Έμπνευση και δημιουργία με Ελληνική υπογραφή!

 

Το βαθύ μπλε της Μεσογείου. Το απαλό ροζ του Ελληνικού ηλιοβασιλέματος. Το χρώμα της τερρακότας που συναντάμε στα κεραμικά της Ελλάδας. Κομμάτια ενός παζλ που συνθέτουν το υπέρτατο αγαθό της… εudaimonia shapes & objects.

Το εudaimonia shapes & objects έχει Ελληνικό DNA και σχέδια που πρεσβεύουν την απλότητα και την ισορροπία. Με βασικούς πυλώνες τις έννοιες «Αρχιτεκτονική – Μινιμαλισμός – Διαχρονικότητα», τα κοσμήματα εudaimonia shapes & objects κλείνουν μέσα τους την ευδαιμονία της Ελλάδας, αποτυπώνοντας την κουλτούρα, την κληρονομιά και την διαχρονική ομορφιά της.

Σχεδιασμένα με γνώμονα την τάση του slow fashion και ακολουθώντας ένα ηθικό μοντέλο δημιουργίας, κάθε κόσμημα διαθέτει διαχρονικό χαρακτήρα και ποιότητα που εμπνέει τη γυναίκα που το φοράει να δημιουργήσει ένα απόλυτα προσωπικό statement. Μία «υπογραφή» που κινείται με ευκολία μέσα στον χρόνο, ισορροπεί ανάμεσα στο sustainability και το μοντέρνο στοιχείο και αποτελεί ιδανική παρακαταθήκη ακόμη και για τις επόμενες γενιές.

Όλα τα κοσμήματα κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα σε συνεργασία με εγχώριους τεχνίτες και σχεδιαστές και ξεχωρίζουν για τον γεωμετρικό σχεδιασμό τους.

 

εudaimonia Shapes & Objects_MOTIF collection

 

Η MOTIF Collection αποτελεί την ύψιστη σύνδεση της πολυτέλειας με το μοντέρνο ύφος, μέσα από εμβληματικά σχέδια με σοφιστικέ χαρακτήρα. Οι αυστηρές και απόλυτα σύγχρονες γραμμές στα δαχτυλίδια και τα σκουλαρίκια της συλλογής, από υλικά όπως ο Χρυσός, ο Λευκόχρυσος, ο Ροζ Χρυσός και το Ασήμι, συνδυάζονται με τη δυνατότητα custom made χάραξης, προσδίδοντας μία προσωπική πινελιά σε κάθε κόσμημα.

Οι επιρροές από το επιβλητικό κίνημα Τέχνης Art Deco και οι αναμνήσεις από τα λαμπερά πάρτι της δεκαετίας των 50s στη Νέα Υόρκη, συναντούν τις γεωμετρικές φόρμες και την ραφιναρισμένη κομψότητα του Δωρικού ρυθμού της αρχαίας Ελλάδας.

 

εudaimonia Shapes & Objects_SPHERE collection

 

Η SPHERE COLLECTION μάς συστήνει δαχτυλίδια, βραχιόλια και εντυπωσιακά σχέδια για τον λαιμό, σε σχήμα πολυτελών Bubbles που προσθέτουν την πιο ευφάνταστη και minimal chic πινελιά σε κάθε look. Μεμονωμένα ή φορεμένα σε ένα εντυπωσιακό mix & match, αποδεικνύουν την ευκολία με την οποία οποιαδήποτε γυναίκα μπορεί να εντάξει την Τέχνη στο καθημερινό της στιλ αποτελώντας και η ίδια Έμπνευση.

Η σφαίρα συμβολίζει το «όλον»: Είναι ολιστική, θηλυκή, δημιουργεί και αγκαλιάζει τη ζωή. Το σχήμα της σφαίρας υπάρχει παντού γύρω μας. Από τη Φύση, την Τέχνη, την Αρχιτεκτονική και τη Μητρότητα μέχρι τη Μοριακή Φυσική, τον πλανήτη Γη και το Σύμπαν. Οι καμπύλες της σφαίρας συμβολίζουν το “άπειρον”, δίχως αρχή και τέλος, διαθέτουν μοναδική ρευστότητα και χαρακτήρα γνώριμο και οικείο.

 

εudaimonia shapes & objects 

 

Έμπνευση και δημιουργία με Ελληνική υπογραφή. Το εudaimonia shapes & objects “γεννήθηκε” από το πάθος και την αγάπη τριών γυναικών για τη μόδα, το σχέδιο και τη γυναικεία επιχειρηματικότητα. Η Μαρία, η Χρύσα και η Εύα αντλούν την έμπνευσή τους από την ομορφιά, την ποιότητα και τον διαχρονικό χαρακτήρα της Ελληνικής κουλτούρας και τέχνης, δημιουργώντας ένα σύγχρονο brand κοσμημάτων με αμιγώς ελληνικό DNA. 

Η φυναίκα της εudaimonia shapes & objects είναι η αληθινή, σύγχρονη, διαθέτει διαχρονικό προσωπικό στιλ που τη χαρακτηρίζει. Η προσωπικότητά της είναι το πιο επιβλητικό της προσόν. Αγαπάει τη λεπτομέρεια αλλά ακολουθεί ένα simple state of mind. Νεανικό πνεύμα ανεξάρτητα από την ηλικία της, γνωρίζει πώς να επιλέξει το κόσμημα που θα αποτελέσει κομμάτι της ιστορίας της και θα περάσει αργότερα στις επόμενες γενιές. 

Η αστική αρχιτεκτονική, η Γεωμετρία, η Φύση, τα κεραμικά των Μουσείων, η κίνηση από τις πτυχώσεις μία φούστας… Ανεξάντλητες πηγές έμπνευσης, μας βοηθούν να φτάσουμε στην κατάκτηση της Ευδαιμονίας που αναζητούμε. Καθαρές φόρμες και γραμμές συνδυάζονται με τρόπο που αποπνέει μοναδική αίγλη και κομψότητα και αποτελεί έμπνευση για τη δημιουργία ενός προσωπικού statement. 

Κάθε κόσμημα ξεχωρίζει για το μοντέρνο ύφος αλλά και τον διαχρονικό του χαρακτήρα, αποτελώντας ιδανική παρακαταθήκη και για τις επόμενες γενιές. Το εudaimonia shapes & objects ακολουθεί τις αρχές του slow fashion, της βιωσιμότητας και της Ηθικής Μόδας. Οι πρώτες ύλες (ασήμι, χρυσός) και οι διαδικασίες παραγωγής είναι φιλικές προς το περιβάλλον, με σχεδιασμό που στοχεύει στη διαχρονικότητα.

SPHERE collection_WAVES Earrings_Gold 14k_GP402552SPHERE collection_WATERFALL Earrings_Rose Gold 14k_GP409450_2SPHERE collection_RAINDROPS Earrings_Rose Gold 9k_GP402571SPHERE collection_DROPLETS Earrings_Gold 9k_GP405052MOTIF Cycladic Idol Earrings_Gold Matte 14k_GP402557MOTIF collection_Ventaglio Earrings_Silver Matte 925_GP402600MOTIF collection_Vanity Earrings_Gold Matte 14k_P402575MOTIF collection_Motion Ring_Silver 925_GP402209MOTIF collection_IDOL Earrings_Gold Matte 9k_GP402557MOTIF collection_Geometrica S Ring_Gold Matte 9k_GP402194MOTIF collection_Edgy Ring_Pink Gold 9k_GP402191MOTIF collection_Edgy Earrings_Rose Gold 9k_GP402568MOTIF collection_Edgy Bracelet_Gold 9kMOTIF collection_Double Angles Earrings_Silver 925_GP402632MOTIF collection_Deco Geometrica Ring_Silver 925_GP402547MOTIF collection_Cycladic Ring_Rose Gold 9k_GP402499


Join the world of #eudaimoniajewelry

www.eudaimoniajewelry.com

FacebookTwitterTumblrPinterest