Ο οίκος Bulgari παρουσιάζει το νέο άρωμα GOLDEA THE ROMAN NIGHT

 

Τα μεσάνυχτα η Αιώνια Πόλη είναι ένα μέρος μαγικό, ένα μέρος που ενέπνευσε τον Bulgari να δημιουργήσει το The Roman Night, ένα άρωμα για τη Ρωμαία θεά της νύχτας. Δυναμικό και υπνωτιστικό, το chypre λουλουδάτο musk είναι μία σαγηνευτική προσθήκη στη συλλογή των αρωμάτων Goldea.

 

1

 

Ενσαρκώνοντας τη βασίλισσα της νύχτας, η Bella Hadid επιλέχθηκε ως η Goldea, η μούσα του The Roman Night, αιχμαλωτίζοντας τη λάμψη του με τη δική της λαμπερή παρουσία.

Έτσι ο Bulgari με υπερηφάνεια παρουσιάζει αυτό το νέο chypre λουλουδάτο musk άρωμα, καθώς ανοίγει από μόνο του ένα νέο κεφάλαιο στο οσφρητικό σύμπαν μίας γυναίκας. «Αυτό το κόσμημα του σαγηνευτικού μαύρου musk”, εξηγεί, «ξεκινά με τα πλούσια μούρα, ενισχύεται από τις αιχμαλωτιστικές ξυλώδεις νότες και γίνεται λαμπερό από τα ελκυστικά αρώματα του γιασεμιού και της τουμπερόζας».

 

3

 

Περγαμόντο, τριαντάφυλλο ή ακόμη και βρύα από οξιά συντίθενται σε αυτό το κλασικό chypre άρωμα, Goldea The Roman Night, που ο Alberto Morillas αναμειγνύει με άλλα χαρακτηριστικά συστατικά. Προσθέτοντας τα φρουτώδη έλαια του εσπεριδοειδούς στα πολύχρωμα μούρα επιτρέπει στο άρωμα να αναδείξει μία αίσθηση νεανικότητας και μαγνητισμού!

 

Goldea The Roman Night 75 ml with box

https://www.youtube.com/watch?v=ZM6qjt0xmL4

FacebookTwitterTumblrPinterest