Τυλίξτε τα χριστουγεννιάτικα δώρα των αγαπημένων σας με αγάπη…

Από μικρά παιδιά έχουμε συνδυάσει τα Χριστούγεννα με τα δώρα και μέχρι σήμερα αυτό δεν έχει αλλάξει. Αυτή την περίοδο οι περισσότεροι από εμάς ψάχνουμε το ιδανικό δώρο για να χαρίσουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Κατ’  αρχάς να ξεκινήσω λέγοντάς σας ότι λατρεύω να αγοράζω δώρα. Πολλές φορές νομίζω ότι περισσότερη είναι η χαρά που παίρνω όταν προσφέρω ένα δώρο, παρά όταν μου φέρνουν δώρα. Αυτό όμως που κάνει για μένα ένα δώρο ξεχωριστό και ιδιαίτερο, πέρα από το περιεχόμενο, είναι το αμπαλάζ! Στις μέρες μας έχουμε αντικαταστήσει τα κουτιά με πιο πρακτική συσκευασία, τις τσάντες.

Αυτή την περίοδο όμως, που όλα είναι πιο γιορτινά και όμορφα σας προτείνω να βάλετε λίγη περισσότερη αγάπη στα δώρα που προσφέρετε και να τα τυλίξετε με πιο πρωτότυπους τρόπους.  Γιατί δεν έχει σημασία η αξία τους, αλλά η πρόθεση. Αυτό που καθιστά τα δώρα ιδιαίτερα είναι το περιτύλιγμα. Ο χρόνος και ο κόπος που αφιέρωσες για να τα προσφέρεις με αγάπη!

Σκέφτηκα  λοιπόν να σας προτείνω έναν χαρούμενο και κομψό τρόπο για να δημιουργήσετε το πιο όμορφο αμπαλάζ για τα δώρα των αγαπημένων σας. Πάρτε χριστουγεννιάτικες κόλλες περιτυλίγματος, διάφορες κορδέλες, κλαδάκια από γκι, τυπώστε διάφορα μηνύματα και είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε το πιο προσωπικό αμπαλάζ για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Μπορείτε ακόμα να βρείτε πολλά μικρά δωράκια, να τα τυλίξετε με τον τρόπο που σας είπα και μετά να τα βάλετε όλα σε ένα κουτί, μαζί με διάφορα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Φαντάζεστε την έκπληξη αυτού που θα τα ανοίξει;

Δεν αξίζει λοιπόν τον κόπο, να αφιερώσουμε λίγο από τον χρόνο μας, για να φτιάξουμε κάτι προσωπικό και ιδιαίτερο, που πιστέψτε με, μόλις το πάρει κάποιος στα χέρια του δεν θα θέλει να το ανοίξει για να μη το χαλάσει!

Καλά Χριστούγεννα!

 

Christmas gifts

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Christmas gifts

Christmas gifts

FacebookTwitterTumblrPinterest