Ο οίκος Dolce & Gabbana  λανσάρει νέα σειρά, με τη fashion εμμονή στα κοσμήματα, που είναι τα εξατομικευμένα από γράμματα του αλφάβητου κολιέ και δαχτυλίδια.

Η προσοχή στη λεπτομέρεια, οι χρωματικές αρμονίες, τα χειροποίητα δεσίματα και η σπιρτάδα του παιχνιδιού αφηγούνται ένα νέο κεφάλαιο στα κοσμήματα των Dolce & Gabbana. Η Συλλογή του Αλφάβητου είναι η νέα σειρά του brand,  εμπνευσμένη από τη συναρπαστική δύναμη των γραμμάτων που, από τα αρχικά ενός ονόματος, μπορούν να μετατραπούν σε λέξεις και μηνύματα, με ατελείωτους συνδυασμούς.

 

Dolce_Gabbana_FJ_Collezione_Alfabeto_on_models-6-scaled

 

Η σειρά Dolce & Gabbana  Alphabet Collection Jewelry περιλαμβάνει μενταγιόν και δαχτυλίδια σε κίτρινο χρυσό, τα οποία πλαισιώνονται από ένα πραγματικό ουράνιο τόξο από φυσικούς πολύτιμους λίθους όπως τοπάζι, γρανάτες, αμέθυστο, κιτρίνη, περίδοτο και τουρμαλίνη.  Οι αποχρώσεις των χρωμάτων τους, κυριαρχούνται από μπλε, πράσινο, μοβ, κόκκινο, ροζ και κίτρινο χρώμα, παραπέμπουν στη ζεστή ατμόσφαιρα της Σικελίας.

Τα πολλαπλά σχήματα των κρυστάλλων τονίζονται επίσης από τα στεφάνια που τα συγκρατούν, τα οποία εναλλάσσονται μεταξύ στριμμένων σπειρωμάτων και λείων επιφανειών. Η αλυσίδα, επίσης σε κίτρινο χρυσό, μπορεί να φορεθεί σε διαφορετικά μήκη και περιλαμβάνει ένα μαργαριτάρι δακρύων στο τέλος και ένα μικρό κρεμαστό λογότυπο DG, το οποίο για πρώτη φορά στολίζει μια δημιουργία κοσμημάτων Dolce & Gabbana Fine Jewellery.

 

Dolce_Gabbana_FJ_Collezione_Alfabeto_on_models-2-scaled

 

Η γραμμή συμπληρώνεται με ταιριαστά δαχτυλίδια, που χαρακτηρίζονται από μια εκλεπτυσμένη στρογγυλή κίτρινη χρυσή ζώνη με χαραγμένο λογότυπο και ένα κρεμαστό γράμμα εμπλουτισμένο με εναρμονισμένους πολύτιμους λίθους. Η Αλφαβητική Συλλογή είναι διαθέσιμη στις μπουτίκ Dolce & Gabbana, σε επιλεγμένα καταστήματα κοσμημάτων και online στο www.dolcegabbana.com.

 

senatus_58gagz

Dolce_Gabbana_FJ_Collezione_Alfabeto_on_models-5-scaled

Dolce_Gabbana_FJ_Collezione_Alfabeto_on_models-4-scaled

Dolce_Gabbana_FJ_Collezione_Alfabeto_on_models-3-scaled

DolceGabbana_Alphabet_Collection_Ring_E-3-750x955DolceGabbana_Alphabet_Collection_F-3-750x955

50678224657_b6bd7cf73c_b

50678224637_28e8d28e37_b

FacebookTwitterTumblrPinterest