Λίγο πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς η Βdtk χαρίζει χαμόγελα και αισιοδοξία

 

Η επιστροφή στο σχολείο φαντάζει κάθε φορά όλο και πιο δύσκολη. Ποιος όμως δεν αγαπάει το σχολείο; Σχολείο σημαίνει: φίλοι, παιχνίδια, δραστηριότητες, παιδικά χαμόγελα! Η παιδική συλλογή της Bdtk έχει δημιουργηθεί με σκοπό να προσφέρει στο παιδί, άνεση στην κίνηση του και αυτοπεποίθηση.

Η νέα παιδική συλλογή, εμπνευσμένη από τα χρώματα και τους ρυθμούς της πόλης, προσφέρει μεγάλη ποικιλία επιλογών σε ρούχα για αγόρια και κορίτσια που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα του παιδιού σας και σίγουρα θα λατρέψετε. Άνετα και πρακτικά, για να συντροφεύσουν και να γεμίσουν θετικά συναισθήματα κάθε στιγμή του παιδιού, από το πρωί στο σχολείο, μέχρι τις απογευματινές, αθλητικές και μη δραστηριότητες του, το ξέγνοιαστο παιχνίδι με φίλους και τα γεμάτα εμπειρίες Σαββατοκύριακα.

Στόχος μας τα αυθόρμητα παιδικά χαμόγελά να γίνουν ακόμη περισσότερα!

Ανακαλύψτε την παιδική συλλογή online και στα φυσικά καταστήματα Bdtk και προετοιμαστείτε κατάλληλα για μια νέα σχολική χρονιά γεμάτη μοναδικές στιγμές, χαμόγελα και παιχνίδι πάντα φροντίζοντας παράλληλα να μείνετε ασφαλείς εσείς και οι αγαπημένοι σας!

 

bdtk_kids copy

BDTK GIRLS copy

BDTK BOYS copy

bodytalk_kids copy

body_talk_kids copy

paidiko-set-me-fouter-kai-panteloni-normalpaidiko-set-gia-koritsia-me-hoodie-kai-kolan-normalpaidiko-panteloni-regular-bdtk-gia-agoria-normalpaidiko-loose-hoodie-me-koukoula-gia-koritsia-normalpaidiko-konto-hoodie-gia-koritsia-normalpaidiko-kolan-gia-koritsia-normalpaidiko-bdtk-hoodie-me-koukoula-gia-agoria-normalpaidiko-bdtk-hoodie-me-koukoula-gia-agoria-normal copypaidiki-makria-blouza-gia-koritsia-normal

 


online: Βdtk

FacebookTwitterTumblrPinterest