Πώς να διακοσμήσετε το τραπεζάκι του σαλονιού σας με στυλ!

Το σαλόνι είναι o χώρος που όλοι μας περνάμε αρκετό χρόνο μέσα σε αυτό, γι’ αυτό πρέπει να είναι ιδιαίτερο για εμάς, αλλά και για τους καλεσμένους μας δημιουργώντας ευχάριστες γωνιές. Η διακόσμηση που θα κάνουμε στο τραπεζάκι του σαλονιού μας είναι προσωπική επιλογή για τον καθένα μας ανάλογα με το στυλ και το ύφος του προσωπικού μας χώρου.

Το coffee table είναι ένα βασικό κομμάτι μέσα στον χώρο. Κλασσικό ή μοντέρνο, γυάλινο, ξύλινο ή ακόμα και από δέρμα πάντα χρειαζόμαστε κάτι έξυπνο για να το διακοσμήσουμε.

 

Τι χρειαζόμαστε

 

Βιβλία

Μια σειρά από συλλεκτικά ή κλασσικά βιβλία που αγαπάτε θα προσέδιδε ιδιαίτερο στιλ και μοντέρνα αισθητική στο τραπέζι σας.

Κηροπήγια – κεριά

Στα καταστήματα υπάρχει τεράστια ποικιλία, από διάφορα σχέδια, τόσο σε κηροπήγια, όσο και σε κεριά. Σίγουρα αποτελούν βασικό στοιχείο της διακόσμησης ενός coffee table.

Λουλούδια

Τα λουλούδια είναι πάντα όμορφα και μην ξεχνάτε πώς πάντα πρέπει να είναι φρέσκα!

Μικρά διακοσμητικά αντικείμενα

Γλυπτά, αντικείμενα που ενδεχομένως έχετε φέρει από κάποιο ταξίδι σας, προσωπικά αντικείμενα που παραπέμπουν σε ιδιαίτερες στιγμές είναι αυτά που θα τελειοποιήσουν και θα ολοκληρώσουν την διακόσμηση, στο τραπεζάκι του σαλονιού σας.

 

Το βέβαιο είναι ότι οι συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε είναι πολλοί και ανάλογα με το γούστο σας, μπορούν να μετατρέψουν το τραπεζάκι στο κεντρικό σημείο γύρω από το οποίο περιστρέφεται αρμονικά η συνολική διακόσμηση του χώρου.

Παρακάτω, δείτε 20 όμορφες ιδέες που ξεχώρισα από το pinterest για να πάρετε ιδέες και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δοκιμάστε συνδυασμούς!

Enjoy it!

 

τραπεζάκι σαλονιούτραπεζάκι σαλονιούτραπεζάκι σαλονιούτραπεζάκι σαλονιούτραπεζάκι σαλονιούτραπεζάκι σαλονιούτραπεζάκι σαλονιούτραπεζάκι σαλονιούτραπεζάκι σαλονιούτραπεζάκι σαλονιούτραπεζάκι σαλονιούτραπεζάκι σαλονιούτραπεζάκι σαλονιούτραπεζάκι σαλονιούτραπεζάκι σαλονιούτραπεζάκι σαλονιού

τραπεζάκι σαλονιού


photos: pinterest

FacebookTwitterTumblrPinterest