Νέα συνεργασία της FREZYDERM με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο γιατί «H απόλαυση ξεκινάει από την καλή στοματική υγεία»

Λίγα πράγματα μας φτιάχνουν τη διάθεση όσο ένα ωραίο γεύμα, πρωινό ή γλυκό. Ειδικά δε, όταν είναι φτιαγμένο από ειδικούς, όπως ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος, η απόλαυση είναι σίγουρη. Τι γίνεται όμως, όταν διάφορα προβλήματα του στόματος μας στερούν αυτήν τη χαρά;

Ο ειδικός της στοματικής υγείας, η σειρά ORAL SCIENCE της FREZYDERM, συναντά τον ειδικό της γεύσης, τον διακεκριμένο σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο σε μία μοναδική συνεργασία.

 

FREZYDERM ORAL SCIENCE

 

Πριν μερικές ημέρες έγινε η παρουσίαση της νέας αυτής σειράς και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ως brand ambassador της ORAL SCIENCE, καθώς γνωρίζει πολύ καλά τη σημασία της στοματικής υγιεινής και πόσο ρόλο παίζει στην απόλαυση, μοιράστηκε μαζί μας το μυστικό του: «H απόλαυση ξεκινάει από την καλή στοματική υγεία».

 

FREZYDERM ORAL SCIENCE

FREZYDERM ORAL SCIENCE

FREZYDERM ORAL SCIENCE

 

Το ξεχωριστό όμως της συνεργασίας αυτής είναι ότι στο νέο site της FREZYDERM  για την συγκεκριμένη σειρά το www.oralscience.gr θα βρείτε:

  • συνταγές του Δημήτρη Σκαρμούτσου, ακόμα και για εξειδικευμένες ανάγκες (διαβητικοί, vegan, έγκυοι, gluten-free, άτομα που έχουν περιοδοντίτιδα ή κάνουν ομοιοπαθητική)
  • tips μαγειρικής από τον αγαπημένο σεφ
  • συμβουλές στοματικής φροντίδας που σχετίζονται με το φαγητό
  • τα προϊόντα της σειράς
  • μοναδικούς διαγωνισμούς με πλούσια δώρα

 

FREZYDERM ORAL SCIENCE

 

Για να απολαμβάνουμε, λοιπόν στο έπακρο κάθε γεύση, είναι απαραίτητη η καθημερινή στοματική φροντίδα με εξειδικευμένα προϊόντα. Η σειρά ORAL SCIENCE της FREZYDERM είναι μια ολοκληρωμένη σειρά καθημερινής φροντίδας για υγιές στόμα και γερά δόντια με προϊόντα που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Η σειρά διαθέτει μία ευρεία γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων (Πλάκα-Πέτρα-Τερηδόνα, Ευαίσθητα δόντια, Ουλίτιδα, Περιοδοντίτιδα, Διαβήτης, Εγκυμοσύνη, Ομοιοπαθητική, Λεύκανση) και επιπλέον περιέχει προβιοτικά για τη διατήρηση και επαναφορά της μικροβιακής χλωρίδας του στόματος.

Για κάθε ανάγκη λοιπόν, υπάρχει μια ολοκληρωμένη πρόταση που αποτελείται από οδοντόπαστα, στοματικό διάλυμα και προβιοτικό. Όλη η σειρά είναι χωρίς συντηρητικά Parabens & SLS (αφριστικός παράγοντας που υπάρχει συνήθως στις οδοντόπαστες και προκαλεί ξηροστομία). Επιπλέον, οι οδοντόπαστες είναι σε πρωτοποριακή, μοντέρνα και εύχρηστη συσκευασία.

 

FREZYDERM ORAL SCIENCE

Εμπιστευτείτε τη στοματική υγιεινή σας στη FREZYDERM και στην εξειδικευμένη σειρά προϊόντων ORAL SCIENCE και να θυμάστε πάντα ότι «η απόλαυση ξεκινά από την καλή στοματική υγεία».

FacebookTwitterTumblrPinterest