Η σχέση της μητέρας με τα παιδιά της είναι ιδιαίτερη, πόσο μάλλον όταν αυτά είναι κορίτσια! Η Ekaterina Mukhina, ρωσίδα και συντάκτρια στη Vogue Ukraine, αγαπημένη μου στο χώρο της μόδας, ξεκίνησε ένα project το “dochki-materi”. Είναι καθημερινές ιστορίες, στιγμές, εικόνες, μαμάδων με τα παιδιά τους, γεμάτες αγάπη, τρυφερότητα, αλλά με μια οπτική μέσα από τη μόδα! Άλλωστε η μόδα υπάρχει παντού στη ζωή μας, στον αέρα, στη φύση, στους ανθρώπους που αγαπάμε.

Πρόσφατα η Ekaterina έκανε μια φωτογράφιση με την κόρης της Masha, με την οποία έχει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση, για το ρωσικό περιοδικό Buro 247. Η Masha είναι ένα πολύ ταλαντούχο παιδί και κατά τη γνώμη μου είναι γεννημένη σταρ, χωρίς βέβαια να παρεκκλίνει σε τίποτα από το παιδικό της ηλικίας της. Δικαιολογημένα υπήρξε και πηγή έμπνευσης του “dochki-materi”.

Ένα χαλαρό απόγευμα, σε ένα πάρκο της Ρωσίας, ντυμένες στο ίδιο μοτίβο με ρούχα prada, με το ίδιο styling, απολαμβάνουν η μια τη παρέα της άλλης, με εικόνες να θυμίζουν σκηνές από ταινία του Hitchcock. Τραγουδάνε το simply the best και σαν ηρωίδες του παρελθόντος, επισφραγίζουν το πιο γλυκό τους παρόν! Η σχέση μητέρας και κόρης είναι πολύτιμη! Θεωρώ, θα μπορούσε να είναι η πιο τρυφερή στη ζωή και των δύο. Η Ekaterina τα κατάφερε! Γιατί όχι και εμείς;

zve_1644zve_1624zve_1608zve_1735-coverzve_1668


www.dochkimateri.com

FacebookTwitterTumblrPinterest