Μια fashion δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό!

Dior, Valentino, Fendi, Chanel και πολλά άλλα designer κομμάτια μπορείς να τα αποκτήσεις σε απίστευτα χαμηλές τιμές, ενώ παράλληλα θα βοηθήσεις στη δημιουργία μιας παιδικής χαράς στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία.

Η Μαρίνα Βερνίκου, γνωστή εκτός των άλλων, για το φιλανθρωπικό της έργο, πριν μερικά χρόνια ίδρυσε την CREAID, έναν Μη-Κερδοσκοπικό Οργανισμό με στοχευμένη ανθρωπιστική αποστολή, που εξυπηρετείται μέσα από δημιουργικές και καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες. Επιδιώκει να ενώσει την τέχνη με την προσφορά στο συνάνθρωπο, μέσω των ετήσιων δημοπρασιών που διοργανώνει. Το «Haute Couture Collection» είναι το τέταρτο κατά σειρά project της CREAID, μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του αρχικού project «Tote Bags», τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν για την αγορά μιας σύγχρονης κινητής ιατρικής μονάδας που προσφέρθηκε στους Γιατρούς του Κόσμου. Τα έσοδα από το δεύτερο project «Designer Lights» διατέθηκαν για την κατασκευή μιας παιδικής χαράς στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού», ενώ τα έσοδα της τρίτης δημοπρασίας «Designer Jewelry» διατέθηκαν για την αγορά σημαντικού ιατρικού εξοπλισμού στη Β ́ Παιδιατρική Κλινική ΕΚΠΑ του Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού».

Ο φετινός κατάλογος περιλαμβάνει Haute Couture και Pret-a-Porter δημιουργίες, που προσφέρθηκαν για τις ανάγκες του τέταρτου φιλανθρωπικού project “Haute Couture Collection.”  Οι υποστηρικτές της δράσης, από την Ελλάδα και το εξωτερικό,  δώρισαν μοναδικά κομμάτια από την προσωπική τους συλλογή για την επίτευξη του φιλανθρωπικού σκοπού της CREAID.

Αν λοιπόν θέλεις να αποκτήσεις και εσύ την special edition Chanel τσάντα «Paris Moscow”, το συλλεκτικό Haute Couture σακάκι του Hedi Slimane για τον οίκο Dior Hommes, το οποίο πρωτοφόρεσε ο David Bowie και ακόμα ένα αγοράστηκε από τον Λάκη Γαβαλά ή το μίνι φόρεμα Dolce & Gabbana με παγιέτες με το οποίο είχε φωτογραφηθεί η Beyonce, μπορείς να το κάνεις για καλό σκοπό. Αυτά και πολλές ακόμα δημιουργίες Versace, Chloe, Celine, Fendi, Givenchy θα παρουσιαστούν απόψε το βράδυ σε ένα extravagant,  μουσειακό σκηνικό, στο κτίριο One Athens, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσει και η ηλεκτρονική δημοπρασία μέσω της ιστοσελίδας της CREAID,  με μηδενική τιμή εκκίνησης, η οποία θα διαρκέσει έως τις 14 Απριλίου.

 

Haute-Couture-creaid-2Haute-Couture-creaid-3Haute-Couture-creaid-4Haute-Couture-creaid-5Haute-Couture-creaid-6Haute-Couture-creaid-7Haute-Couture-creaid-8Haute-Couture-creaid-9Haute-Couture-creaid-10


Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της CREAID, www.creaid.com

FacebookTwitterTumblrPinterest