Η Collistar καλωσορίζει το καλοκαίρι, εξερευνώντας τον κόσμο των φυσικών καλλυντικών και φέρνοντας την επανάσταση στην ιδέα των “σπιτικών” προϊόντων φροντίδας της επιδερμίδας!

Τα εργαστήρια της Collistar μελετούν και αναπτύσσουν καινοτόμα, τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, στοχεύοντας πάντα στην εξαιρετική αποτελεσματικότητα.

Διερευνώντας τον ιδιαίτερα δημοφιλή και ανοδικό κλάδο των φυσικών καλλυντικών, δημιούργησε κάτι που δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ στο παρελθόν, με μία προσέγγιση εντελώς διαφορετική, όπως αρμόζει σε μια εταιρία με όραμα που πάντα ερμηνεύει τις τάσεις με ένα δικό της, μοναδικό τρόπο.

Τη νέα σειρά Collistar Natura!

Είναι απλά… ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ

ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ :

ΦΥΣΙΚΟΤΗΤΑ

ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

Προηγμένες θεραπείες με 95 % συστατικά φυσικής προέλευσης, θρέφουν το δέρμα με τα πιο πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που μας προσφέρει η φύση.

Το πρόγραμμα φροντίδας αποτελείται από τέσσερα εξειδικευμένα προϊόντα προσώπου ιδανικά για όλες τις ηλικίες και για όλους τους τύπους δέρματος

Η σειρά Natura αποτελεί μέρος της δράσης Ti Amo Italia που αποτελεί μία συνεχή πηγή έμπνευσης για την εταιρεία και εκφράζει την αγάπη της για την Ιταλία. Επιλέγει προσεκτικά αποκλειστικές πρώτες ύλες από όλη την Ιταλία και τις συνδυάζει με τα καλύτερα ενεργά συστατικά , χαρίζοντας όμορφη επιδερμίδα.

ÄéáöÜíåéá 1ÄéáöÜíåéá 1ÄéáöÜíåéá 1ÄéáöÜíåéá 1ÄéáöÜíåéá 1

ÄéáöÜíåéá 1ÄéáöÜíåéá 1ÄéáöÜíåéá 1


H σειρά Collistar Natura διατίθεται στα καταστήματα καλλυντικών Beautycom και στο www.beautycom.gr

FacebookTwitterTumblrPinterest