Μπορεί το καλοκαίρι να έφτασε, όμως έχεις λίγο χρόνο ακόμη μέχρι τις διακοπές, για να διορθώσεις αυτά που σε ενοχλούν και να εμφανιστείς στις παραλίες καλύτερη από ποτέ!

 

Ενυδάτωση με Υαλουρονικό Οξύ

Το υαλουρονικό οξύ είναι μία υδρόφιλη ουσία που υπάρχει φυσικά στον οργανισμό, όμως η παρουσία του μειώνεται με τα χρόνια. Λόγω της ιδιότητάς του να συγκρατεί τα μόρια του νερού, το υαλουρονικό οξύ προσφέρει βαθιά και με διάρκεια ενυδάτωση στο δέρμα. Έτσι η Μεσοθεραπεία με Υαλουρονικό Οξύ είναι η καλύτερη θεραπεία για εκ των έσω ενυδάτωση του δέρματος. Ο γιατρός εγχέει στο μεσόδερμα (από όπου παίρνει και το όνομά της η θεραπεία της μεσοθεραπείας) μικρές ποσότητες υαλουρονικού οξέος, καθώς και κάποιες βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, σε όλο το πρόσωπο με πολύ λεπτές και μικρές ενέσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα βαθιά ενυδατωμένο και λαμπερό δέρμα. Θα χρειαστείς περίπου 2-4 συνεδρίες με μεσοδιάστημα περίπου 10 ημερών μεταξύ τους, ώστε να μπεις στο πλοίο έτοιμη για να εντυπωσιάσεις με τη νεανικότητα και τη φρεσκάδα σου. Επίσης, η εντατική ενυδάτωση που προσφέρει η θεραπεία δρα εξαιρετικά ως πρόληψη για την ταλαιπωρία που αναπόφευκτα υφίσταται το δέρμα σου στις διακοπές.

Αποτρίχωση με Laser

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από την αίσθηση του να βάζεις τα πόδια σου στην κρύα θάλασσα, ενώ πριν λίγο έχεις ξυριστεί, ή από το να βρίσκεσαι στη μέση των διακοπών σου και να έχουν αρχίσει να βγαίνουν οι τρίχες από τη χαλάουα. Η αποτρίχωση με laser είναι η μόνη μόνιμη και οριστική λύση για την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, ενώ πλέον είναι σχεδόν εντελώς ανώδυνη και πολύ προσιτή θεραπεία. Και μπορεί να έχεις ακούσει πως το καλοκαίρι απαγορεύεται να κάνεις laser (πράγμα το οποίο φυσικά και ισχύει με συγκεκριμένους τύπους laser), όμως, αν δεν έχεις προνοήσει από το χειμώνα, ώστε να φτάσεις ξένοιαστη στις διακοπές, υπάρχει και η λύση του διοδικού laser αποτρίχωσης. Το laser αυτό δρα πιο βαθιά και δεν επηρεάζει καθόλου τη μελανίνη της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα να μπορεί άνετα να εφαρμοστεί και καλοκαίρι. Θα χρειαστεί όμως να ξεκινήσεις σιγά-σιγά και να μην το καθυστερήσεις άλλο, καθώς όσες περισσότερες συνεδρίες προλάβεις να κάνεις, πριν αναχωρήσεις για διακοπές, τόσο το καλύτερο.

Λιποδιάλυση με Cavitation RF

Αν παρά τις φιλότιμες προσπάθειες σου, το αγαπημένο σου τζιν σορτσάκι δεν δείχνει όπως ακριβώς θα ήθελες πάνω σου και το καινούριο σου μπικίνι σε «κόβει», δημιουργώντας παχάκια σε συγκεκριμένα σημεία, υπάρχει λύση και μάλιστα άμεση. Η τεχνολογία Cavitation RF μπορεί να καταπολεμήσει το τοπικό πάχος άμεσα (τα αρχικά αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία), ενώ βοηθά και στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Αυτό που κάνει ουσιαστικά είναι να σχηματίζει φυσαλίδες αερίου μέσα στα λιποκύτταρα (σπηλαίωση), οι οποίες διογκώνονται, σπάνε και μαζί καταστρέφουν και το λιποκύτταρο. Το λίπος ρευστοποιείται και αποβάλλεται από τον οργανισμό με τις φυσικές διεργασίες. Η χρήση των υπερήχων είναι ασφαλής χωρίς περιορισμούς όλες τις εποχές του χρόνου και συνήθως απαιτούνται πάνω από 6 συνεδρίες για ένα καλό αποτέλεσμα.

Close-up of a female body from behind divided in two parts.


Χρήστος Κ. Μεγαπάνος MD, Πλαστικός Χειρουργός (www.regen.gr)

FacebookTwitterTumblrPinterest