Οι τάσεις της μόδας ταξίδεψαν ως την Άγρια Δύση και έφεραν πίσω τις cowboy μπότες!

Οι cowboy μπότες ξεχώρισαν στις προτάσεις μεγάλων οίκων τις μόδας και ήδη από το καλοκαίρι που πέρασε αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα trends, που θα δούμε να πρωταγωνιστούν και τον χειμώνα του 2018. Είναι από αυτές τις τάσεις που πάνε και έρχονται. Όλες μας τις έχουμε φορέσει άλλωστε παλαιότερες εποχές.

Στις μέρες μας όμως αλλάζει ο τρόπος που θα πρέπει να υιοθετήσουμε το western style και αυτός θα πρέπει να είναι να είναι πιο δημιουργικός. Γιατί δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να μοιάζουμε με καουμπόη που έχει εμφανιστεί από την άγρια Δύση!

Το κλειδί για να φορέσουμε τις cowboy μπότες με σύγχρονο τρόπο είναι να τις συνδυάσουμε με ό,τι πιο μοντέρνο υπάρχει στην ντουλάπα μας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσουμε σουέτ ρούχα, τζιν πουκάμισα, ζώνες με τόκες. Απλά ο τρόπος που θα συνδυαστούν αυτά να είναι πιο ελκυστικός.

Για να είναι πιο φρέσκο τo outfit οι cowboy μπότες συνδυάζονται άψογα με θηλυκά κομμάτια, όπως ρομαντικά μάξι φορέματα για να δώσουν μια edgy διάθεση στο στυλ μας. Επίσης με μακριές ή κοντές φούστες, με πουκάμισο ή πουλόβερ, ακόμα και με το σακάκι σας!

Και αν λίγο έχετε μπερδευτεί δείτε πώς φόρεσαν ήδη την τάση, οι πρωταγωνίστριες του street style!

Enjoy it!

cowboy-bootscowboy-bootscowboy-boots

cowboy-bootscowboy-bootscowboy-bootscowboy-bootsGettyImages-1029119524-socialcowboy-bootscowboy-bootscowboy-bootscowboy-bootscowboy-bootscowboy-bootscowboy-boots

FacebookTwitterTumblrPinterest