Μετά από έναν πολύ δύσκολο για μένα χειμώνα, επιτέλους έχουμε μπει στην άνοιξη και η διάθεσή μου, σα να πατήθηκε ένα μαγικό κουμπάκι, έχει αλλάξει! Επανήλθα στους ρυθμούς μου, στα δικά μου, στα δημιουργήματά μου!

Αν και αυτός ο χειμώνας αρνείται πεισματικά να μας εγκαταλείψει, εγώ τον έχω αποχαιρετήσει ήδη! Σε όλους του τομείς …και ενδυματολογικά!

Έχω βάλει στην άκρη τα χοντρά ρούχα και μπουφάν και έχω επιλέξει για τα ανοιξιάτικα outfits μου ένα camo jacket, το οποίο στυλ μπουφάν κάνει δυναμικό comeback και εμφανίζεται ανανεωμένο, όσον αφορά τους χρωματικούς τόνους και τα διακοσμητικά στοιχεία. Μη διστάσετε βέβαια να το φορέσετε με τα κλασσικά και βραδινά looks σας.

Εδώ το έχω συνδυάσει για ένα πιο casual look, με το αγαπημένα μου παπούτσια αυτής της σεζόν, που δεν είναι άλλα από τα Adidas Superstar! Μετά τα Stan Smith που τα φορούσα σχεδόν όλο το χειμώνα, τη θέση τους πήραν τα Superstar, που ομολογώ πως είναι εξίσου άνετα και κομψά.

more-trends-camo-jacket-bmore-trends-camo-jacket-cmore-trends-camo-jacket-dmore-trends-camo-jacket-emore-trends-camo-jacket-gmore-trends-camo-jacket-hmore-trends-camo-jacket-imore-trends-camo-jacket-jmore-trends-camo-jacket-k


Jacket: Zara / Denim: J Brand / Sweater: Zara / Sneakers: Adidas Superstar/ Backpack : Verde / Sunglasses: Ray Ban / Bracelets : Athanasia Ralli

photo shoot by Giota Tsoukala

 photo edit by Antonis Hatzinikolaou

FacebookTwitterTumblrPinterest