Απόλυτη χαλάρωση και ανανέωση στη Μεσσηνιακή φύση!

Ανάμεσα στους απέραντους αιωνόβιους ελαιώνες, σε μία μαγευτική έκταση, δίπλα στις ακτές του Ιονίου Πελάγους βρίσκεται το The Westin Resort Costa Navarino,  το όραμα του Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου!

Εκεί οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την ήρεμη πολυτέλεια και να «γευτούν» τις πιο αυθεντικές και ποιοτικές εμπειρίες που αποπνέουν Ελλάδα και παράδοση!

Ζήστε μια αξέχαστη Πασχαλινή εμπειρία!

Χαλαρή πολυτέλεια, ήχοι και χρώματα της Άνοιξης, αυθεντικές παραδόσεις και κατανυκτικό κλίμα συνθέτουν την Πασχαλινή ατμόσφαιρα στην Costa Navarino!

Απολαύστε τη ζεστή φιλοξενία του The Westin Resort Costa Navarino και ζήστε ένα αυθεντικά Ελληνικό Πάσχα με την οικογένειά σας ή τους φίλους, εκεί που η ανέγγιχτη φύση συναντά το γαλάζιο του Ιονίου. Περίπατοι και πεζοπορίες στην ανθισμένη Μεσσηνιακή φύση, πολλά σπορ και δραστηριότητες, καθώς και εκδρομές στα συγκλονιστικά αξιοθέατα της περιοχής θα κάνουν το φετινό Πάσχα αξέχαστο!

Τηρήστε όλα τα πατροπαράδοτα, θρησκευτικά έθιμα που αναβιώνουν και σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην κατάνυξη των ημερών: στολισμός και περιφορά Επιταφίου στο εκκλησάκι του Αγίου Σαμψών, ετοιμασία της «Λαμπροκουλούρας» στην Αγορά,  Αναστάσιμη Λειτουργία και ο εκπληκτικός «χορός» πυροτεχνημάτων. Παραδοσιακοί χοροί, το κυνήγι του πασχαλινού αυγού και άλλα παιχνίδια ειδικά σχεδιασμένα για τα παιδιά, μεζέδες και ορεκτικά στην Αγορά, και γεύμα με συνοδεία ελληνικής μουσικής, θα ολοκληρώσουν τη λαμπρή γιορτή.

The-Westin-Resort-Costa-Navarino-Westin-Pool-3The-Westin-Resort-Costa-Navarino-Lagoon-Pool-3The-Westin-Resort-Costa-Navarino-Outdoor-Westin-PoolThe-Westin-Resort-Costa-Navarino-Lobby-TerraceThe-Westin-Pool-at-Costa-Navarino-ResortThe-Westin-Resort-Costa-Navarino--Inbi-Restaurant-Costa-NavarinoThe-Westin-Resort-Costa-Navarino-AgoraThe-Westin-Resort-Costa-Navarino-1827-BarGolf-TheDunesCourseClubhouseThe-Westin-Resort-Costa-Navarino-Welcome-LobbyThe-Westin-Resort-Costa-Navarino-Armyra-RestaurantThe-Westin-Resort-Costa-Navarino-Flame-Terrace-ViewThe-Westin-Resort-Costa-Navarino-Morias-Breakfast-ViewThe-Westin-Resort-Costa-Navarino-Premium-Deluxe-Sea-RoomThe-Westin-Resort-Costa-Navarino-Costa-Navarino-Premium-Infinity-RoomThe-Westin-Resort-Costa-Navarino-Greece-Family-Suite-BedroomThe-Westin-Resort-Costa-Navarino-Greece-Suite-BathroomThe-Westin-Resort-Costa-Navarino-Costa-Navarino-Premium-Infinity-Room-ViewThe-Westin-Resort-Costa-Navarino-Premium-Deluxe-Sea-Room-View The-Westin-Resort-Costa-Navarino-Greece-Superior-Infinity-RoomThe-Westin-Resort-Costa-Navarino-Greece-Premium-Infinity-SuiteThe-Westin-Resort-Costa-Navarino-Premium-Infinity-Suite-Pool-SunsetGuestRooms-PremiumInfinitySuite-PoolExterior-AgoraAmphitheatreAnazoeSpa-EntranceAnazoeSpa-RelaxationRoomVoidokilia1600x900Wedding-Church


www.westincostanavarino.com

FacebookTwitterTumblrPinterest