Εντυπωσιάζει η νέα συνεργασία του οίκου MOSCHINO με την H&M

Η μοναδική συλλογή MOSCHINO x H&M είναι η νέα συνεργασία των H&M με ένα μεγάλο brand. Είναι πλέον γνωστό, πως κάθε χρόνο τα H&M συνεργάζονται με διάσημους οίκους και σχεδιαστές για την δημιουργία μιας συλλογής που κυκλοφορεί σε επιλεγμένα καταστήματα.

Πριν μερικούς μήνες τα H&M είχαν αποκαλύψει πως ετοιμάζουν μια εκπληκτική συλλογή σε συνεργασία με τον οίκο Moschino. Πλέον έχουμε την δυνατότητα να δούμε το lookbook, όπου πήραν μέρος, μεταξύ άλλων, η drag queen Aquaria και οι δίδυμες influencers Aya και Ami ή όπως είναι γνωστές Amiaya.

Η συλλογή περιλαμβάνει εντυπωσιακά ρούχα με το ασήμι, το χρυσό και τα sparkly υφάσματα να πρωταγωνιστούν, ενώ δεν λείπουν τα έντονα χρώματα και τα prints.

Η συλλογή MOSCHINO x H&M έχει ενθουσιάσει τους λάτρεις της μόδας, αλλά και όσους αγαπούν τον οίκο MOSCHINO, που πλέον θα έχουν την δυνατότητα με πολύ λιγότερα χρήματα να αποκτήσουν κάποιο κομμάτι. Όπως δήλωσε και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου MOSCHINO, Jeremy Scott, “H δουλειά μου είναι να συνδέομαι με ανθρώπους της μόδας και με αυτή τη συνεργασία μπορώ να είμαι πιο κοντά στους fans, από όσο μπορούσα να είμαι μέχρι τώρα.

Η συλλογή MOSCHINO x H&M θα είναι διαθέσιμη από τις 8 Νοέμβρη σε επιλεγμένα καταστήματα και online.

Enjoy it!

 

moschinomoschinomoschinomoschinomoschinomoschinomoschinomoschinomoschinomoschinomoschinomoschinomoschinomoschinomoschinomoschinomoschinomoschinomoschinomoschinomoschinomoschinomoschinomoschinomoschinomoschinomoschino

FacebookTwitterTumblrPinterest