Σήμερα είμαι ενθουσιασμένη γιατί θα τα πούμε πάλι μετά από αρκετό καιρό! Και ναι λοιπόν, είμαι χαρούμενη γιατί το more trends άλλαξε , ανανεώθηκε, κλείνει 3 χρόνια και σας καλωσορίζω με ένα νέο outfit post.

Και επειδή οι παγωμένες μέρες έχουν κάνει την εμφάνισή τους, δεν χρειάζεται να δυσανασχετούμε με το κρύο. Μπορούμε να πάμε κόντρα σε αυτό και να εκμεταλλευτούμε το χειμωνιάτικο καιρό, δημιουργώντας styling εμφανίσεις!

Πουλόβερ! Η καλύτερη στιγμή του χειμώνα είναι όταν βγάζω από τα πάνω ράφια της ντουλάπας τα πουλόβερ μου. Αδυναμία μου μεγάλη τα μάλλινα αυτά πλεκτά, σε άνετες φόρμες, που όσο πιο πολύ τα φοράω, τόσο περισσότερο ανακαλύπτω την άνεσή τους και το μεταμορφωτικό τους στιλ.

Έτσι και εδώ συνδύασα, λίγο ανατρεπτικά, το γκρι μου πουλόβερ με ένα σακάκι κλασικό, σε ανδρόγυνο στιλ. Και επειδή αναζητούσα το outfit να βγει πιο χαλαρό, το φόρεσα με ένα σκισμένο τζιν. Τέλος, οι κρύες μέρες του χειμώνα αποτελούν την καλύτερη ευκαιρία για το αγαπημένο μας καπέλο, έτσι ολοκλήρωσα το look μ’ ένα fedora, σ’ ένα ζεστό γκρι χρώμα. Και όπως θα διαπιστώσετε, αυτό ήταν και η λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά! Enjoy it!

more-trends-amore-trends-bmore-trends-dmore-trends-emore-trends-fmore-trends-gmore-trends-hmore-trends-imore-trends-jmore-trends-kmore-trends-lmore-trends-mmore-trends-nmore-trends-omore-trends-pmore-trends-qmore-trends-smore-trends-umore-trends-wmore-trends-z


Total outfit:Zara | Hat:H&M | Boots:Michael Kors

photo shoot by Giota Tsoukala

photo edit by Antonis Hatzinikolaou

FacebookTwitterTumblrPinterest