Ο νέος, ανάλαφρος σαν ψίθυρος ορός, αποκαλύπτει μία πιο ανορθωμένη όψη στην περιοχή των ματιών και αντανακλά μία πολυδιάστατη λάμψη.

 

Νιώστε την εμπειρία μίας ολικής μεταμόρφωσης στην περιοχή των ματιών με το νέο ReNutriv Ultimate Diamond Transformative Eye Serum. Ενισχυμένο από το ισχυρό Εκχύλισμα Τρούφας Μαύρου Διαμαντιού και με κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στην Τεχνολογία Διατήρησης Νεότητας, αποκαλύπτει μία πιο ανορθωμένη, σφριγηλή – με λιγότερα πρηξίματα και γραμμές, όψη στην περιοχή των ματιών, όταν γίνεται συνεχής χρήση. Χρησιμοποιήστε συνδυαστικά, τον ανάλαφρο, σαν ψίθυρο ορό και το ειδικά σχεδιασμένο δροσερό Κεραμικό Εργαλείο Εφαρμογής που προσφέρει άμεσα μείωση της όψης πρηξίματος. Η περιοχή των ματιών αποκτά ορατά πιο ανανεωμένη, ξεκούραστη και φωτεινή όψη, με νεανική ζωντάνια. Η ολική μεταμόρφωση ξεκινάει από τα βασικά σημεία της περιοχής των ματιών:

 

  • Περιοχή Κάτω από τα Μάτια: Μειώνεται η όψη πρηξίματος, μαύρων κύκλων καθώς και των γραμμών στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Η υφή της επιδερμίδας βελτιώνεται ορατά.
  • Περιοχή Εξωτερικά των Ματιών: Η επιδερμίδα αποκτά πιο απαλή αίσθηση. Οι γραμμές στην εξωτερική γωνία μειώνονται.
  • Συνολική Περιοχή των Ματιών: Η περιοχή των ματιών αποκαλύπτεται πιο λαμπερή, σαν να φωτίζεται από τη λάμψη ενός διαμαντιού. Η επιδερμίδα είναι ενυδατωμένη και έχει αίσθηση σφριγηλότητας και αποκτά ομοιόμορφο χρωματικό τόνο.

 

Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Eye Serum

 

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΤΡΟΥΦΑΣ ΜΑΥΡΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ: ΕΝΑ «ΚΥΜΑ» ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Ένας από τους σπανιότερους θησαυρούς της φύσης, προερχόμενος από τη Νοτιοδυτική Γαλλία: η Τρούφα Μαύρο Διαμάντι. Η ισχύς κάθε τρούφας απελευθερώνεται  μέσω μιας πολύπλοκης,  λεπτής διεργασίας, αποκλειστικότητας της Re-Nutriv, μετατρέποντάς με εξαιρετικό τρόπο τα κομμάτια τρούφας στο αποκλειστικό, αναζωογονητικό Εκχύλισμα Τρούφας Μαύρου Διαμαντιού  – που χρειάζεται σχεδόν 10.000 ώρες για την παραγωγή του. Μέσω τεστ προσομοίωσης σε ελεγχόμενο περιβάλλον από την ομάδα ερευνών της Estée Lauder, έχει αποδειχθεί ότι βοηθά την επιδερμίδα να ενισχύσει και να αναζωογονήσει τη φυσική της ενέργεια, ενώ παράλληλα να ενισχύσει την αντοχή των κυττάρων της επιδερμίδας όταν αυτά εκτίθενται σε υπεριώδη UV ακτινοβολία. Αυτό το εξαιρετικό εκχύλισμα ωθεί την επιδερμίδα να ενεργοποιήσει τη φυσική, ορατή της ζωτικότητα.

 

Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Eye Serum

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ: ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Χάρη στην πρόοδο της έρευνας στην επιστήμη της επιγενετικής, για την επιδερμίδα, o Ορός Ματιών διαθέτει την πιο προηγμένη Τεχνολογία Διατήρησης Νεότητας της Re-Nutriv, υποστηρίζοντας ένα συνδυασμό 3 μονοπατιών μακροζωίας των κυττάρων – SIRT-1, SIRT-3 και SIRT-6. Αυτή η τεχνολογία βοηθά την επιδερμίδα να συμπεριφέρεται με νεανική ενέργεια, να διατηρεί μια πιο νεανική εμφάνιση και να αναζωογονεί την όψη της περιοχής των ματιών. Τα τεστ προσομοίωσης σε ελεγχόμενο περιβάλλον έδειξαν ότι η Τεχνολογία Διατήρησης Νεότητας της Re-Nutriv αρχίζει να ενισχύει την παραγωγή φυσικού κολλαγόνου σε μόλις 2 ώρες και βοηθά την επιδερμίδα να το αυξήσει κατά 215% μετά από 72 ώρες. Η συνεχής χρήση του ReNutriv Ultimate Diamond Transformative Eye Serum αποκαλύπτει σταδιακά μια πιο νεανική και πιο σφριγηλή όψη στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

 

Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Eye Serum

 

ΑΓΓΙΓΜΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ

Το ReNutriv Ultimate Diamond Transformative Eye Serum περιέχει πολύτιμο, εξευγενισμένο Χρυσό 24Κ, Μαργαριτάρια από το Νότιο Ειρηνικό Ωκεανό μαζί με οπτικά στοιχεία λάμψης και ένα μείγμα καταπραϋντικών συστατικών, όπως το Εκχύλισμα από Γαϊδουράγκαθο και Θαλάσσια Φύκη. Η σύνθεση είναι εξαιρετικά ανάλαφρη, με λεπτόρρευστη υφή σαν ψίθυρος και απορροφάται εύκολα και άμεσα από την επιδερμίδα. Από την πρώτη εφαρμογή, η περιοχή των ματιών αποκτά βελούδινη αίσθηση. Το ReNutriv Ultimate Diamond Transformative Eye Serum έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται είτε μόνο του, είτε ως βάση πριν από την κρέμα των ματιών. Εφαρμόστε κάθε πρωί και βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα. Τοποθετήστε το προϊόν στα ακροδάχτυλα και εφαρμόστε με ταμποναριστές κινήσεις στην περιοχή των ματιών. Έπειτα, κρατώντας το ειδικό, Κεραμικό Εργαλείο Εφαρμογής κάθετα, περάστε την άκρη του από την εσωτερική γωνία κάτω από το μάτι, μέχρι την περιοχή του κροτάφου και επαναλάβετε. Μετά από κάθε χρήση, καθαρίστε το εργαλείο με ένα χαρτομάντηλο για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα του προϊόντος.

 

Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Eye Serum

 

ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ, ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ MASSAGE  

Ο Ορός Ματιών περιλαμβάνει το δροσιστικό, ειδικά σχεδιασμένο, Κεραμικό Εργαλείο Εφαρμογής, το οποίο βοηθά τη σύνθεση του ορού να απορροφηθεί άμεσα από την επιδερμίδα, αλλά και συμβάλλει ορατά στην αναζωογόνηση και στην ορατή μείωση όψης των πρηξιμάτων της περιοχής των ματιών. Το ειδικά σχεδιασμένο εργαλείο εφαρμογής, για το οποίο εκκρεμεί η κατοχύρωση του διπλώματος ευρεσιτεχνίας, έχει έναν εύκαμπτο λαιμό, ειδικά σχεδιασμένο ώστε να  επιτρέπει στην οβάλ, δροσερή, κεραμική κεφαλή να αγκαλιάζει κάθε γωνία της περιοχής γύρω από τα μάτια. Είναι ειδικά κατασκευασμένο, ώστε να μπορεί να αποθηκεύεται μαγνητικά επάνω στο μπουκάλι του ορού, με ένα απολαυστικά ακριβές «κλικ». Τρεις τεχνικές μασάζ: Awakening, Energizing και Infinite Zen, αναπτύχθηκαν από την εξειδικευμένη ομάδα συμβούλων της Re-Nutriv για να ενεργοποιήσουν τις αισθήσεις και να διεγείρουν τα αποτελέσματα της χρήσης του Ορού Ματιών. Για τις τεχνικές αυτές, μπορείτε να ενημερωθείτε online, αλλά και από τις Συμβούλους Ομορφιάς στα φυσικά σημεία πώλησης Estée Lauder.

 

FL20_DIGITAL_NK_BTS_RN_UD_Eye_Serum_3394_a_REL_1920x1080.jpg 

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ:

Καταναλωτικά και κλινικά αποτελέσματα του νέου ReNutriv Ultimate Diamond Transformative Eye Serum:

 

ΑΜΕΣΑ:

  • Βιώστε άμεση, ορατή μείωση του πρηξίματος γύρω από την περιοχή των ματιών, όταν κάνετε μασάζ με το δροσερό, Κεραμικό Εργαλείο Εφαρμογής που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία.

 

ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ:

  • Οι γραμμές μειώνονται ορατά.
  • Η επιδερμίδα αποκτά πιο απαλή αίσθηση.
  • Η επιδερμίδα αποκτά πιο ομοιόμορφο χρωματικό τόνο.

 

 ΣΕ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ:

  • Οι μαύροι κύκλοι μειώνονται ορατά.
  • Η ανομοιογένεια στην υφή της επιδερμίδας μειώνεται.
  • Το 92% των γυναικών ισχυρίστηκε πως το περίγραμμα των ματιών αποκτά πιο ανορθωμένη και σφριγηλή όψη.

 

 

 

 

 

 

FacebookTwitterTumblrPinterest