Το λευκό είναι το πιο chic χρώμα του καλοκαιριού! Εκπέμπει αίγλη, κομψότητα και αδιαμφισβήτητα πρωταγωνιστεί στις επιλογές μας, γιατί απλά αναδεικνύει την μαυρισμένη επιδερμίδα, όσο κανένα άλλο χρώμα.

Επίσης, το καλοκαίρι είναι μια εποχή που αγαπάμε όσο τίποτα άλλο το boho style στις εμφανίσεις μας. Το πιο χαρακτηριστικό κομμάτι που μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε αυτό το look είναι το λευκό φόρεμα.

Τι καλύτερο λοιπόν από ένα λευκό μακρύ φόρεμα για τις βόλτες στο νησί την περίοδο των διακοπών. Το θεωρώ το απαραίτητο κομμάτι της βαλίτσας των διακοπών σας! Είναι απλό, άνετο, αέρινο, μποέμ και άκρως καλοκαιρινό! Συνδυάστε το με τα κατάλληλα αξεσουάρ και δημιουργήστε το look που επιθυμείτε.

Παρακάτω δείτε πως το φόρεσα στις πρόσφατες διακοπές μου στην Μύκονο. Και επειδή οι μέρες των διακοπών έφτασαν για όλες, σας εύχομαι να περάσετε υπέροχα και μην ξεχνάτε πως το λευκό είναι το νέο μαύρο… για το καλοκαίρι!

white-dress-a white-dress-b white-dress-c

white-dress-fwhite-dress-d white-dress-e  white-dress-g white-dress-h white-dress-q white-dress-p white-dress-o white-dress-n white-dress-m white-dress-l white-dress-k white-dress-j

white-dress-iwhite-dress-r


Dress: BSB Bracelet: NOILENCE

photo shoot by Giota Tsoukala

photo edit by Antonis Hatzinikolaou

the photo shoot took place in Greco Philia Mykonos

FacebookTwitterTumblrPinterest