Τώρα όλη η υψηλή γαστρονομία έρχεται σε κουτί στο σπίτι σας!

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της εποχής και επιθυμώντας τα διαφορετικά μενού τους να γίνουν καθημερινή απόλαυση, οι “Different & Different” δημιούργησαν ένα καινούργιο concept, μια νέα υπηρεσία “take away” υψηλού γαστρονομικού χαρακτήρα το «The Box».
Η εταιρία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2013 κερδίζοντας την ίδια χρονιά το “Hellenic Enterpreneurship Award” για την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών catering. Κύρια χαρακτηριστικά της, το πάθος για τη δημιουργική διαδικασία στο χώρο της εστίασης, η πρωτοτυπία και η φρεσκάδα της!

 

IMG-3184

.

Πίσω από αυτή την τόσο ξεχωριστή ομάδα, κρύβονται δύο μοναδικές προσωπικότητες. Ο πολυβραβευμένος chef Χριστόφορος Πέσκιας, που πρωτοπορεί συνδυάζοντας τη μεσογειακή κουζίνα με νέες, διεθνείς γαστρονομικές τάσεις. Η ζωγράφος Μαργαρίτα Βιτάλη Σαραντοπούλου, όπου το 2018 απέσπασε το βραβείο «Γυναικείας καινοτομίας επιχειρηματικής δραστηριότητας», από το ΕΒΕΑ, στο 2 ο “Athens business women forum”. Η ίδια επιλέγει να «βλέπει» το φαγητό ως αισθητικό αντικείμενο, γιατί άλλωστε το φαγητό είναι τέχνη!

.

IMG-3230

.

Τι είναι το “Different & Different the box”;

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο box με τα αγαπημένα πιάτα του chef Χριστόφορου Πέσκια και της “Different” ομάδας του, εμπνευσμένο από όλες τις κουζίνες του κόσμου, που έρχεται να συνοδεύσει ευχάριστα όλες τις στιγμές σας.
Το concept είναι απλό! Εσείς καλείτε την παρέα σας, 6 άτομα minimum και η ομάδα της “Different & Different” ετοιμάζει ένα ολοκληρωμένο μενού για εσάς, με απολαυστικά πιάτα (ready to serve), χωρίς να έχετε το άγχος της προετοιμασίας, απολαμβάνοντας ξεκούραστα το ρόλο σας ως οικοδεσπότες.
Το “The box” σας δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προσωπικό σας μενού επιλέγοντας τα είδη που επιθυμείτε από τις εξής κατηγορίες : Σαλάτες, Αλοιφές, Ορεκτικά, Κυρίως πιάτα, Συνοδευτικά, Γλυκά. Επιπλέον, στον κατάλογο θα βρείτε και έτοιμες θεματικές προτάσεις.

.
IMG-3186

Untitled-1

 

IMG-3485

IMG-3200

IMG-3487

IMG-3210


Χρήσιμες πληροφορίες:
Οι παραγγελίες γίνονται τουλάχιστον 48 ώρες πριν την ημερομηνία του γεύματος, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, 9 π.μ. – 5 μ.μ,, είτε τηλεφωνικά στο 210 6200066, είτε μέσω email στο [email protected] Το menu είναι διαθέσιμο εδώ.

Μπορείτε να παραλάβετε το box σας την ημέρα που έχετε ορίσει έως τις 8 μ.μ. από τα γραφεία μας: Μάτσα 17, Κηφισιά ή να αποσταλεί στο χώρο σας, κατόπιν συνεννόησης, με την αντίστοιχη χρέωση.

FacebookTwitterTumblrPinterest