Αναζωογόνησε πνεύμα και σώμα με τα δώρα της φύσης!

Την προηγούμενη Πέμπτη είχα την ευκαιρία να αφεθώ σε ένα μοναδικό πρωινό αναζωογόνησης και χαλάρωσης, καλεσμένη από την Palmolive, στον καταπληκτικό χώρο του Island Private House. Η Palmolive με αφορμή το λανσάρισμα της νέας σειράς προϊόντων καθημερινής περιποίησης με άργιλο, Palmolive Clay, μας προσκάλεσε να γνωρίσουμε τα οφέλη του holistic mindfulness και απλές πρακτικές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά μας.

Ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία, που μέσω αυτής συνειδητοποιήσαμε, πως ένα απολύτως φυσικό συστατικό, εκτός από την  φροντίδα και τη λάμψη που αποδεδειγμένα προσφέρει στο σώμα μας, ταυτόχρονα προσφέρει φροντίδα και χαλάρωση στο πνεύμα μας.

 

Palmolive Event-62Palmolive Event_05

Palmolive Event_06

Palmolive Event_03Palmolive Event_01

maria-tsoukala-1

 

Ο άργιλος είναι ένα πολύτιμο φυσικό συστατικό που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για τη φροντίδα του δέρματος. Τα μέταλλα που περιέχει θρέφουν, καθαρίζουν, απολεπίζουν και αναζωογονούν το δέρμα, φτάνοντας σε βάθος στους πόρους του κι βοηθώντας να απορροφηθούν τα εκχυλίσματα ελαίων. Επίσης,  άργιλος βελτιώνει την κυκλοφορία και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας το δέρμα λαμπερό και υγιές.

Ο συνδυασμός των φυσικών μετάλλων του αργίλου με εκχυλίσματα φυτών και ελαίων, προσφέρεται με δύο παραλλαγές στη νέα σειρά προϊόντων της Palmolive: “Purifying” και “Pampering”, με εκχυλίσματα aloe vera και ελαίου τριαντάφυλλου, τα οποία προσφέρουν βαθύ καθαρισμό και μια μοναδική αίσθηση απαλότητας στο δέρμα.

 

Palmolive Event-324

Palmolive Event-102

IMG-6864

 .

Η σειρά Palmolive Clay

 

Palmolive Purifying Clay: άργιλος και εκχύλισμα aloe vera, για βαθύ καθαρισμό και ελαφριά απολέπιση που χαρίζει απαλό δέρμα.

Palmolive Pampering Clay: άργιλος και εκχύλισμα ελαίου τριαντάφυλλου, που καθαρίζει και ενυδατώνει φυσικά το δέρμα.

 

PalmoliveClay product_01

FacebookTwitterTumblrPinterest