Ένας ύμνος στη δύναμη των χρωμάτων η νέα συλλογή NAF NAF!

Στο τέλος του χειμώνα, το λευκό χρώμα έρχεται να δώσει μια νότα χαλάρωσης και ανανέωσης. Τα Top της NAF NAF το αναδεικνύουν υπέροχα, με τις δαντέλες να είναι γενναιόδωρα διακοσμημένες, προσφέροντας όγκους εμπνευσμένους από τη δεκαετία του ’90.

Τα χρώματα και τα prints που κατακλύζουν τη συλλογή φτιάχνουν τη διάθεσή μας και μας προετοιμάζουν ήδη για το καλοκαίρι! Το τριαντάφυλλο κυριαρχεί στα prints ενώ τα στρατιωτικά ζακάρ της νέας συλλογής γεμίζουν χρώμα! Τα δερμάτινα ντύνονται με τους παστέλ χρωματισμούς του nude ροζ ή του μπλε του ορίζοντα, φωτίζοντας τις πρώτες ηλιόλουστες μέρες!

Τα κεντήματα έχουν χρώμα φωτεινό ή βαθύ κόκκινο που αναμιγνύεται με το λευκό. Τον Μάιο, οι έντονοι συνδυασμοί θα κυριαρχήσουν, με τα look να υιοθετούν νέες μίξεις χρωμάτων, όπως είναι οι αποχρώσεις του λιλά και του πράσινου.

Η βαλίτσα των διακοπών μας αγαπά τα χρώματα «κοκτέιλ» της NAF NAF! Το μπλε
του curaçao, το πράσινο του lime ενός mojito ή μιας caipirinha και το κοραλί της παπάγιας αποπνέουν μια αίσθηση τόσο καλοκαιρινή, όσο και ένα καλάθι με εξωτικά φρούτα!

Πειραματιστείτε με τα χρώματα και αφήστε τον εαυτό σας να μεταφερθεί σε έναν προορισμό όνειρο: στο Salvador de Bahia.

Enjoy it!

 

image002 CAMPAIGN VISUAL (1)CAMPAIGN VISUAL (2)CAMPAIGN VISUAL (3)CAMPAIGN VISUAL (4)CAMPAIGN VISUAL (5)CAMPAIGN VISUAL (6)CAMPAIGN VISUAL (7)CAMPAIGN VISUAL (8)CAMPAIGN VISUAL (9)CAMPAIGN VISUAL (11)CAMPAIGN VISUAL (12)

KEYLOOK (1)KEYLOOK (2)KEYLOOK (3)KEYLOOK (4)KEYLOOK (5)KEYLOOK (6)KEYLOOK (7)KEYLOOK (8)KEYLOOK (9)KEYLOOK (10)

FacebookTwitterTumblrPinterest