Ένα statement αξεσουάρ με  resort χαρακτήρα!

Αν και για χρόνια είχαμε συνηθίσει την ψάθινη τσάντα για την παραλία, πια αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα trends, για όλες τις ώρες της ημέρας. Έτσι, οι τσάντες από φυσικά υλικά, σε διάφορα σχέδια, στρογγυλές, σε σχήμα καλαθιού, τετράγωνες θα δέσουν απόλυτα με τα καλοκαιρινά outfits και θα αποτελέσουν το αγαπημένο μας αξεσουάρ για casual, αλλά και για επίσημες εμφανίσεις!

Άλλωστε τις πρότειναν οι πιο πολλοί οίκοι και οι fashionistas τις υιοθέτησαν ακόμα και στα χειμερινά τους looks. Ταιριάζουν απίστευτα με τα floral, αλλά και με τα πιο basic κομμάτια σε γήινες αποχρώσεις. Είναι θηλυκές, αποτελούν μια chic επιλογή και προσδίδουν μια κομψή φρεσκάδα στο εκάστοτε outfit.

Ναι, ναι, ναι… οι ψάθινες τσάντες μου αρέσουν πολύ, γιατί είναι ένα statement αξεσουάρ με  resort χαρακτήρα και σε μεταμορφώνουν αμέσως σε style icon!

Enjoy it!

 

basket bag street styleBasket-Bag-09embroidered-leather-jacket-wicker-basket-zapa-birkin-basket-bag-mango-aria-di-bari-french-street-style-fashion-blogger-italian-zara-fall-outfit-2Emma-Hill-style-round-basket-bag-trench-coat-spring-wardrobe-staples-white-linen-shirt-navy-chinosFashion-Jackson-Club-Monaco-White-Ruffle-Sleeve-Wrap-Top-Cult-Gaia-Ark-Bag-Large-Red-BandanaFlaunt-and-center-e1502721319571French-style-staples-breton-stripes-sweater-straw-basket-jane-birkin-fashion-blogger-outfitHonestly-WTFHow-Style-Your-Basket-Baghow-to-style-a-trench-coat-outfits-ideas-french-street-style-monochrome-outfit-basket-bagJenny-Walton-by-STYLEDUMONDE-Street-Style-Fashion-Photography0E2A4806-cropped-1200x675Mango-Flared-Pants-Rouched-Top-Straw-Bag-Theresa-Kaindl-VIENNA-WEDEKIND-5Mango-Flared-Pants-Rouched-Top-Straw-Bag-Theresa-Kaindl-VIENNA-WEDEKIND-6NYFW-New_York_Fashion_Week_SS17-Street_Style-Outfits-Collage_Vintage-Vintage-Mansur_Gavriel-Rodarte-Coach-271-1600x2400NYFW-Spring-Summer-2017-basket-bagrachel-zoe-one-shoulder-choker-blouse-ralph-lauren-chambray-wide-leg-pants-kate-spade-straw-bag-spring-summer-style10tumblr_p5dsiekZrA1r24v54o1_1280Wicker-Basket-Bags-Trend-2017

FacebookTwitterTumblrPinterest