Οι DSQUARED2 γοήτευσαν το κοινό της Αθήνας στην 21η Athens Xclusive Designers Week!

Εντυπωσιακά ξεκίνησε η 21η Εβδομάδα Μόδας, Athens Xclusive Designers Week στο Ζάππειο Μέγαρο με πλήθος προσκεκλημένων που παρακολούθησαν τις επιδείξεις Kathy Heyndels, .LAK καθώς και το special appearance των επίτιμων προσκεκλημένων της Διοργάνωσης, Dean & Dan Caten, ιδρυτές του διάσημου brand DSQUARED2.

Η 21η Athens Xclusive Designers Week είχε την τιμή να φιλοξενήσει τους Dean & Dan Caten, ιδρυτές και creative directors του διάσημου brand DSQUARED2, οι οποίοι παρουσίασαν επιλεγμένα κομμάτια της F/W 2017 συλλογής τους για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η εντυπωσιακή, εξωτερική σκάλα του Ζαππείου Μεγάρου μετατράπηκε σε ένα live fashion show installation για την παρουσίαση της συλλογής Glunge, όπου μοντέλα πόζαραν με τις εντυπωσιακές δημιουργίες των Σχεδιαστών. Οι Dean & Dan Caten εντυπωσίασαν τους ενθουσιώδεις προσκεκλημένους που κατέκλυσαν το Ζάππειο. Η κυρία Τόνια Φουσέκη, Founder και CEO της Athens Xclusive Designers Week προλόγισε το special appearance, καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους και ευχαρίστησε τους Dean & Dan Caten για την παρουσία τους στην Ελληνική Εβδομάδα Μόδας. Οι Dean & Dan Caten ευχαρίστησαν και στα Ελληνικά την κα Φουσέκη, ενθουσιασμένοι για την πρόσκληση, εξέφρασαν την αγάπη τους για την Ελλάδα, την ελληνική μόδα και δήλωσαν ότι νιώθουν τη χώρα μας σαν δεύτερο σπίτι τους.

Η Volvo με τα πολυτελή της αυτοκίνητα είχε αναλάβει τη μεταφορά των DSQUARED2 και της ομάδας τους, καθώς και των international media & buyers, ενώ η μεταφορά των Dean & Dan Caten για όλες τις δραστηριότητες τους κατά τη διαμονή τους στην Αθήνα, έγινε με το υπερπολυτελές Volvo XC90 Excellence, που ακόμα δεν κυκλοφορεί επισήμως στην ελληνική αγορά. Η εταιρεία Aperitto επιμελήθηκε όλη την επίπλωση του ιδιωτικού lounge των DSQUARED2 στο Ζάππειο Μέγαρο, με minimal διακόσμηση, δημιουργώντας μία cozy ατμόσφαιρα για τους Σχεδιαστές. Τις εντυπωσιακές ανθοσυνθέσεις του prive dinner των Dean & Dan Caten που πραγματοποιήθηκε μετά την ολοκλήρωση του special appearance ανέλαβε η εταιρεία Flower in a Box. Μετά την ολοκλήρωση του special appearance των DSQUARED2 δόθηκε προς τιμήν των Σχεδιαστών Prive Cocktail Party στο μοναδικό DIONYSOS Zonars, παρουσία πολλών επωνύμων και δημοσιογράφων, όπου οι καλεσμένοι απόλαυσαν εκλεκτά εδέσματα και τα πιο stylish Martini cocktails, υπό τους ήχους του Dj Alexandros Christopoulos. Η θέα ήταν εκπληκτικά, η ατμόσφαιρα μαγική και η φιλοξενία του DIONYSOS Zonars αψεγάδιαστη.

228243228247228262228256228251228265228240228236228235

FacebookTwitterTumblrPinterest