Οι Βarrier Bag είναι το νέο brand στο χώρο των τσαντών που… θα λατρέψεις!

Θυμάμαι… όντας αργοπορημένη, έμπαινα βιαστικά στην αίθουσα του Πολυχώρου Πολιτισμού Αθηναϊς που γινόταν το MidSeason Party της έκθεση ANDY DOTE και καθώς έψαχνα την παρέα μου, το βλέμμα μου στάθηκε σε μία όμορφη παρουσία που φορούσε ένα καταπληκτικό τσαντάκι μέσης, με ιδιαίτερη πλέξη.  Μέσα σε λίγα λεπτά συστηθήκαμε και μέσα σε έναν ενθουσιασμό, ανακάλυψα ότι η ίδια είναι η δημιουργός της συγκεκριμένης τσάντας και ενός νέου brand, που ακούει στο όνομα Barrier Bag.

Οι Barrier είναι μια πρωτότυπη χειροποίητη μάρκα τσαντών, όπου γεννήθηκε αρχές του 2016 από την σχεδιάστρια μόδας Ειρήνη Καρά. Έχοντας την ανάγκη για δημιουργία πρωτότυπου προϊόντος στην Ευρωπαϊκή μόδα, εμπνεύστηκε και δημιούργησε τις Barrier bag. Οι Βarrier Bag είναι ένα project πλεξίματος διαφορετικών υλικών, όπου προκύπτει ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα, με έμφαση στο σχέδιο της σκακιέρας.

Κάθε συλλογή τσαντών είναι μοναδική και από διάφορα υλικά, με πολυτελή στοιχεία και διαφορετικά στυλ σχεδίων. Οι Βarrier bag είναι χειροποίητες και φτιαγμένες με πολύ αφοσίωση και θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως καινοτομία στην μόδα του αξεσουάρ.

Όμως, έχουν και άλλη πρωτοτυπία στις συλλογές τους, καθώς κατασκευάζονται από ανακυκλώσιμα υλικά και πολλές από αυτές έχουν την δυνατότητα να φορεθούν με 2 διαφορετικούς τρόπους.

Όπως θα δείτε και στα σχέδια που ακολουθούν, οι Βarrier bag είναι ιδιαίτερες, μοντέρνες και σύγχρονες, ο συνδυασμός των χρωμάτων και των υλικών ευφάνταστος και ταυτόχρονα κομψός και τις βρίσκεις σε μια μεγάλη ποικιλία, που πιστέψτε με… δεν θα ξέρεις ποια να διαλέξεις!

Enjoy it!

barrel-medium-shoulder-bag-13165barrel-shoulder-bag-13158DSC_4073 copystratoulaDSC_4067 copystratoyla 5DSC_4094 copyDSC_4281BACK PACK BARRIER STRAWsilver-barrier-zip-kit-13236CxI4kYLXcAEFdtubarrel-shoulder-bag-13202


Facebook: BARRIER BAG

Instagram: barrier bag

FacebookTwitterTumblrPinterest