Πολλά περισσότερα από ένα όνομα, το νέο γυναικείο άρωμα MY WAY του οίκου Giorgio Armani Beauty

Ο οίκος Giorgio Armani Beauty παρουσιάζει το MY WAY, ένα άρωμα εμπνευσμένο από τη νέα πτυχή θηλυκότητας, ουσιαστική και απελευθερωμένη, σχεδιασμένο με γνώμονα την περιβαλλοντική υπευθυνότητα.

Το άρωμα εξυμνεί τη φιλοσοφία του «I AM WHAT I LIVE», καθώς μέσα από τις εμπειρίες και τις ουσιαστικές σχέσεις με άλλους ανθρώπους, διαμορφώνουμε την πιο αληθιν ή εκδοχή του εαυτού μας. Αν τικατοπτρίζον τας μια δ ιάθεση αναζήτησης και σύνδεσης, το άρωμα MY WAY είναι μια ισχυρή και μοναδική δήλωση στον εαυτό μας και στον κόσμο και μας προσκαλεί να ακολουθούμε το δικό μας μονοπάτι.

Η ηθοποιός Adria Arjona ενσαρκώνει απόλυτα τη φιλοσοφία του αρώματος MY WAY, καθώς τόσο η προσωπικότητα, όσο και η ιστορία της ζωής της, χαρακτηρίζονται από το ανοικτό πνεύμα σε νέες εμπειρίες και σχέσεις.

Το άρωμα MY WAY, μία συλλογή από λευκά άνθη, είναι ένα φωτεινό οσφρητικό ταξίδι με τα πιο εκλεκτά, τα πιο όμορφα συστατικά από όλο τον κόσμο, τα οποία συν δυάζον ται μον αδικά με τις πλέον καινοτόμες τεχνικές.

Πιστό στην αισθητική του οίκου Giorgio Armani Beauty, το μπουκάλι του αρώματος MY WAY ξεχωρίζει χάρη στην εντυπωσιακή αντίθεση ανάμεσα στις

εκφραστικές καμπύλες της μπλε πέτρας στο καπάκι, στις κομψές, ευθείες γραμμές στο μπουκάλι και στο έντονο ροζ χρώμα του χυμού του αρώματος. Σχεδιασμένο να διαρκεί «για πάντα», το μπουκάλι του αρώματος MY WAY είναι refillable.

Η ταινία για την καμπάνια του αρώματος MY WAY, που φέρει την υπογραφή του δημιουργικού διδύμου Hunt er & Gatt i, ακολουθεί την Adria Arjona στο ταξίδι του MY WAY. Επιπλέον, η ταινία εξελίσσεται σε δύο εντυπωσιακές εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας, μέσα από τα μάτια της Adria, ενώ η digital έκδοση της καμπάνιας παρουσιάζει τις συναντήσεις της, με πέντε ταινίες που καταγράφουν τις συζητήσεις και τη συν αν αστροφή της με τους ανθρώπους που συναντά.

Το MY WAY αντικατοπτρίζει τη μακροχόνια δέσμευση του οίκου Giorgio Armani Beauty απέναντι στην περιβαλλοντική υπευθυνότητα μέσα από πρωτοβουλίες, όπως το καινοτόμο και ανακυκλώσιμο μπουκάλι που είναι refillable, καθώς και η ανθρακική του ουδετερότητα. Προάγον τας τη χρήση φυσικών συστατικών, ο οίκος Giorgio Armani Beauty προμηθεύεται με πνεύμα υπευθυνότητας τα εκλεκτά συστατικά του αρώματος μέσω τοπικών προγραμμάτων, με βάση τις αρχές θεμιτού εμπορίου, σε συνεργασία με τοπικές ΜΚΟ.

 

GIORGIO ARMANI BEAUTY - MY WAY-01

 

Ένα Νέο Κεφάλαιο Ανοίγει

Το MY WAY ανοίγει ένα νέο σαγηνευτικό κεφάλαιο στον κόσμο των αρωμάτων του οίκου Giorgio Armani Beauty. Η φιλοσοφία του είναι “I am what I live”, καθώς οι εμπειρίες και οι συναναστροφές διαμορφώνουν τον πραγματικά μοναδικό εαυτό μας.

Το MY WAY, ένα άρωμα για μια νέα γενιά, που χαρακτηρίζεται από διάθεση εσωτερικής αναζήτησης και σύνδεσης, ενσαρκώνεται από μία γυναίκα η οποία αναζητά εμπειρίες, που την ταξιδεύουν σε νέα, αχαρτογράφητα μέρη. Αποζητά ουσιαστικούς, αυθεντικούς τρόπους σύνδεσης με τους άλλους, σε αντίθεση με επιφανειακές γνωριμίες. Επαναπροσδιορίζει και ανακαλύπτει τον εαυτό της μαθαίνοντας πραγματικά από τους άλλους.

Το όραμα του MY WAY για τη θηλυκότητα είναι εμπνευσμένο από αυτό το ανοιχτό πνεύμα και τη διαμόρφωση του χαρακτήρα μας με βάση τις πολύπλευρες εμπειρίες της ζωής.

«Πιστεύω ότι οι εμπειρίες που μας κάνουν πιο πλούσιους, που μας βοηθούν να εξελισσόμαστε πραγματικά βασίζονται στις ανταλλαγές μεταξύ πολιτισμών.»

Giorgio Armani

Η ηθοποιός Adria Arjona δίνει πραγματικά σάρκα και οστά στο άρωμα MY WAY. Έχοντας περάσει τα παιδικά της χρόνια στους δρόμους της Νότιας και της Κεντρικής Αμερικής,

σήμερα αποκτά ολοένα μεγαλύτερη φήμη ως ηθοποιός που ερμηνεύει δυναμικούς γυναικείους ρόλους. Από την παιδική της ηλικία, όταν συναναστρεφόταν με ανθρώπους που γνώριζε στις περιοδείες του μουσικού πατέρα της, μέχρι την κατανόηση της προσωπικότητας άλλων ανθρώπων μέσα από τους ρόλους που ερμηνεύει και την αποφασιστικότητά της να κάνει τα πράγματα με τον δικό της τρόπο, η Adria Arjona είναι η προσωποποίηση του MY WAY.

«Μπορείς να μου πάρεις οτιδήποτε, αλλά δεν μπορείς να μου πάρεις ό,τι έχω ζήσει.»

Adria Arjona

Το άρωμα MY WAY είναι μια ισχυρή και μοναδική δήλωση στον εαυτό μας και στον κόσμο, και αποπνέει την αποφασιστικότητά μας να ακολουθούμε το δικό σας μονοπάτι. Το μονοπάτι αυτό αποκαλύπτεται μέσα από τη συναναστροφή με άλλους ανθρώπους. Το άρωμα MY WAY ενστερνίζεται ότι η αυθεν τικότητα είναι «μεταδοτική» – βιώνοντας την αυθεντικότητα των άλλων, μπορείτε να μεταμορφωθείτε στην πιο γνήσια εκδοχή του εαυτού σας

Πολλά περισσότερα από ένα όνομα, το «MY WAY» αντικατοπτρίζει πώς τα ταξίδια της

ζωής, είτε είναι
γεωγραφικά είτε συναισθηματικά, διαμορφώνουν τον
χαρακτήρα μας. Υπόσχεται ότι μέσα από τους αν θρώπους που συναντά και τις στιγμές που ζει κανείς, δημιουργεί τη δική του μοναδική ιστορία ζωής.

 

GIORGIO ARMANI BEAUTY - MY WAY-02

GIORGIO ARMANI BEAUTY - MY WAY-03

 

Μία Πολίτης Του Κόσμου

Εμπνευσμένο από ένα όραμα για τη βαθιά και, ταυτόχρονα, απελευθερωμένη θηλυκότητα, το άρωμα MY WAY αντιπροσωπεύει μία διάθεση ανοικτού πνεύματος και περιέργειας. Το νέο γυναικείο άρωμα του οίκου Giorgio Armani Beauty εξυμνεί την ιδέα ότι, μέσα από τις ουσιαστικές σχέσεις με άλλους ανθρώπους, διαμορφώνουμε την πιο αληθινή εκδοχή του εαυτού μας.

Η ηθοποιός Adria Arjona ενσαρκώνει απόλυτα τη φιλοσοφία του MY WAY , καθώς τόσο η προσωπικότητα, όσο και η ιστορία της ζωής της, χαρακτηρίζονται από το ανοικτό πνεύμα σε νέες εμπειρίες και σχέσεις.

«Η Adria Arjona είναι μια ταξιδιώτισσα, μια νεαρή γυναίκα του σήμερα. Έξυπνη, χωρίς προκαταλήψεις, ανεξάρτητη και ικανή να εκτιμά κάθε εμπειρία ζωής. Είναι μια πολίτης του κόσμου που, χάρη στις αυθεντικές εμπειρίες και συναναστροφές της, μπορεί πράγματι να λέει: I am what I live.»

Giorgio Armani

Γεννημένη στο Puerto Rico, με πατέρα από τη Γουατεμάλα και Πορτορικανή μητέρα, η Adria Arjona μεγάλωσε στο δρόμο. Ακολουθούσε τον μουσικό πατέρα της, Ricardo Arjona, στις περιοδείες του στη νότια και την κεντρική Αμερική. Η προσωπικότητά της διαμορφώθηκε

από τους ανθρώπους και τα μέρη που γνώρισε τότε, και την περίοδο εκείνη τη θυμάται σαν μια περιπέτεια.

Ως παιδί αποφασισμένη να κάνει τα πράγματα με τον δικό της τρόπο, η Adria Arjona διοχέτευσε την ενέργειά της στα μαθήματα ηθοποιίας που έκανε στο λύκειο, όταν η οικογένειά της μετακόμισε στο Μαϊάμι. Μαγεμένη από την τέχνη του θεάτρου, τελειώνοντας το σχολείο, η Adria μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και σπούδασε στο διάσημο Ινστιτούτο Θεάτρου και Κινηματογράφου Lee Strasberg. Μετά από αυτή την εμπειρία, αφοσιώθηκε στην τέχνη της και μελέτησε τα πάντα, από παραστάσεις της δεκαετίας του 1940 και του 1950, μέχρι την ανάγνωση θεατρικών έργων, προκειμένου να τελειοποιήσει τις υποκριτικές της δεξιότητες. Σήμερα, η Adria Arjona ζει στο Los Angeles και αγκαλιάζει τις ευκαιρίες εξέλιξης που της προσφέρει η καριέρα της.

Αυθεντική και αληθινή, η Adria Arjona είναι αποφασισμένη να βρει τον δρόμο της και εμπιστεύεται απόλυτα τη διαίσθησή της. Η καμπάνια του αρώματος, βρίσκει την Adria να καλεί τους θεατές να μοιραστούν το ταξίδι της με το άρωμα MY WAY, καθώς εκείνη συναντά νέους τόπους, ανθρώπους και πολιτισμούς.

 

GIORGIO ARMANI BEAUTY - MY WAY-04

.

Μία Κινηματογραφική Ιστορία

Η Adria Arjona έχει χαράξει εντυπωσιακή πορεία στην υποκριτική, ερμηνεύοντας μια σειρά δυναμικών ρόλων. Επιλέγει ρόλους που της επιτρέπουν να αποπνέει μια εσωτερική δύναμη, υποδυόμενη γυναίκες που είναι απόλυτα συμφιλιωμένες με τη θηλυκότητά τους και έχουν πίστη στις επιλογές τους.

Το 2015 η Adria έγινε γνωστή με έναν ρόλο στη σειρά True Detective, δίπλα στους Colin Farrell και Taylor Kitsch, όπου ερμήνευσε τον ρόλο της Emily, της φίλης του Kitsch. Έκτοτε, η Adria έχει εμφανιστεί στην ταινία 6 Underground του Netflix, στον ρόλο της Five, μίας από τους έξι «αφανείς» πράκτορες, στο πλευρό του Ryan Reynolds, ο οποίος είναι το πρόσωπο των αρωμάτων Armani Code. Μέσα σε τρεις εβδομάδες την κυκλοφορία της ταινίας δράσης 6 Underground σε σκηνοθεσία Michael Bay, τον Δεκέμβριο του 2019, συγκαταλέχθηκε στις ταινίες του Netflix που μεταδόθηκαν περισσότερες φορές μέσω streaming για εκείνη τη χρονιά. Το 2019, στην προσαρμογή του μυθιστορήματος επιστημονικής φαντασίας Good Omens των

Neil Gaiman και Terry Pratchett από την εταιρεία παραγωγής Amazon Studios, η Adria έπαιξε τον ρόλο της μάγισσας Anathema Device, με συμπρωταγωνιστές τους Michael Sheen και David Tennant.

Το 2021, η Adria θα πρωταγωνιστήσει στην πολυαναμενόμενη σειρά ταινιών Morbius της Marvel, με το ρόλο της Martine Bancroft, στο πλευρό του Jared Leto που θα υποδυθεί τον Δρ. Michael Morbius, και του Matt Smith που θα υποδυθεί τον Loxias Crown.

 

GIORGIO ARMANI BEAUTY - MY WAY-05GIORGIO ARMANI BEAUTY - MY WAY-06

 

Ένα Σύγχρονο Floral  Άρωμα

Το MY WA Y είναι ένα σύγχρον ο floral άρωμα για μια ν έα γεν ιά γυναικών . Φωτεινό, μοντέρνο και θηλυκό, αυτό το σαγηνευτικό άρωμα είναι σαν μία ισχυρή, λαμπερή ανθοδέσμη λευκών λουλουδιών που αιχμαλωτίζει τη διάθεση κάθε νέας, απελευθερωμέν ης και κομψής γυν αίκας που είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει τον εαυτό της.

Δημιούργημα του master perfumer Carlos Benaïm και του senior perfumer Bruno Jovanovic (IFF), το άρωμα MY WAY παραπέμπει στη συνένωση διαφορετικών πολιτισμών. Οι αρωματοποιοί αναζήτησαν τα πιο εκλεκτά και πιο όμορφα συστατικά στον κόσμο, για να διηγηθούν την ιστορία του MY WAY μέσα από ένα οσφρητικό ταξίδι των αισθήσεων.

Οι νότες κορυφής του MY WAY συνδυάζουν περγαμόντο από την Καλαβρία και άνθος πορτοκαλιάς από την Αίγυπτο. Αυτή η συνένωση αποπνέει λαμπερή φωτεινότητα, καλώντας τη γυναίκα που φορά το άρωμα να διευρύνει τους ορίζοντές της με νέες συναναστροφές και εμπειρίες.

Στην καρδιά του, το MY WA Y περιέχει Tuberose Ινδίας που συνδυάζεται με εκχύλισμα γιασεμιού και Γιασεμί Sambac Ινδίας, που αποπν έει μια αίσθηση γενναιοδωρίας και λαμπερής θηλυκότητας.

Οι νότες βάσης του αρώματος αποτελούνται από πολυτελή βανίλια Μαδαγασκάρης, κεδρόξυλο Βιρτζίνιας και White Musc. Αυτή η ζεστή βάση δημιουργεί ένα άρωμα που λειτουργεί σαν φυλαχτό και αποτελεί μια υπενθύμιση των εμπειριών που έχετε ζήσει.

 

GIORGIO ARMANI BEAUTY - MY WAY-07

 

Εκλεκτά Συστατικά, Υπεύθυνη Προέλευση

Ο οίκος Giorgio Armani Beauty προάγει τη χρήση φυσικών συστατικών, τα οποία προμηθεύεται με πνεύμα υπευθυνότητας, ώστε να διασφαλίζει τη βιωσιμότητά τους, μέσω τοπικών προγραμμάτων που υποστηρίζουν μειονεκτούσες και οικονομικά ευάλωτες κοινότητες με βάση τις αρχές θεμιτού εμπορίου, σε συνεργασίαμετοπικές ΜΚΟ.

Έτσι ο οίκος Giorgio Armani Beauty προμηθεύεται τη βανίλια που χρησιμοποιείται στη σύνθεση του αρώματος MY WAY από τη Μαδαγασκάρη, μέσω ενός προγράμματος που προάγει την εξάλειψη των αποκλεισμών. Αυτό το πρόγραμμα προωθεί την κοινωνική ένταξη ευάλωτων ατόμων, δίνοντας προτεραιότητα στους προμηθευτές που εξασφαλίζουν αξιόπιστη εργασία και εισόδημα, τα οποία διαφορετικά θα αποκλείονταν από την αγορά εργασίας. Επιπλέον, ο πλήρης έλεγχος της διαδικασίας παραγωγής της βανίλιας εξασφαλίζει πάντα την υψηλότερη, πιο εκλεπτυσμένη ποιότητα του συστατικού.

Σε συνεργασία με την τοπική ΜΚΟ Fanamby, αυτό το πρόγραμμα προμήθειας υλοποιείται στο Vohémar της περιοχής Sava, τη βασική τοποθεσία παραγωγής της βανίλια Μαδαγασκάρης. Το πρόγραμμα εστιάζει σε τρεις στόχους: στην προώθηση των αρχών του θεμιτού εμπορίου, ώστε να αυξάνεται η απόδοση και η ποιότητα της βανίλια με μια ελάχιστη και δίκαιη τιμή, στη διαφοροποίηση των εσόδων, ώστε να βελτιώνονται τα τοπικά εισοδήματα αφενός μέσω της υποστήριξης των παραγωγών που καλλιεργούν ρύζι και καφέ παράλληλα με τη βανίλια και, αφετέρου, της ενίσχυσης της τοπικής επιχειρηματικότητας και, τέλος, στην προστασία της βιοποικιλότητας στην περιοχή, μέσω ενός προγράμματος αν αδάσωσης που αποσκοπεί στην αποκατάσταση 1500 στρεμμάτων δάσους έως το 2020. Εκτιμάται ότι αυτή η πρωτοβουλία αναδάσωσης θα ωφελήσει τουλάχιστον το 30% των αγροτών που κατέχουν μικρές εκτάσεις γης στην περιοχή.

Eπιπλέον, η παρασκευή του αρώματος πραγματοποιείται με φυτικό αλκοόλ προερχόμενο από French Beets, τα οποία καλλιεργούνται με σεβασμό προς το περιβάλλον υπό γεωργικές συνθήκες.

 

GIORGIO ARMANI BEAUTY - MY WAY-08

 .

Σύγχρονη Τεχνοτροπία

Παραδοσιακές τεχνικές συνδυάζονται με την καινοτομία, προκειμένου να δημιουργηθούν οι πιο αγνές και πιο εκλεπτυσμένες νότες που αποπνέουν έντονη φωτεινότητα και αυθεντικά φυσική αίσθηση και χαρακτηρίζουν τη σύνθεση του αρώματος MY WAY.

Η καρδιά Tuberose Ινδίας που χρησιμοποιείται στο άρωμα MY WAY συλλέγεται με το χέρι από αγρότες και χωράφια στο χωριό Tirumakudal Narsipur, στην περιοχή Karnat aka. Η καρδιά Tuberose, που παρασκευάζεται αποκλειστικά για τον οίκο Giorgio Armani Beauty, εκχυλίζεται με μοριακή απόσταξη, η οποία επιτρέπει στους αρωματοποιούς να επιλέγουν ένα συγκεκριμένο μοριακό τμήμα της tuberose και να το απομονώνουν ειδικά για το άρωμα MY WAY. Το αποτέλεσμα είναι μια νότα tuberose με κρεμώδεις, βελούδινες πτυχές που δημιουργεί μια οσφρητική εμπειρία, σαν να βυθίζεστε σε ένα λιβάδι με πέταλα Tuberose. Με αυτή τη διαδικασία μοριακής απόσταξης ο οίκος Giorgio Armani Beauty χρησιμοποιεί ένα ήδη πολύτιμο, φυσικό συστατικό και το εξευγενίζει, προκειμένου να αποκαλύψει και να ενισχύσει τις ομορφότερες, κρυφές πτυχές του.

Παράλληλα, η νότα του άνθους πορτοκαλιάς δημιουργείται με μια σύγχρονη έκδοση της παραδοσιακής διαδικασίας ψυχρής

εκχύλισης, αποκλειστικότητα του οίκου αρωματοποιίας I FF , η οποία επιτρέπει στον οίκο Giorgio Armani Beauty να συλλέγει τις αρωματικές ενώσεις που απελευθερώνουν τα φυτά. Μετά την προσεκτική συλλογή των ν εραν τζιών στην Α ίγυπτο τον Ι αν ουάριο και τη συλλογή των αν θών πορτοκαλιάς τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, η διαδικασία ψυχρής εκχύλισης πραγματοποιείται στο Cairo. Αυτή η μακρόχρον η και σχολαστική, αρχέγον η διαδικασία περιλαμβάν ει τον επαναλαμβανόμενο εμποτισμό των ανθών πορτοκαλιάς σε αιθέριο έλαιο νεραντζιάς, ώστε να εκχυλιστεί εν ψυχρώ το άρωμα. Με αυτή την απόλυτα φυσική μέθοδο, αιχμαλωτίζε ται όλος ο πλούτος και η πολυπλοκότητα του ανθους πορτοκαλιάς, καθώς και τη σπιρτάδα του καρπού.

Στο πλαίσιο της προσεκτικής διαδικασίας παρασκευής του αρώματος MY WAY, οι αρωματοποιοί συν δυάζουν επίσης τα συστατικά που συνθέτουν το συμπύκνωμα του αρώματος με μια χειρων ακτική διαδικασία ζύγισης που πραγματοποιείται στη γαλλική πόλη Grasse. Αφού αναμιχθούν με το χέρι ένα προς ένα, στην πλέον εν δεδειγμένη θερμοκρασία, τα συστατικά ζυγίζον ται χειρων ακτικά από δεξιοτέ χν ες αρωματοποιούς με αυτή τη σχολαστική, παραδοσιακή μέθοδο, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια κορυφαία αρωματική σύνθεση.

 

GIORGIO ARMANI BEAUTY - MY WAY-09

 .

Ένα Φυλαχτό Με Νόημα

Το μπουκάλι του αρώματος MY WAY πραγματοποιεί μια δήλωση κομψότητας, τόσο με τη σχεδίαση, όσο και με τη βιωσιμότητά του. Ξεχωρίζει χάρη στην εν τυπωσιακή αν τίθεση ανάμεσα στις εκφραστικές καμπύλες της μπλε πέτρας και τις κομψές, ευθείες απλές γραμμές του μπουκαλιού. Το γυάλινο μπουκάλι επιδεικνύει τον έντονο ροζ χυμό του MY WAY, που έρχεται σε αντίθεση με το βαθύ μπλε του υφασμάτινου δαχτυλιδιού. Σχεδιασμένο να μοιάζει με φυσική, λεία πέτρα, αυτό το καπάκι περιβάλλεται από ένα πολυτελές χρυσό δαχτυλίδι. Πιστή στην αισθητική του οίκου Giorgio Armani Beauty, η σχεδίαση του μπουκαλιού αντλεί την αρμονία της μέσα από την αντίθεση των στοιχείων.

Εξοπλισμένο με έν α νέο, καιν οτόμο σύστημα να διαρκεί «για πάν τα», το μπουκάλι του MY WA Y σχεδιάστηκε με γνώμονα την περιβαλλοντική υπευθυνότητα και εγκαιν ιάζει ένα ν έο, βιώσιμο τρόπο παρουσίασης ενός εκλεκτού αρώματος.

Το καπάκι του μπουκαλιού, μια πέτρα σε βαθύ μπλε χρώμα που μοιάζει με φυσική, εντυπωσιάζει το βλέμμα, αποτελεί μια ωδή στον πλανήτη μας και συμβολίζει ένα ισχυρό φυλαχτό που αντικατοπτρίζει τις εμπειρίες ζωής από τις οποίες είναιεμπνευσμένοτοάρωμα MY WAY.

Το λείο σχήμα του καπακιού είναι μια νέα, σύγχρονη ερμηνεία του μοτίβου με τις πέτρες που χαρακτηρίζει πλέον τα αρώματα του οίκου Giorgio A rmani Beauty. Ένα πολυτελές χρυσό δαχτυλίδι με χαραγμένη την υπογραφή «Giorgio Armani» περιβάλλει την πέτρα, συμβολίζοντας το μονοπάτι της ζωής. Μια άλλη εκλεπτυσμένη λεπτομέρεια είν αι το πολυτελές μπλε ύφασμα, μία λεπτομέρεια από την υψηλή ραπτική, που παραπέμπει στην πλούσια κληρον ομιά του οίκου Giorgio A rmani Beaut y στο χώρο της μόδας με το διαχρονικό, κομψό του σχέδιο.

 

GIORGIO ARMANI BEAUTY - MY WAY-10

 .

Σχεδιασμένο Για Να Διαρκεί

Υπογραμμίζοντας την υπεύθυνη δέσμευση του οίκου Giorgio A rmani Beauty στο περιβάλλον, το μπουκάλι του MY WAY, που γεμίζει ξανά, έχει σχεδιαστεί για να διαρκεί.

Για πρώτη φορά στον κλάδο της υψηλής αρωματοποιίας, παρουσιάζεται ένα πρωτοποριακό και καθαρό σύστημα εύκολου refill, χωρίς τη χρήση χωνιού. Ξεβιδώνετε το πάνω μέρος του μπουκαλιού, αναποδογυρίζετε τη φιάλη refill των 150 ml και την τοποθετείτε στο μπουκάλι του αρώματος. Γεμίζετε το μπουκάλι, χωρίς να χάσετε ούτε μια σταγόνα χυμού και χωρίς να πέσει σταγόνα στα χέρια σας και απλά μετά βιδώνετε το πάνω μέρος του μπουκαλιού.

Συνδυαστικά, ένα μπουκάλι αρώματος MY WAY των 50ml και ένα ανταλλακτικό μπουκάλι των 150ml εξασφαλίζουν 55% μείωση της χρήσης γυαλιού, 64% μείωση της χρήσης πλαστικού, 75% μείωση της χρήσης μετάλλου και 32% μείωση της χρήσης χαρτονιού, σε σύγκριση με τη χρήση τεσσάρων μπουκαλιών αρώματος των 50ml.

Το γυαλί είναι ανακυκλώσιμο καθώς και κάθε στοιχείο του μπουκαλιού ανακυκλώνεται ξεχωριστά. Έτσι απλοποιείται η διαδικασία ανακύκλωσης, αφού το καπάκι και το πάνω μέρος του μπουκαλιού ανακυκλώνονται στους κλασικούς κάδους ανακύκλωσης, ενώ τα γυάλινα μέρη ανακυκλώνονται σε αυτούς των γυάλινων συσκευασιών.

GIORGIO ARMANI BEAUTY - MY WAY-11

FacebookTwitterTumblrPinterest