Beefbar Athens Sunday Brunch, μία new age παράδοση ξεκινά!

Την προηγούμενη εβδομάδα είχα την ευκαιρία, μαζί με άλλους καλεσμένους, να δοκιμάσουμε πρώτοι, τη νέα προσθήκη του Beefbar Athens, το Sunday Brunch και η ετυμηγορία είναι μία… το ερωτευτήκαμε! To μοναδικό Beefbar του ιδιοφυούς entrepreneur Riccardo Giraudi και του συνεργάτη του στην Αθήνα Wafic Idriss που φιλοξενείται από το περασμένο καλοκαίρι στο Four Seasons Astir Palace, ξεκινά από την Κυριακή 1η Νοεμβρίου μία νέα εμπειρία σε ένα γευστικό ταξίδι γεμάτο αντιθέσεις, δυναμικές προτάσεις και ατρόμητους συνδυασμούς υλικών, που ήδη μετράει δεκαπέντε χρόνια παγκοσμίως. Το concept restaurant με την κορυφαία ποιότητα και τις αναπάντεχες γεύσεις, σερβίρει από την Κυριακή 1η Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή από τις 11:30 το πρωί, το πιο ανατρεπτικό και πλούσιο brunch της Αθήνας.

 

Beef-bar-Athenes_ ©Francis AmiandBeef-bar-Athenes_27_©Francis AmiandBeef-bar-Athenes_1_©Francis Amiand

 

Για το νέο αυτό ραντεβού με τους φανατικούς του brunching, ο chef του Beefbar Athens έπαιξε με τους κώδικες του a la carte menu προκειμένου να διαμορφώσει μία ολιστική πρόταση γεύσης.

Σεβόμενο το αρχετυπικό DNA του, το Beefbar Athens Sunday Brunch δοκιμάζει τις πρωινές και πιο ανάλαφρες εκφράσεις των meat oriented συνθέσεων που το χαρακτηρίζουν, φιλοξενώντας παράλληλα τα πιάτα-σημεία αναφοράς που υπογραμμίζουν ένα κλασικό Κυριακάτικο brunch, όπως τα αυγά σε διάφορες παραλλαγές (Greek style scrambled eggs, chili avocado toast, ποσέ με τρεις διαφορετικές sauce hollandaise) αλλά και Pancakes, Mash Potatoes, French Toast και άλλα γλυκά. Η μεγάλη ποικιλία από classic Beefbar επιλογές όπως το truffle croissant με ζαμπόν, το jamon de kobe beef και το beef ribeye ham, έρχονται σε πλήρη ισορροπία με ανάλαφρα, vegetarian πιάτα όπως το ψητό κουνουπίδι με πράσινο ταχίνι, σουσάμι και ρόδι, αλλά και πιο healthy προτάσεις όπως η σαλάτα super kale και τα yogurt bowls με φρέσκα φρούτα.

 

Smoothie Very Berry_Katia Dede

Eggs and potatoes-Eggs panne, mush potatoes fian, crispe onions, kobe beef cecina_Katia Dede

 

Πηγαίνοντας σταθερά την εμπειρία της γεύσης σε νέα επίπεδα, το Beefbar Athens διαμόρφωσε, ειδικά για το Sunday Brunch, ένα εξειδικευμένο Bloody Μary Corner. Προτείνει επίσης επιλογές σε Bellinis και ξεχωριστές ετικέτες κρασιών και σαμπάνιας, ενώ χαρίζει στο μενού του, τόσο για το brunch όσο και το dinner, την μοναδική sauce του εστιατορίου Relais de Paris, που για τους γνώστες θεωρείται η διάσημη παριζιάνικη “secret sauce”. Η θέα στη θάλασσα, μία χαλαρή Κυριακή με μοναδικές γεύσεις, δεν θα μπορούσε να μην συνοδεύεται και από το δικό της dj set, σε έναν χώρο που έχει πλέον καθιερωθεί σαν εστιατόριο-προορισμός.

 

Finger lobster brioche_Katia Dede

Sunday edition Big K-double meat, cheese, fried egg, avocado & kobe bacon, sauce bearnaise_Katia Dede

Roast cauliflower, green tahini, sesame amd pomegranate_Katia Dede

Iconic sauce - exclusive collaboration-veal filet, homemade fries & “sauce original Relais de Paris”_Katia Dede

Cinnamon roll_Katia Dede


Brunch @ Beefbar Athens

Από την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020 και κάθε Κυριακή, στις 11:30

BEEFBAR ATHENS Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace) Βουλιαγμένη, Αθήνα, Τηλέφωνο: +30 210 96 70 700, www.beefbar.com

Instagram: @beefbar_athens

 


photo credits

photo 1-3: Francis Amiand

photo 4-10: Katia Dede

FacebookTwitterTumblrPinterest