Το γούρι της νέας χρονιάς από τη Χριστίνα Σούμπλη!

Η σχεδιάστρια χειροποίητων κοσμημάτων Χριστίνα Σούμπλη  παρουσιάζει το  «Crown through a magnifying glass» για το 2019. Κάθε γυναίκα μπορεί να είναι Βασίλισσα στη ζωή της και τις επιλογές της, δίνοντας προσωπική λάμψη και μαγεία σε κάθε της στιγμή. Το μενταγιόν με την κορώνα είναι το φετινό δώρο της Χριστίνα Σούμπλη σε όλες τις γυναίκες που πιστεύουν στη δύναμη που έχουν να ορίζουν τις επιλογές τους.

charm Christina Soubli

Πρόκειται για ένα ασημένιο μενταγιόν φτιαγμένο στο χέρι που στο κέντρο του απεικονίζεται ζωγραφισμένη με σμάλτο κορώνα και η λέξη “Queen”. Πάνω έχει προσαρμοστεί γυαλί καμπουσόν που λειτουργεί και ως μεγεθυντικός φακός. Κρέμεται ελεύθερος κρίκος με την χαρακτηριστική τεχνική filigree της σχεδιάστριας.

Christina Soubli CharmΑσήμι 925, επιροδιωμένο, σμάλτο και οβάλ γυαλί καμπουσόν με επιχρυσωμένη αλυσίδα 70 cm και κρίκο filigree.

Το Γούρι της Χριστίνας Σούμπλη διατίθεται στην τιμή των €110 στο ατελιέ της σχεδιάστριας στο Κολωνάκι (Νεοφύτου Δούκα 5), και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης καθώς και στο eshop:  www.christinasoubli.com

FacebookTwitterTumblrPinterest