Η νέα συλλογή Anastazio Ultra Chic του Έλληνα σχεδιαστή χειροποίητων κοσμημάτων!

Η υψηλή αισθητική, η έμπνευση, το design και η ποιότητα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των μοναδικών συλλογών κοσμημάτων Anastazio, που φέρουν την υπογραφή του Αναστάσιου Κωτσόπουλου.

Με μόνιμη πηγή έμπνευσης την Αρχαία Ελλάδα και τον ελληνικό πολιτισμό και κυρίαρχο στόχο την ανάδειξη της γυναικείας ομορφιάς και θηλυκότητας, ο Έλληνας σχεδιαστής μέσα από τις συλλογές  Anastazio, αναδεικνύει μια μοναδική κομψότητα και αισθητική. Ο Αναστάσιος Κωτσόπουλος ξεκίνησε σε ηλικία μόλις 19 ετών να μαθαίνει την τέχνη του αδαμαντοδέτη, δίπλα στον αδελφό του Άγη, ενώ συνέχισε να αντλεί εμπειρία και δημιουργικότητα συνεργαζόμενος με τους καλύτερους Έλληνες χρυσοχόους.

Και φυσικά όταν αγαπάς τόσο πολύ αυτό που κάνεις, εξελίσσεσαι…  έτσι πρόσφατα κυκλοφόρησε την δεύτερη collection του με τίτλο «Ultra Chic», η οποία ξεχωρίζει για τα εξαιρετικά σχέδια και την ποιότητά της. Πρόκειται για μία συλλεκτική συλλογή εμπνευσμένη από την αρχαία Ελλάδα και το αρχαιοελληνικό σύμβολο το Μαίανδρο. Αποτελείται από χειροποίητα κοσμήματα σε ασήμι και χρυσό με διαμάντια, πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες που αναμφισβήτητα κερδίζουν τις εντυπώσεις και τα βλέμματα!

 

Anastazio

Anastazio

 

AnastazioAnastazioAnastazioAnastazioAnastazioAnastazioAnastazioAnastazioAnastazio


Δείτε περισσότερα: anastazio

FacebookTwitterTumblrPinterest