Μια εξαιρετική επιλογή για τα αγαπημένα σας πρόσωπα! 

 

Λίγες μέρες πριν από το Πάσχα και μια αγαπημένη συνήθεια είναι να προσφέρουμε λαμπάδες, όχι μόνο στα βαφτιστήρια μας, αλλά και στα υπόλοιπα αγαπημένα μας πρόσωπα. Μια πολύ ωραία ιδέα είναι οι λαμπάδες με κρεμαστό κόσμημα λαιμού από την FUNKY IDEAS by Kelly Androni.

 

IMG_9115

 

Η Κέλλυ τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το κόσμημα και όπως μας λέει… «Το κοσμήματα είναι ένα κομμάτι του χαρακτήρα μας! Τα τελευταία χρόνια ανακάλυψα μια άλλη πτυχή του εαυτού μου, την δημιουργία χειροποίητων κοσμημάτων και αξεσουάρ! Είναι φτιαγμένα από ασήμι & ημιπολύτιμα υλικά. Είναι μοντέρνα, διακριτικά, καθημερινά αλλά και πιο πολυτελή, με μια ροκ διάθεση που ταιριάζει απόλυτα στο δικό μου προσωπικό στυλ! Κοσμήματα χειροποίητα, με σκοπό να ενισχύουν την εμφάνιση μας, να ομορφαίνουν την καθημερινότητα και να μας κάνουν να νιώθουμε μοναδικές!»

 

IMG_9155

 

Για το φετινό Πάσχα δημιούργησε χειροποίητες λαμπάδες με αρωματικά, ξυστά κεριά με μινιμαλιστική και πολυτελή αισθητική και κρεμαστό λαιμού. Μια εξαιρετική επιλογή για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

 

IMG_9153

IMG_9154

 


Funky ideas by Kelly Androni

Facebook: Funky ideas by Kelly Androni 

Instagram: funky_ideas_by_kelly_androni

FacebookTwitterTumblrPinterest