Δείτε που μπορείτε να βρείτε έπιπλα, φωτιστικά, χαλιά, για να διακοσμήσετε σε Bohemian Style το σπίτι σας!

Το Bohemian Style είναι μία τάση που επικρατεί κάθε καλοκαίρι στη διακόσμηση τόσο των εσωτερικών, όσο και των εξωτερικών χώρων. Το συναντάμε συχνά σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, beach bar και καθημερινά σε φωτογραφίες που κατακλύζουν το instagram.

Η έθνικ διακόσμηση εμπνέεται από περιοχές όπως η Ινδία, το Μαρόκο και από την ισπανική αρχιτεκτονική και κουλτούρα, οι οποίες στο παραδοσιακό ντύσιμό τους και στην αρχιτεκτονική και το design τους χρησιμοποιούν διακοσμητικά πλούσια σε υφή, με ιδιαίτερο και εξωτικό ύφος.  Επιπλέον το boho style απαιτεί υλικά, όπως το φυσικό ξύλο, η ψάθα, το ασήμι, ο μπρούντζος  και το επεξεργασμένο δέρμα.

 

bofo style 07

 

Την πρώτη φορά που επισκέφθηκα έναν τέτοιο χώρο ήταν πριν μερικά χρόνια, το ξενοδοχείο San Giorgio στη Μύκονο (δείτε εδώ). Πραγματικά θυμάμαι ακόμα πόσο είχα ενθουσιαστεί και από την πρώτη στιγμή έγινα λάτρης της boho style αισθητικής. Ακολούθησε το γνωστό πλέον σε όλους Scorpios στη Μύκονο (δείτε εδώ) που οι ιδιοκτήτες του San Giorgio, θέλοντας να διευρύνουν την απήχηση που είχε το concept του ξενοδοχείου, προχώρησαν στην δημιουργία του beach-restaurant “SCORPIOS, επαναπροσδιορίζοντας το premium beach life με bohemian όρους.

Πλέον θεωρώ ότι έχουμε εξοικειωθεί αρκετά με το Bohemian style και νομίζω για πολλούς  έχει γίνει μια από τις αγαπημένες μας τάσεις στην διακόσμηση. Ο λόγος που γράφω αυτό το άρθρο είναι για να σας πω που μπορείτε να βρείτε όλα αυτά τα έθνικ έπιπλα και διακοσμητικά στοιχεία, ώστε να καταφέρετε και εσείς να προσθέσετε μια ethnic αισθητική στο χώρο σας, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και χαλάρωσης.

Στο online shop Ζoco Home (shop.zocohome.com), μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να μεταμορφώσετε τη βεράντα ή και το εσωτερικό του σπιτιού σας, σε μια μαγευτική όαση! Έπιπλα, φωτιστικά, χαλιά, διακοσμητικά, που δεν θα ξέρετε τι να διαλέξετε!

Enjoy it!

bofo style 09bofo style 06bofo style 08bofo style 04bofo style 01bofo style 05bofo style 03bofo style 02bofo style 010


online shop Ζoco Home: shop.zocohome.com

FacebookTwitterTumblrPinterest