Ένα μαγευτικό καταφύγιο στην άκρη του «κόσμου»!

Το Aegila Boutique Hotel, αποτελεί μια ιδιαίτερη πρόταση για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές αποδράσεις σας στην καρδιά της Μέσα Μάνης, μια πρόταση που στηρίζεται στις αντιφάσεις και τις εκπλήξεις των αισθήσεων, του νου και της ψυχής. Άλλωστε, η ίδια η περιοχή της Αίγιλας είναι η ίδια ένα αναπάντεχο δέσιμο από αντίθετα στοιχεία που ταιριάζουν αρμονικά.

Το βουνό έρχεται και συναντά τη θάλασσα σε ένα επιβλητικό τοπίο με άγρια ομορφιά, που καθηλώνει τις αισθήσεις. Πρόκειται για την πιο άγρια περιοχή της Μάνης, που όμως γαληνεύει τις αισθήσεις και κάνει τον επισκέπτη να νιώθει απόλυτα ήρεμος και προστατευμένος.

Η τοποθεσία αλλά και η ατμόσφαιρα του Aegila Boutique Hotel έχουν την ξεχωριστή δυνατότητα να απομακρύνουν το συσσωρευμένο άγχος σε μια στιγμή, δημιουργώντας ένα περιβάλλον χαλάρωσης και ισορροπίας. Είναι αυτή η αίσθηση ότι βρίσκεσαι απομονωμένος σε ένα πανέμορφο, μη-προσβάσιμο οχυρό στην άκρη του κόσμου, μεταξύ βουνού και θάλασσας, μακριά από το στρες του πολιτισμού, κάπου που κανείς δεν μπορεί να σε βρει εκτός κι αν το επιλέξεις εσύ.

Μια αίσθηση που τη ζεις, μαζί με απόλυτη άνεση, διακριτική πολυτέλεια και ιδιαίτερη αισθητική. Επιτέλους, μπορείτε να πάρετε μια βαθιά ανάσα!

aegila_045aegila_333-2aegila_333-1aegila_047aegila_103aegila_054aegila_051aegila_040aegila_037aegila_061aegila_092aegila_088aegila_108aegila_025


Περισσότερες πληροφορίες: www.aegilaresort.gr

FacebookTwitterTumblrPinterest