Το Zara Home μας βάζει σε Χριστουγεννιάτικο mood!

Ενάμιση μήνα σχεδόν πριν τα Χριστούγεννα και το Zara Home μας βάζει ήδη σε Χριστουγεννιάτικο mood, παρουσιάζοντας την νέα εορταστική του συλλογή με ένα καταπληκτικό editorial! Οι προτάσεις πολλές, γιορτινές, ευφάνταστες, ικανές να μεταμορφώσουν το σπίτι μας, στο απόλυτο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

 

Χρυσό & Μπλε: Μια εναλλακτική πρόταση στη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε σκούρο μπλε και υπαινιγμούς χρυσού. Η πιο εξελιγμένη, κομψή και μοντέρνα πρόταση.ZARA_HOME_XMAS_5ZARA_HOME_XMAS_4ZARA_HOME_XMAS_3

 

Όλα στο κόκκινο:

Το πιο κλασικό σενάριο των Χριστούγεννων είναι ντυμένο με κόκκινες αποχρώσεις. Τα floral prints συνδυάζονται με μικρά χριστουγεννιάτικα μοτίβα, που είναι διακοσμημένα με χρυσές λεπτομέρειες.

 

ZARA_HOME_XMAS_12ZARA_HOME_XMAS_11ZARA_HOME_XMAS_9ZARA_HOME_XMAS_19ZARA_HOME_XMAS_17ZARA_HOME_XMAS_16

 

Χρυσό & Ασήμι:

Η λάμψη του χρυσού και του αργύρου ισορροπεί απόλυτα με την απλότητα του ξύλου, εμπνέοντας ένα σύγχρονο και κομψό Χριστούγεννα σκηνικό.

 

ZARA_HOME_XMAS_20ZARA_HOME_XMAS_6

 

Χρυσό και Λευκό:

Μια λευκή εμφάνιση καθιστά ένα αξέχαστο Χριστουγεννιάτικο κλίμα. Πειραματιστείτε με μεταλλικές λεπτομέρειες για να δημιουργήσετε νέες ιδέες. Το λευκό είναι πάντα νικητής!

 

ZARA_HOME_XMAS_8

 

Λευκά και Σκανδιναβικά:

Νιφάδες χιονιού, τάρανδοι και έλατα  σε ουδέτερα χρώματα θα κλέψουν τις εντυπώσεις αυτή την περίοδο των εορτών. Σκανδιναβικές πινελιές θα εγγυηθούν ένα διασκεδαστικό Χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

 

ZARA_HOME_XMAS_13ZARA_HOME_XMAS_14ZARA_HOME_XMAS_15

FacebookTwitterTumblrPinterest