Η L’Oréal Professionnel Paris παρουσιάζει την απόλυτη τεχνική Smoky Hair για ντεγκραντέ ψυχρές αποχρώσεις, εμπνευσμένες από το smoky make up!

Η L’Oréal Professionnel Paris, η νο1 μάρκα στην επαγγελματική περιποίηση μαλλιών, παρουσιάζει το Smoky Hair, τη νέα τάση στο χρώμα των μαλλιών, μαζί με επτά νέες αποχρώσεις στις επαγγελματικές βαφές Majirel & Inoa, που ήδη έχουν δοκιμάσει και λατρέψει εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο.

Εμπνευσμένη από το smoky μακιγιάζ ματιών, η τεχνική του Smoky Hair δημιουργεί ένα εντυπωσιακό ντεγκραντάρισμα ψυχρών αποχρώσεων στα μαλλιά, απόλυτα εξατομικευμένο για τις ανάγκες κάθε γυναίκας, που μόνο ένας L’Oréal Pro Colorist θα μπορούσε να φέρει εις πέρας.

Το αποτέλεσμα; Μοναδικά επαγγελματικά looks με μαλλιά πολυδιάστατα και λαμπερά, που αναδεικνύουν την προσωπικότητα κάθε γυναίκας.

 

Επαγγελματικό, Εξατομικευμένο Ψυχρό Ντεγκραντέ Αποτέλεσμα, Αποκλειστικά Στο Κομμωτήριο

Κάθε εξατομικευμένο look έχει δημιουργηθεί από τους L’Oréal Pro Colorists, με την εφαρμογή 2-3 προσαρμοσμένων αποχρώσεων από την πιο σκούρα στις ρίζες, στις πιο ανοιχτές στα μήκη και τις άκρες, αναμειγνύοντας τις διαφορετικές αποχρώσεις μεταξύ τους στα σημεία που ενώνονται.

 

7 Νέες Εξαιρετικά Ψυχρές Αποχρώσεις Για Να Δημιουργήσετε Τα Πιο Ψυχρά Smoky Looks

 

Before & After Smoky Hair (5)

03_LOHA_434-def-RVB

Before & After Smoky Hair (4)

02_AKAL_123-def-RVB

Before & After Smoky Hair (3)

04_ANNA_543-def-RVB

Before & After Smoky Hair (2)

01_MEI_166-def-RVB

Before & After Smoky Hair (1)

05_YOUSRA_192-def-RVB

 

Αναζητήστε την εμπειρία του #SmokyHair αποκλειστικά στα κομμωτήρια L’Oréal Professionnel Paris.

FacebookTwitterTumblrPinterest