Κάθε χρόνο, οι λάτρεις της Jurlique ανυπομονούν για την ετήσια πολυτελή έκδοση του μοναδικού Rosewater Balancing Mist, μία λοσιόν σε μορφή mist με ένα αποκλειστικό μείγμα ισχυρών εκχυλισμάτων τριαντάφυλλου για να ενυδατώνει βαθιά, να αποκαθιστά και να απαλύνει την επιδερμίδα. Με ενθουσιασμό ανακοινώνουμε ότι η ΝΕΑ πολυτελής έκδοση του Rosewater Balancing Mist 2017 είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα.

Εμπνευσμένο από τη φύση εσωτερικά και εξωτερικά

Με έδρα της την απομονωμένη κοιλάδα Dooralong της Νέας Νότιας Ουαλίας, η Belynda Henry αντλεί έμπνευση από την ακατέργαστη αγνότητα και τη δύναμη της φύσης – όπως και εμείς. Έτσι, όταν αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με έναν Αυστραλό καλλιτέχνη για τη δημιουργία της πολυτελούς και συλλεκτικής έκδοσης του Rosewater Balancing Mist Intense Deluxe Edition, η Belynda ήταν η καταλληλότερη επιλογή.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που και η ίδια η Belynda θεωρεί τη Jurlique την κατάλληλη επιλογή, από τότε που ως φοιτήτρια ξεκίνησε να χρησιμοποιεί τα προϊόντα μας για αγνή και ισχυρή φροντίδα του δέρματος.

«Εργαζόμουν με μερική απασχόληση και παρ’ όλ’ αυτά ξόδευα όλα μου τα χρήματα στη Jurlique”, λέει η Belynda. «Ήταν μία από τις πρώτες μάρκες που αγάπησα πραγματικά. Λάτρεψα τα αρώματα και τα φυσικά της προϊόντα.»

Προτού αρχίζει να ζωγραφίζει το θέμα του Rosewater Balancing Mist, η Belynda ταξίδεψε στο αγρόκτημα της Jurlique στα βουνά της Νότιας Αυστραλίας για να βυθιστεί στο θαυμάσιο τοπίο της.

«Το αγρόκτημα της Jurlique ήταν υπέροχο», αναφέρει η Belynda. «Οι πίνακες που δημιούργησα ήταν η ερμηνεία μου για το αγρόκτημα, βασισμένη στα χρώματα και στα συναισθήματα που μου δημιουργούσε. Το απέραντο τοπίο, τα αυθεντικά χρώματα των αυστραλιανών ευκαλύπτων και φυσικά τα τριαντάφυλλα αποτέλεσαν την έμπνευσή μου ».

Η Belynda δημιούργησε μια σειρά από σκηνές που συναρμολογήθηκαν σαν παζλ για να ζωγραφίσουν το Aγρόκτημα της Jurlique. Αυτό το εκπληκτικό έργο τέχνης απεικονίζεται στη φετινή συσκευασία της πολυτελούς έκδοσης του Rosewater Balancing Mist.

Η πολυτελής έκδοση του Rosewater Balancing Mist διατίθεται σε επιλεγμένα φαρμακεία, στα καταστήματα Beautycom και online στο jurlique.gr μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Rosewater Balancing Mist 2017Σχετικά με τη Jurlique

Η Jurlique κατέχει ηγετική θέση στη φυσική φροντίδα του δέρματος για περισσότερα από 30 χρόνια. Στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε στους ανθρώπους την ευημερία μέσα από τη σύνδεση με τη φύση.

Διανομή

Τα προϊόντα Jurlique διανέμονται στην Ελλάδα σε επιλεγμένα φαρμακεία, στα Carelab by Attica καθώς και στα καταστήματα Beautycom. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδας Distribrands Ε.Π.Ε. Γραμμή καταναλωτή 210-8067190, www.jurlique.gr

FacebookTwitterTumblrPinterest