Τα 6 σημεία του προσώπου που πρέπει να φοράς highlighter!

Μόνο και μόνο επειδή τελείωσε το καλοκαίρι δε σημαίνει πως πρέπει να χάσεις τη λάμψη σου. Μπορείς να κλέψεις λιγάκι και να χρησιμοποιήσεις μπρονζέ και highlighters για να δώσεις μία «ψεύτικη» μεν, αλλά φυσική λάμψη στο πρόσωπό σου.

Δες σε ποια μέρη πρέπει να βάλεις τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Μέτωπο

Βάλε λίγη λάμψη στο πρόσωπό σου απλώνοντας λίγο highlighter στο μέτωπό σου. Έπειτα, άπλωσε το προϊόν με ένα πινέλο δεξιά και αριστερά για να πάει παντού. Για να αποφύγεις ένα πολύ καλοκαιρινό και ηλιοκαμμένο λουκ χρησιμοποίησε μία βάση που είναι έναν τόνο πιο ανοιχτή από την επιδερμίδα σου.

Φρύδια

Βάλε λίγο highlighter κάτω από την καμάρα των φρυδιών σου καθώς με αυτόν τον τρόπο θα δώσεις έμφαση στο σχήμα τους.

Εσωτερικό των ματιών

Εξαφάνισε την κούραση από τα μάτια σου βάζοντας λίγο προϊόν στην εσωτερική γωνία των ματιών σου. Θα φανείς αμέσως πιο ξύπνια ακόμα και αν έχεις ξενυχτήσει.

Μήλα 

Διώξε τους μαύρους κύκλους από τα μάτια σου βάζοντας λίγο μπρονζέ στα μήλα των μαγούλων σου όπου το φως πέφτει φυσικά πάνω στο πρόσωπό σου. Μπορείς επίσης να αναμείξεις και λίγο highlighter με το ρουζ σου για να δώσεις μία υγιή λάμψη στα μάγουλά σου.

Μύτη

Βάλε λίγο προϊόν στη γέφυρα της μύτης σου για να δώσεις όλη την προσοχή στο κέντρο του προσώπου σου.

Πηγούνι

Τελείωσε την «ψεύτική» λάμψη σου με λίγο μπρονζέ στο κέντρο του πηγουνιού σου και άπλωσέ το με απαλές, κυκλικές κινήσεις.

p64879845-av-03-zoomhighlighter-and-shading-ske

FacebookTwitterTumblrPinterest