικό κολάνποδηλατικό κολάνποδηλατικό κολάνποδηλατικό κολάνποδηλατικό κολάν

FacebookTwitterTumblrPinterest